Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 19.11.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Tänään Venus ravistelee Saturnusta ja tärinä saattaa hyvin jatkua viikonlopun yli. Ei olisi ihme, vaikka maankuorikin järkkysi tässä myllytyksessä. Monen mieli ainakin tuppaa järkkymään, sillä käskyjen ja ohjeiden kuunteleminen ei ota millään onnistuakseen.

Oinas

Mikäli parisuhteessasi on jotain ongelmia niin nyt ne nousevat tavalla tai toisella esille. Asiat eivät etene odottamallasi tavalla ja suhteessa on havaittavissa ikävältä tuntuvia jännitteitä. Ainoa oikea tapa edetä, on tunnustaa omat tunteesi tai oma epävarmuutesi kumppanillesi ja katsoa missä mennään.

Härkä

Jos sinulla on mielessäsi joku rakkauselämääsi liittyvä suunnitelma, niin sitä kannattaa lähteä toteuttamaan välittömästi ja pelkoa tuntematta. Tässä ajassa on seikkailun makua ja liikkeelle lähtö on vain sinusta kiinni. Muista että kaikki on mahdollista, kun sitä vain lähtee tosissaan toteuttamaan.

Kaksonen

Pääset näinä päivinä ihmeellisellä tavalla nauttimaan parisuhteen tai jonkun muun keskinäisen kemian parhaista puolista, samalla kun eräillä ystävistäsi on melkoisia ongelmia oman rakkauselämänsä kanssa. Uskalla nauttia oman energiasi toimivuudesta vaikka rakastetullasi olisikin kehno jakso menossa.

Rapu

Jos tänään tökkii ihmissuhteissa, niin kannattaa katsoa mitä juttuja oikein olet raahaamassa mukanasi. Oletko valmis luopumaan sellaisista rakkauselämääsi liittyvistä sidonnaisuuksista, jotka juuri nyt tuntuvat erityisen tympeiltä. Kiinteääkin parisuhdetta täytyy ajoittain perata ja kitkeä rikkaruohoista.

Leijona

Vaikka monet muut haluavat tehdä tästä päivästä hiukan nihkeän itsensä lisäksi myös sinulle, niin siihen leikkiin ei tarvitse mennä mukaan. Nauti sinä elämästäsi ja sen hienoista vivahteista tai tavallista voimakkaammasta intensiteetistä kaikessa rauhassa.

Neitsyt

Sinulla on mahdollisuus saattaa tänään järjestykseen joku sinua parisuhteessasi vaivannut asia. Älä epäröi nostaa kissaa pöydälle ainakaan, jos tiedät mikä sinua juuri nyt eniten rassaa. Elämä tulee yllättämään sinut toimivuudellaan, jos luotat sen tuottamiin tuntemuksiin ja toimit niiden mukaan.

Vaaka

Venus on merkissäsi ja muistuttaa tänään ahdistavalla tavalla asioista ja ihmisistä, jotka koet velvoitteina enemmän kuin todellisina ystävinä. Kuuntele tarkoin itseäsi ja mieti mitä todellisuudessa haluat tehdä juuri nyt. Ahdistus helpottaa huomattavasti, jos pystyt asettamaan itsesi muiden edelle.

Skorpioni

Vaikka yleisesti tuntuukin olevan ihmissuhteissa kriittinen jakso, niin sinulla pitäisi kuitenkin olla ihan hyvä meno päällä näinä päivinä. Pääset ehkä jollakin tavalla hyötymään muiden kinastelusta, mutta se kannattaa pitää ihan omana tietonasi.

Jousimies

Joku haluaa ehkä purkaa sinuun omaa tyytymättömyyttään, mutta tänään sitä ei kannata jäädä kuuntelemaan. Venus on sinun kannaltasi hyvissä asemissa ja vain kateelliset kaatavat pahaa oloaan sinun niskaasi. Nauti sinä elämästäsi ja tästä päivästä tietoisen itsekkäästi, se on paras suoja yrmyjä vastaan.

Kauris

Sinun varaasi on asetettu tai olet itse asettanut ihmissuhteissa joitakin liian suuria odotuksia, jotka sinun tulee lähipäivinä palauttaa maanpinnalle selkeästi ja ehdottomasti. Et voi sietää liian materiaalista tai pinnallista suhtautumista itseltäsi sen paremmin kuin muiltakaan. Vain aito tunne läpäisee seulasi.

Vesimies

Tänään ei kannata lähteä myötäilemään muiden valituksia rakkauselämän vaikeuksista. Sinulle tämä on ihan hyvää aikaa nauttia elämästä ja erotiikasta kaikilla mieleesi tulevilla mausteilla. Sinusta kiinnostuvat nyt sellaiset tyypit, joilla on pallo hukassa omissa ihmissuhteissaan. Ole hiukan varovainen.

Kalat

Vaikka rakkauselämääsi kuuluvat asiat eivät etene ihan odottamallasi tavalla niin sen ei pidä antaa estää sinua toteuttamasta jotakin kumppanuuteen tai yhteiselämään liittyvää suunnitelmaasi. Olosuhteet ovat ehkä pelottavankin kehnot, mutta juttu tulee onnistumaan yli odotusten. Älä jarruttele.

X