Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 17.-23.5.

16.5.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Härkä 20.4.–20.5.

Sinulta pyydetyt asiat voivat tuntua aivan liian suurelta ponnistukselta. Vältteletkö joskus uusia asioita ja haasteita peläten niiden olevan liian kunnianhimoisia? Maalaisjärkeä käyttäen pääset ainakin puoliväliin maaliasi, ja sen jälkeen kyse on vain päättäväisyydestä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Yritä vahvistaa tunnesiteitä läheisiin ennen kuin otat esiin hankalan keskustelunaiheen. Sinun pitää valita oikea hetki, jotta sinua kuunneltaisiin. Jos esität toisille ongelman, he saattavat piiloutua, mutta jos heität heille haasteen, heillä voisi olla jotain näytettävää.

Rapu 21.6.–22.7.

Jos elämä alkaa noudattaa hyvin ennalta arvattavaa mallia, olet varmaan liian kiinni rutiineissa. Tylsä elämä saa meidät helposti sanomaan tai tekemään jotain, mitä kadumme myöhemmin. Yritä nähdä muutosten hyvät puolet ja käytä lahjojasi täysillä.

Leijona 23.7.–22.8.

Lukuisat mahdollisuudet töissä ja kotona saattavat sinut vaikean tilanteen eteen. Koeta nähdä eri vaihtoehtojen taakse. Haluaisit selvitä tilanteesta yksin, ilman toisten sekaantumista asiaan. Ole kuitenkin hienotunteinen muita kohtaan ja muista velvollisuutesi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Toisten huomioiminen on tärkeää, mutta nyt sinun on aika asettaa itsesi etusijalle. Kollegat saattavat olla ymmällään siitä, kuinka heidän tulisi jatkaa eteenpäin. Voisitko auttaa heitä tulevan suhteen? Kyvyllesi nähdä tilanteen molemmat puolet saattaisi olla nyt käyttöä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jaksoa leimaa tietynlainen 
levottomuus, ja on turha kysyä, mistä se on kotoisin. Vapaa-aikasi ja rahatilanteesi huomioon ottaen nyt saattaa olla väärä hetki kokeilla mitään uutta. Suunnittele aikeesi huolella käytettävissä olevien resurssien puitteissa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Nyt kannattaa lähestyä asioita helpoimman kautta. Tunteiden vatvominen voisi saada aikaan vain hämmennystä. Aiheuttavatko talousasiat sinulle painajaisia? Kuuntele hyviä neuvoja – saatat keksiä suunnitelman, ja tilanne rauhoittuu muutamassa päivässä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Ympärilläsi on negatiivisia fiiliksiä, jotka eivät todellakaan johdu sinusta. Kuinka kauan ne ovat ohjautuneet tiellesi? Joskus paras ratkaisu on kieltäytyä hyväksymästä asiaa, jonka tiedät olevan liioittelua. Tässä tapauksessa saatat päätyä juuri tähän ratkaisuun.

Kauris 21.12.–19.1.

Olet nyt elementissäsi kohdatessasi haasteita ja ratkaistessasi ongelmia. Kuulet mahtavia uutisia yllättäen esiin pulpahtavissa keskusteluissa. Kuinka et ole aiemmin ollut tietoinen 
asiasta? Ehkä olet tehnyt liikaa töitä ja menettänyt näin juoruilun taitosi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Seurasi on kysyttyä tällä jaksolla, ja yrittäessäsi miellyttää kaikkia uuvutat itsesi. Tosin et itse näytä siitä välittävän. Eniten sinua harmittaa, jos tunnet pettäväsi toiset. Valitse siis lupauksesi huolellisesti, ettei näin pääse tapahtumaan. Tee parhaasi, kuten yleensä.

Kalat 19.2.–19.3.

Näyttää siltä, että olet melko 
uuvuksissa kodin, työn ja sosiaalisen elämän paineista. Varaa päivä täydelliseen rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen. Onko ylipäänsä mahdollista miellyttää kaikkia? Kannattaako edes yrittää? Luultavasti tiedät jo vastauksen.

Oinas 20.3.–19.4.

Voimakas levottomuus ja kiire tehdä jotain uutta värittävät tätä viikkoa. Tämä voi johtua äskeisen jännityksen jälkeisestä tyhjyydestä. Jos haluat pitää jonkinlaista jännitystä yllä, tähtää pitkälle tulevaisuuteen. Kuvittele, missä haluaisit olla kolmen vuoden päästä.

 

Lue myös

Suosittelemme