Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 16.11.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Nyt voi olla taas suunnata katseesi sinne, mihin olet aina halunnut tai sitten muuhun, lähinnä perinteikkääseen päämäärään. Saattaa olla, että löydät puuttuvan palasen suunnitelmasta parin päivän sisällä. Ehkä olet kartoittanut omistuksesi jo monta kertaa viime viikkoina. Erilainen ihminen ihastuttaa tai vihastuttaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Viime aikoina esiin tulleet vilkkaammat ulottuvuudet toiminnassa jatkuvat vielä, ja saatat pian huomata kunnon nousua tai lihasvoiman paranemista. Marsin voima auttaa myös pitämään työtahdin kovana, vaikka ristiriitoja saattaa ilmetä. Paikka toisessa kaupungissa voisi tuoda tähän hetkeen mukavan tunteen!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kovan rehkimisen tuloksia saattaa alkaa näkyä, vaikka mitään huippuvoittoja ei välttämättä ole heti luvassa. Terveysseikat askarruttavia monia kaksosia vielä reilun viikoin, mutta kuntoutuminenkin on näillä planeetoilla todennäköistä. Älä unohda ihastuttavaa Venuksen asemaa, joka saa kaiken kukkimaan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kiireellisiä käytännön asioita täytyy ehkä hoitaa työpaikalla tai työn ohessa. Välillä ne voivat sekoittaa muuta tekemistä. Myös tunnetilat tuovat kaikenlaista, kuten halun koristaa itseäsi tai ympäristöäsi. Jopa ristiriita voi tulla perinteikkään ja uudemman tyylin välille. Riittääkö kokkailua ja muuta huolehtimista?

Leijona (23.7.-22.8.)

Jokin poikkeuksellisen vaihteleva tai yllätyksellinen tahti alkaa rauhoittua ja pystyt myös ennakoimaan paremmin, mitä teet ja miten. Kodin piirin aiheet ovat näyttävällä sijalla, ja ehkä kaikkea korjattavaakin voi tulla perhepiirissä. Harmoniset Venus ja Merkurius suosivat siloteltuja, rakkaudellisia sanoja!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kiihkeimmät ajatukset ja nopeatahtisin vuorovaihto ovat varmaankin jo laatumassa, sillä Uranuksen dynamiikka on heikentymässä. Silti ajatusmaailmasi saattaa olla valmiimpi uusiin syvällisiin sfääreihin. Kuun asema kauriin merkissä saa sinut nauttimaan jostain, vaikkapa perinteisestä taiteesta.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Raha-asioihin tai joissain tapauksissa vaurauden kartuttamiseen keskittyvä vaihe jatkuu ja uusia ideoita voi herätä sen suhteen, mitä oikeastaan haluat omistaa. Juuri nyt parin päivän ajan kuun asema painottaa aikaa, jolloin voi olla kyse perinteisten arvojen vaalimisesta, hiljaisella tai arvokkaalla tavalla.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Valtava dynaaminen voima on vielä käytössäsi reilun viikon. Suosituksena on siis pysyä liikkeessä, kehittyä liikuntaharrastuksissa tai aloittaa jotain, johon sinulla ei normaalisti olisi rahkeita. Naapurustossa voi olla meneillään jotain, kuten syystalkoita tai muuta käytännöllistä. Tunne on yhä vaikeaselkoinen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jonkinlaista syväsukellusta oman mielen syövereihin on ollut ohjelmassa monilla jousimiehillä ja jatkoa on luvassa. Pohditko tarkemmin motiivejasi ja alitajuisia tarpeitasi, vai tulevatko ne esiin lähipiirissä? Silti ajatuksesi ovat harvinaisen kirkkaat ja osaat esittää ne hyvin ryhmässä. Kuka hehkuttaa ystävyyttä?

Kauris (21.12.-19.1.)

Planeetat ovat mukavat toiminnalliselta kannalta, ja toimit parhaiten ottamalla huomioon hyvin laajoja kokonaisuuksia tai kansainvälisiä ulottuvuuksia. Sinulla on yhä mahdollisuus jäsentää tulevaa ja omaa rooliasi siinä. Ajatukset lähtevät ajoittain toisaalle, joten älä tee virhettä hajamielisyyden takia!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Oletko ollut itse patistamassa itseäsi parempiin suorituksiin viime aikoina vai oletko seurannut jonkun läheisen yltiöpäistä tekemistä? Hektinen jakso voi viedä energiaa niin ettet huomaakaan ja ehkä sen seuraus näkyy tänään ja huomenna. Pystyt selittämään asioita parhain päin ja jopa hurmaamaan!

Kalat (19.2.-19.3.)

Olet todennäköisesti edennyt tähtäimessäsi olevien aiheiden parissa, mikä saattaa edellyttää enemmän matkustamista tai liikkumista totutun piirin ulkopuolella. Juuri nyt parin päivän ajan ryhmähenki voi olla hyvin kiinnipitävä, vaativa tai turvallinen, ja voit ehkä nojata laajempaan sukuun.

X