Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 7.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Jokapäiväisen työn sektorisi on korostunut vielä viikkoja ja se merkitsee yleensä ahertamista ja pitkäpiimäistä puurtamista. Marsin dynaaminen voima saa sinut toisaalta irti puurtamisesta ja hyppäämään vauhtiin tai aktiiviseen harrastukseen. Toivottavasti osaat pitää tasapainon näiden välillä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Äly, oivallus ja luovuus ovat todennäköisesti näiden viikkojen teemoja, ja se voi tarkoittaa sinulle enemmän mieluisaa tekemistä, ja jopa arvostuksen saamista. Pystyt saamaan otteen terveysasiasta tasapainoisella tavalla, vai liittyisikö aiheeseen myös köykäisempi ruokavalio? Sielun harmonia löytyy.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Aika dynaamiset planeetat virittävät sinua äärimmilleen, ehkä reagoimaan nopeasti ja älykkäästi. Voit kokea tämän melko haasteelliseksi myös. Jos teet kodissasi korjauksia tai muuta vastaavaa, aikatauluihin voi tulla yhä muutoksia tai jokin unohtuu. Haluatko vietellä enemmän tai tulla vietellyksi?

Rapu (21.6.-22.7.)

Onkohan viime kuukausina merkkiäsi vastapäätä palannut Pluto-planeetta tuonut kohdallesi syvällisiä muutostarpeita tai elämän kuorimista turhasta kuonasta? Tämä kehittävä vaikutus saattaa tuntua aina välillä. Tällä hetkellä olet sielullisesti herkkä muutoinkin. Ota hyvä ruoka ohjenuoraksi suhteessa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Ehkä yhteinen tekeminen on tänään parasta, joten mitä enemmän porukkaa ryhmässä, sen parempi. Ilmassa voi olla yhteistä suunnittelua tai muuta abstraktia toimintaa. Hyvin maalliset asiat ovat myös tapetilla yhä, ja on hyvä saada kosketusta maahan, luontoon tai luonnollisiin materiaaleihin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Elämässäsi on ollut kiihkeää tahtia jo kuukausia, jolloin planeetat ovat asemoituneet merkkiisi vuoron perään. Tämä on siis takomisen aikaa, sillä rauta on kuumaa muun muassa uusien hankkeiden aloittamisen suhteen. Muiden rooli on kuitenkin painava näinä aikoina, jolloin punnitaan myös suhteen kestävyyttä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Oletkohan suunnittelemassa reissua vähintään naapurikaupunkiin tai sitten menossa jo? Vierailukohteessa saattaa kiinnostaa erityisesti helppous, sivistys, taide tai musiikki. Työn saralla sama trendi jatkuu kuin viime viikkoina, eli kannattaa työstää asiaa taustalla ja olla tarkka yksityisyydestä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Pidä yhä antennit esillä laajempien yhteyksien suhteen. Pyri näkemään, mitä voisit ryhmässä saada aikaan. Venus on koko kuukauden kohottavassa kohdassa arvojen tai elintason suhteen, siksi pyrkimyksiä tähän suuntaan voi olla enemmänkin. Suhteissa saattaa myös olla konflikteja silloin tällöin!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Nyt saattaa olla meneillään monenlaista huisketta tai vilinää. Sinä tai muut hoitavat juoksevia asioita, kuten ostoksia, tavaran siirtämistä paikasta toiseen. Ehkä keskustella täytyy tavallista enemmän. Merkuriuksen perääntyminen tuo omat haasteensa, joten vältä tärkeiden asioiden hoitamista!

Kauris (21.12.-19.1.)

Työympäristössä saattaa olla enemmän juoksevia asioita hoidettavana. Asiat voivat olla muutenkin enemmän virtaavia arjessasi, ehkä nopeampaa siirtymistä asiasta toiseen. Sekavuuden riski täytyy ottaa huomioon. Jos suunnitelmissa on valloittaa maailmaa, saat mitä parhaat planeetat avuksesi!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Useat planeetat ovat näinä päivinä ja jopa viikkoina sellaisissa paikoissa suhteessa merkkiisi, että olet ehkä mielelläsi rauhaisissa paikoissa, joissa vaalitaan hiljaisuutta tai syventymistä. Työpaikalla saatetaan muuttaa palapeliä henkilöstön suhteen näiden viikkojen ajan. Toisella paikkakunnalla on tunnevirikkeitä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeetat osuvat merkkiisi aika elävöittävästi. Se voi tarkoittaa valtavasti tunnetiloja sinulla, joka on muutenkin tunneperäinen ihminen. Olotilat saattavat vaikeuttaa rutiinityöhön keskittymistä tai sitten monenlaista keskeytystä tulee häiritsemään sitä. Työympäristössä on kaiketi ollut pidempään virittäytyneitä tunteita jotakuta kohtaan?

X