Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 3.9.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Maailma muuttuu ehdottomasti parempaan suuntaan, ja vain osa meistä pystyy löytämään tästä muutoksesta oman paikkansa helposti. Suurin osa tulee mukaan oman ahdistuksensa opastamana, mutta se on hyvä opas ja nyt se neuvoo rakentamaan omaa maailmaa itsetietoisesti ja ketään pelkäämättä.

Oinas

Vaikka uskosi ei tahdo riittää sinua vaivaavan asian lopulliseen selvittämiseen, niin nyt olisi syytä voittaa pelkosi ja käydä rohkeasti tulta päin. Elät aikaa, jolloin kosminen selvitysmies on sinun puolellasi, etkä tarvitse tueksesi sen paremmin läheisiä kuin kaukaisiakaan ihmisiä.

Härkä

Vain harvoin ajatuksesi juoksevat yhtä selkeinä ja voimakkaina kuin nyt, joten älä epäröi tarttua esille nouseviin ideoihin. Homma toimii tarkasti ja varmasti kuin maailmankello. Älä yritä mennä asioiden edelle. Hoida yksi palanen kerrallaan kuntoon ja anna kokonaisuuden pysyä kannustavana taustakuvana.

Kaksonen

Jos huomaat jonkun asian painavan tavallista enemmän mieltäsi, niin se on vain merkki siitä, että on oikea aika esittää omat, todelliset ja rehelliset mielipiteesi asiasta. Varo sortumasta edes puolittaisiin totuuksiin, sillä ne johtavat aivan varmasti sylttytehtaalle.

Rapu

Ajatuksissasi ja puheissasi on ideaa ja toimivuutta niin paljon, ettei sinulla ole syytä jättää oivalluksiasi ajatusten tasolle, vaan tarttua toimeen. Parasta olisi kirjoittaa ideoitten pääkohdat muistiin tai vähintään jakaa ne jonkun asiaa ymmärtävän kanssa, jolloin ne jo käynnistyvät ja loppu sujuu itsestään.

Leijona

Tiedostat hyvin selvästi, mitkä asiat tekevät elämästäsi vaikeaa ja raskasta. Jos olet valmis päästämään niistä irti, niin nyt on yksi parhaista hetkistä mennä kertomaan tämä ilouutinen asianosaisille. Lopulta päätöksesi tukee kaikkien siihen liittyvien elämää, vaikka ensin ihan joltakin muulta vaikuttaisi.

Neitsyt

Nyt pystyt tekemään ideoistasi ja ajatuksistasi konkreettisia sovelluksia. Sinun kannattaa ryhtyä sanoista tekoihin, sillä homma kuin homma on varmasti hanskassa, sikäli kun olet siitä aidosti kiinnostunut. Osaat tehdä hyviä sopimuksia, eikä epäselvyyksille jää ainakaan sinun osaltasi tilaa.

Vaaka

Mikäli kohtaat jonkun asian hoitamisessa selvää vastarintaa tai takaiskuja, niin koeta löytää uusi reitti tai suunnitelma. Vastus voi olla yllättävän kova, mutta asian selvittäminen muuttaa koko tilanteen sinun kannaltasi oikeaan suuntaan. Nyt et saa hyväksyä arvelutavalta tuntuvia tarjouksia.

Skorpioni

Elämässäsi vaikuttavat epäselvyydet tai hankaluudet kannattaa nostaa käsittelyyn juuri nyt, sillä pystyt kääntämään asian kuin asian eduksesi ja puhumaan kovemman luokan auktoriteetit puolellesi. Sanoillasi on maagista voimaa, ja siksi mitään ei kannata jättää sanomatta. Pallo pomppii nyt sinulle.

Jousimies

Asiat etenevät omalla tahdillaan ihan oikeaan suuntaan, vaikka et itse tunnukaan saavan niihin selkeää otetta. Tällaisena aikana omat ajatukset voisi laittaa hetkeksi aikaa pakkolomalle ja opetella luottamaan elämän automaattiohjaukseen ihan kaikessa rauhassa.

Kauris

Olet tekemässä tärkeitä päätöksiä elämässäsi, ja nyt jos koskaan pystyt tuomaan ajatuksesi ymmärrettävästi myös muiden tietoisuuteen. Ideoita ja suunnitelmia kannattaa tuottaa suorastaan tehoviljelyideaa noudattaen näiden päivien aikana. Päättelykykysi ei horju tiukassakaan paikassa.

Vesimies

Joku sinua vaivaava asia tulisi pystyä ottamaan esille, vaikka pelkäisitkin seurauksia, sillä mitään todellista pelättävää ei ole näköpiirissä. Todellisuudessa tämänkertaisen parannusehdotuksen julkaiseminen antaa sinulle odottamattoman suuren edun, joka palvelee sinua vielä pitkään.

Kalat

Mielipiteesi ja ideasi saattavat kohdata odottamattoman rajua vastustusta, mutta nyt ei kannata antaa periksi. Vie vain suunnitelmaasi eteenpäin. Ongelmat vain mittaavat sitoutumisesi määrää, ja mikäli olet valmis kääntämään vaikeudet positiivisiksi mahdollisuuksiksi, pääset todella pitkälle.

X