Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 23.1.

Teksti:
Sissi Sundell
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Samaan aikaan Venuksen iloittelun kanssa on vaikuttamassa vapautta rakastava Auringon neliö Uranukselle. Loppuviikon aikana harmittaa tavallista enemmän, jos joku roikkuu hihassa kiinni. Se oikea elämä löytyy nyt eri paikoista kuin tavallisesti.

Oinas

Olet itse kohtalaisen hyvässä vireessä, mutta hillitse silti innokkuuttasi, sillä monen muun tilanne on tänään paljon kriittisempi. Sähkölaitteet ja tietokoneet reagoivat kaikkeen hermostuneeseen energiaan erittäin herkästi. Vaikka syy ei ole sinussa, joudut hyväksymään tilanteen.

Härkä

Mitään ei kannata pitää tänään varmana. Olet innokas uudistamaan elämääsi jollain erikoisella tavalla, mutta se ei onnistu niin helposti. Tarvitset tilaa ja ilmaa ympärillesi etkä suostu tänään kenenkään pompoteltavaksi. Pahin jarru lieneekin omassa päässäsi, sillä kukaan muu ei sinua pysty estämään.

Kaksonen

Varaudu yllättäviin ja äkillisiin käänteisiin jopa ihan itsestään selvissä asioissa. Pystyt tänään kääntämään pahatkin vaikeudet voitoksi, sillä kekseliäisyytesi ei nyt tunne rajoja. Ihan kaikkien murheita et kuitenkaan pysty selvittämään, joten pysy omalla reviirilläsi.

Rapu

Valmistaudu tekemään tänään jotain tavallisesta poikkeavaa, sillä elämän syke on viemässä sinua kohti jotain arvokasta kohtaamista, joka tapahtuu poikkeavissa olosuhteissa. Tapaamisen luonnetta ei pysty tarkemmin määrittelemään, mutta jotenkin se liittyy työelämän kuvioihin.

Leijona

Saatat olla näinä päivinä harvinaisen äkäisellä tuulella sellaisille, jotka jollain tavalla pyrkivät rajaamaan sinun elintilaasi liian pieneksi. Joudut tekemään nopeita ja itsenäisiä ratkaisuja, jotka epäonnistuvat, jos joudut kysymään niihin lupaa joltakin toiselta ihmiseltä.

Neitsyt

Sisäinen levottomuus ajaa sinua osallistumaan johonkin täysin yllättävään suunnitelmaan tai projektiin. Et tiedä itsekään mihin olet ryhtymässä eikä tarvitsekaan, sillä leikkiin kannattaa lähteä vain hullun kiilto silmissä tai jättää koko juttu väliin.

Vaaka

Elämä ympärilläsi kiehuu melko epävakaisena, mutta sinulla pysyvät hommat hanskassa. Pidä omat juttusi selkeinä, vaikka muut pimahtelevat kilpaa erilaisten sähkölaitteiden ja tietokoneiden kanssa. Pystyt sovittamaan omat tekemisesi hankaliinkin olosuhteisiin.

Skorpioni

Varo hosumasta tai edes kiirehtimästä tällaisina päivinä, sillä onnettomuusriski on korkeissa lukemissa. Rauhoita tahtia ja jätä hommia huomiseen. Tänään voisit keskittyä uusien ideoiden ja suunnitelmien kehittämiseen samalla kun jätät suosiolla osan päivärutiineista kokonaan hoitamatta.

Jousimies

Sinusta saattaa tuntua, että voisit saada tänään paljonkin aikaiseksi, mutta älä yritä ahnehtia liian isoa palaa. Pystyt kyllä ideoimaan ja viemään vauhdilla eteenpäin omia mielenkiintoisia hankkeitasi, mutta aikasi ei riitä muiden ongelmien hoitamiseen, vaikka sitä sinulta varmasti pyydetään.

Kauris

Monenlaisia selkkauksia ja häiriöitä on näinä päivinä luvassa, mutta sinulta ei tule menemään sormi suuhun vaan pystyt selvittämään ongelmat ja kehittelemään siinä samalla uusia ideoita tulevaisuutesi varalle. Jotkut odottavat sinun hoitavan heidänkin ongelmansa, mutta aikasi on rajallista.

Vesimies

Vauhtia riittää vähän liiankin kanssa ja siksi olet altis tapaturmille ja onnettomuuksille. Saat uusia oivalluksia, joita on pakko päästä toteuttamaan miltei välittömästi. Aikasi ei kuitenkaan riitä ihan kaikkeen. Rauhoita siis menoasi, tee tietoisia valintoja ja ole varovainen liikenteessä.

Kalat

Tänään on hermostunutta energiaa ilmassa, mutta sinä pystyt hoitamaan asiasi yllättävän rauhallisesti. Anna muiden toilailla rauhassa ja varaudu siihen, ettei neuvojasi haluta ottaa vastaan. Joidenkin on kerta kaikkiaan pakko saada oppinsa kantapään kautta ja siihen sinun on tyytyminen.

X