Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 17.-23.9.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Mvphotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Huomaat yllättäen, kuinka paljon olet saanut aikaan viime kuukausien aikana. Jotkut voivat pitää sitä hyvänä tuurina, mutta kun tutkit asiaa tarkemmin, näet tilanteen oikean laidan. Oman lannistumattoman toimintasi ansiosta olet juuri nyt tässä pisteessä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Älä unohda omaa hyvinvointiasi. Jotkut saattavat olla vielä hämmennyksissään, mutta et voi ottaa heidän ongelmiaan kontollesi. Löydät vähitellen taas tasapainon elämääsi. Se voi vaatia entistä enemmän yksinoloa. Onneksi se ei ole sinulle vaikeaa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

On ymmärrettävää, että haluaisit kiirehtiä eteenpäin ja saada paljon aikaiseksi. Tämä voi kuitenkin johtaa huonoihin päätöksiin. Anna itsellesi aikaa miettiä kunnolla eri mahdollisuuksia ja sitä, mitä loppujen lopuksi todella haluat elämässäsi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tämä viikko aloittaa henkilökohtaisen kasvun ajan. Liiku enemmän, puhu enemmän, ole enemmän läsnä. Jokin tärkeä suhde vaatii tarkastelua vähän kauempaa, ennen kuin tilanne palaa ennalleen. Älä missään nimessä odota keneltäkään täydellisyyttä.

Kauris 21.12.–19.1.

Monien muiden  ihmisten lailla olet herännyt huomaamaan, kuinka haurasta elämä voikaan olla. Tärkeät asiat ovat tulleet entistä tärkeämmiksi, ja pienet huolet ovat haihtuneet. Olennaisinta on nyt se, että pohdit tarkkaan, mitä haluat tulevaisuudeltasi. Olet valmis uuteen päivään.

Vesimies 20.1.–18.2.

Ihanteesi ja käytöksesi ovat muuttumassa. Tuntuu kuitenkin, ettet oikein osaa jakaa tuntemuksiasi toisten kanssa. Älä mieti, mitä toiset ajattelevat sinusta. Onnen kannalta oma kuva itsestäsi on kaikista tärkein.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet löytämässä tasapainon, mikä voi muuttaa ajatuksiasi ja auttaa sinua pääsemään eteenpäin vievälle tielle. Ole valmis kuuntelemaan toisia, mutta älä sekaannu liikaa heidän yksityisasioihinsa. Oletko alkanut epäillä muiden sanomisten todenperäisyyttä?

Oinas 20.3.–19.4.

Kuulemasi neuvo voi saada sinut epäilemään, että joku yrittää estää sinua menemästä eteenpäin. Mieti, miksi kukaan tekisi sellaista? Käy vielä kerran läpi suunnitelmiesi yksityiskohdat. Luultavasti sinun pitää tehdä vielä joitakin viime hetken muutoksia.

Härkä 20.4.–20.5.

Tunnet uudenlaista luottamusta itseäsi ja muita kohtaan. Voisiko se johtua siitä, että tiedät, mihin olet tähtäämässä? Olet täynnä uusia ideoita, ja kohta sinun on päätettävä, mitä johtolankaa haluat seurata. Pysy uskollisena omille luoville kyvyillesi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Viime kuukausien jälkeen ei ole ihme, että kärsivällisyytesi on koetuksella. Luvassa on kuitenkin uusia vaihtoehtoja. Tämä jakso voi tuoda muutoksen rakkauselämääsi, ja se vaikuttaa moniin asioihin. Koeta sopeuttaa suunnitelmasi uuteen tilanteeseen.

Rapu 21.6.–22.7.

Älä anna ympärilläsi vallitsevan sekasorron masentaa sinua. Asioiden rauhoituttua jakson keskivaiheilla saat mahdollisuuden kertoa hyviä uutisia läheisillesi ja piristää heitä. Ihailtava optimismisi tulee nyt tarpeeseen.

Leijona 23.7.–22.8.

Huomaat, että kaiken kokemasi jälkeen sinusta on tullut entistä vahvempi. Uudet polut aukeavat edessäsi. Sekä rakkaus- että työelämä ovat saattaneet jäädä välillä taka-alalle, kun olet yrittänyt työntää ne mielestäsi. Nyt voit panna asioita uuteen järjestykseen.

X