Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 17.9.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Läheskään aina asiat eivät mene niin kuin ajattelit. Tänään moni kokee tuon tunteen, eikä se ole muuta kuin palautumista todellisuuteen. Kukaan ei ole velvollinen pitämään lupauksiaan olosuhteiden muuttuessa, ja olosuhteet muuttuvat koko ajan.

Oinas

Olet ehkä olettanut jonkun asian menevän paremmin kuin mitä nyt tapahtuu etkä pystykään pitämään kiinni itse antamistasi lupauksista. Elämä ei kunnioita meidän odotuksiamme, ja siksi näin pääsee aina joskus tapahtumaan jokaiselle meistä. Älä jää itkemään tapahtunutta vaan myönnä oma tilanteesi.

Härkä

Ole valmis kertomaan oma mielipiteesi asioista, jotka tänään aiheuttavat riitaa kahden ihmisen välille. Pystyt katsomaan asiaa molempien näkökulmasta ja havaitset, ettei kumpikaan ole väärässä tai oikeassa. Sinun sanasi ratkaisee paljon, joten kerro näkemyksesi, vaikka kummankaan ei ole sitä helppo hyväksyä.

Kaksonen

Huomaat tänään jonkun latelevan katteettomia lupauksia joko sinulle tai jollekin kolmannelle. Puutu epäröimättä tilanteeseen oman etusi vuoksi, sillä pienen loukkaantumisen jälkeen tilanne selviää kaikkien kannalta parhain päin, ja saat palkkioksi aidon ystävyyden.

Rapu

Ellet ole malttanut pitäytyä todellisissa resursseissasi, niin tänään saatat joutua ahtaalle antamiesi lupausten tai odotusten suhteen. Tilanne tuntuu kieltämättä hankalalta tai suorastaan tukalalta, mutta samaa tapahtuu meille kaikille jatkuvasti. Hyväksy oma vuoronumerosi ja myönnä missä mennään.

Leijona

Jos kohtaat tänään mitään epärehellisyyttä tai katteettomia lupauksia, älä epäröi varoittaa petetyksi tulevaa osapuolta. Teet tällaisessa tapauksessa suuren palveluksen molemmille osapuolille, sillä usein lupausten antaja ei itsekään ymmärrä niiden katteettomuutta.

Neitsyt

Koska joku ei tänään pysty olemaan sanojensa mittainen, tilanne kääntyy mielenkiintoisella tavalla sinun eduksesi. Ole siis valmiina ottamaan vastaan joku uusi mahdollisuus, jonka syntymiseen itselläsi ei näytä olevan osaa eikä arpaa. Jos joku käyttää talenttinsa väärin, niin se annetaan toiselle.

Vaaka

Tämä saattaa vaikuttaa hankalalta päivältä kaikkien sopimusten ja niihin liittyvien odotusten kannalta, mutta todellisuudessa näihin vastoinkäymisiin liittyy joku loistava uusi mahdollisuus. Saat tästä mahdollisuudesta kiinni heti kun hyväksyt hankalan tilanteen ja ryhdyt hakemaan toista vaihtoehtoa.

Skorpioni

Joku ystäväsi törmää tänään karuun todellisuuteen, kun hänen odotuksensa pettävät ja masennus valtaa mielen. Sinulla on tänään kyky nähdä asioiden toinen puoli ja sen avulla pystyt auttamaan yhtä tai useampaakin ystävääsi heidän näennäisissä ongelmissaan vain kertomalla oman näkemyksesi tilanteesta.

Jousimies

Joudut seuraamaan tai jopa osallistumaan tilanteeseen, jossa liika optimismi aiheuttaa harmaita hiuksia jollekin läheisellesi. Olet itse jollakin tavalla näiden ongelmien yläpuolella ja voit auttaa ystävääsi näkemään asian valoisan puolen. Ota vastaan hänen kiitollisuutensa.

Kauris

Jollain tavalla joudut tänään vastaamaan suurista puheistasi tai lupauksistasi, joiden varaan joku toinen on rakentanut elämäänsä. Selviät helpommalla, jos rehellisesti myönnät luvanneesi liikoja tai muuttaneesi mielesi. Sitä pidetään ehkä petoksena, mutta todellisuudessa se on puhdasta rehellisyyttä.

Vesimies

Kaikki eivät osaa elää suu säkkiä myöden. Sinulla on erinomainen mahdollisuus käyttää näin syntynyttä tilannetta hyväksesi. Jos joku on tullut luvanneeksi jotain sellaista, minkä sinä pystyt hoitamaan ja hän ei, niin älä aikaile vaan ota homma hanskaan.

Kalat

Olet hiukan hankalassa asemassa, koska joudut toimimaan erotuomarina tilanteessa, jossa joku on selvästi luullut itsestään liikoja. Näet aivan selvästi, mistä on kysymys, ja tehtäväsi on ainoastaan todeta vahinko tapahtuneeksi ja sen jälkeen palauttaa molemmat tähän hetkeen syyllistä osoittamatta.

X