Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 30.4.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Vappu on peristeisesti työn ja työläisten juhla, jota nyt vappuaattona juhlitaan täysin poikkeavissa tunnelmissa. Ei ole ihme, jos vapputunnelmaa ei saa syntymään millään ilveellä ilman vapputoria ja ilmapallojen myyjiä. Onneksi Merkuriuksen yhtymä Uranukselle antaa eväitä kokonaan uusille innovaatioille vapun viettoa ajatellen. Siitä vaan kehittelemään omaa versiota.

Oinas

Tänään on harvinaisen vauhdikas päivä, mutta sinun ei kannata rynnätä ihan jokaiseen lähtöön, sillä sinun kohdallasi maltti on valttia. Katsele vaan tarkasti ympärillesi ja lyöttäydy niiden joukkoon, jotka tuntuvat tietävän mitä tekevät. Tähtäin korkealla ja jalat maassa on oikea järjestelmä.

Härkä

Tässä lähipäivinä olet suorassa yhteydessä kosmisiin neuvonantajiin. Ajatuksesi ja ideasi ovat yltiöpäisiä, mutta kumma kyllä ne toimivat niin vapaa-aikana kuin työelämässä. Tätä huikeaa kekseliäisyyden aikaa kannattaa käyttää hyväksi kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Kaksonen

Tänään on nopeatempoinen päivä, jolloin sinun tulee olla mahdollisimman tarkkana yllättäen eteesi tulevien valintojen kanssa. Jotkut ihmiset ympärilläsi ovat menestyksen valokeilassa ja toiset täysin pihalla. Sinun on valittava puolesi huolella ja silti hetkeäkään hukkaamatta.

Rapu

Tämä on hyvää aikaa tehdä ja toteuttaa aikaansa edellä olevia suunnitelmia ja ideoita. Älysi leikkaa loistavasti ja osaat perustella juttusi niin taitavasti, että et itsekään hetken päästä muista, mitä tulit puhuneeksi. Onneksi se ei haittaa, sillä nyt on vaan toimittava ja jätettävä järkeily muiden hoitoon.

Leijona

Varo lupaamasta mitään liian pikaisesti näinä päivinä ja muutenkin kannattaa tarkistaa, ettei puheitasi käsitetä väärin. Riski on nyt suunnattoman suuri, sillä ajatusmaailmasi intensiteetti on korkealla ja puhut helposti aivan eri asioita, kuin mitä muut kuuntelevat.

Neitsyt

Nyt on syytä olla luottavaisella mielellä omaan ilmaisukykyysi. Saat sanottavasi perille yllättävän helposti. Turha siis jäädä tuppisuuksi missään tilanteessa. Mikäli sinulle tarjotaan mahdollisuutta esiintymiseen, kirjoittamiseen tai muuhun kommunikointiin, niin vastaa epäröimättä ’kyllä’.

Vaaka

Innostava ja haastava idea putkahtaa päähäsi lähipäivinä ja vaikka sen toteuttaminen pelottaa, niin nyt kannattaa käydä tulta päin. Et pysty millään ilveellä perustelemaan suunnitelmaasi etukäteen, mutta liikkeelle lähdettyäsi homma tulee sujumaan loistavasti. Voita pelkosi ja pistä pallo pyörimään.

Skorpioni

Asiat etenevät nyt niin nopeasti, että putoat kuin eno veneestä, mikäli yrität järkeillä oikeat ratkaisut. Älä siis selitä, vaan pistä toimeksi. Uskalla toimia hetken mielijohteesta muiden odotusten vastaisesti ja tulet löytämään salaisen reitin menestyksen viljaville pelloille.

Jousimies

Jonkun tällä hetkellä mieltäsi vaivaavan ja ahdistavan asian hoitaminen olisi syytä aloittaa, ellei heti niin viimeistään parin päivän sisällä. Radikaalia juttua ei ole mahdollista perustella hyväksyttävällä tavalla, ja ainoa mahdollisuutesi on toimia omalla oikeutuksella, ilman muiden tukea.

Kauris

Seilaat näinä päivinä kosmisilla taajuuksilla ja pystyt oivaltamaan uusia asiayhteyksiä ja tekemään tärkeitä tulevaisuuteesi liittyviä päätöksiä. Näiden päätösten edessä sinun tulee olla riittävän rohkea ja itsenäinen, sillä monet ovat kateellisia ja tekevät mitä tahansa estääkseen sinua onnistumasta.

Vesimies

Olet lähipäivinä jopa ylivirittyneessä tilassa ja siksi sinun tulee varoa liian nopeita päätöksiä ja sitoumuksia, sopimuksista puhumattakaan. Ihanteellisissa olosuhteissa pystyt kyllä kaikkeen, mitä nyt mieleesi juolahtaa, mutta yksikin ylimääräinen rajoite suistaa pikajunasi kiskoilta.

Kalat

Mietintämyssysi käy kuumana näinä päivinä, eikä sinulla ole mitään syytä jättää siitä nousevia oivalluksia toteuttamatta. Nyt onnistuvat mitä ihmeellisemmät suunnitelmat, kunhan olet liikkeellä omana itsenäsi, etkä sekoita muita omiin juttuihisi. Silloin on vaara menettää kaikki.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X