Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 19.−25.11.

Teksti:
Cassandra Nye
Kuvat:
Mvphotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Pohdit aikataulujasi ja saatat siirtää tuonnemmaksi tehtäviä, jotka tuntuvat liian stressaavilta. Luota vaistoihisi, ja päivistäsi tulee entistä tehokkaampia. Energisyyden puuskassa olet valmis tarttumaan asioihin, jotka edistävät elämääsi hyvään suuntaan.

Kauris 21.12. –19.1.

Ennakkoasenteesi tiettyyn asiaan voi haitata yhteistyö- ja kompromissihaluasi. Yritä parhaasi, vaikka se ei olisi helppoa, sillä hyödyt myönteisestä suhtautumisesta. Seuraelämäsi vilkastuu, ja tutustut vaikutusvaltaisiin ihmisiin.

Vesimies 20.1.–18.2.

Kotielämä voi häiritä keskittymistäsi työasioihin, joten koeta olla joustava, jotta pystyisit luovimaan tämän rankan ajan yli. Tästä kaikesta voi kuitenkin poikia jotain kiinnostavaa, mikä auttaa sinua näkemään asiat uudessa valossa.

Kalat 19.2.–19.3.

Anna seikkailunhalusi johdattaa sinut pois mukavuusalueeltasi. Varo kuitenkin tekemästä mitään äkkinäisiä liikkeitä, joita saattaisit katua myöhemmin. Näkyvissä on ainutlaatuisia tapaamisia, jos vain uskallat antautua tunteiden valtaan.

Oinas 20.3.–19.4.

Halusi edistyä on vahva ja pärjäät hienosti, kunhan vältät impulsiivisuutta. Älä myöskään ota vastaan neuvoja ihmisiltä, joilla on epäilyttäviä motiiveja. Jokin suhde voi jopa kehittyä entistä intensiivisemmäksi ja intohimoisemmaksi.

Härkä 20.4.–20.5.

Jännittävä suunnitelma ajaa sinua nyt kovasti eteenpäin, mutta älä ota liikaa asioita kontollesi, sillä saatat joutua katumaan sitä jatkossa. Läheinen ihmissuhde vahvistuu, ja saat aikaan paljon enemmän kuin toimiessasi yksin. Yhteistyössä on nyt voimaa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Projekti, jonka parissa työskentelet, voi joko menestyä hienosti tai mennä vähän myttyyn. Mikäli jonkinlaisia häiriöitä ilmenee, mieti rauhassa uutta toimintatapaa. Hyvässä lykyssä tämä voi olla hyvin suunniteltuna jopa parempi kuin alkuperäinen.

Rapu 21.6.–22.7.

Luova toiminta ja vapaa-ajan aktiviteetit korostuvat tällä jaksolla. Onko sinulla romanttisia tunteita jotakuta kohtaan? Älä kätke niitä sisimpääsi vaan kerro toiveistasi. Koeta rauhoittaa tämä aika omille tarpeillesi ja pohdi rutiiniesi tarpeellisuutta.

Leijona 23.7.–22.8.

Mielipiteiden törmäys kotona ei ole maailmanloppu, vaan se voi tuoda tullessaan uusia jännittäviä ideoita, mikäli pystytte keskustelemaan asioista avoimesti. Seikkailunhaluinen mieliala houkuttelee sinua viikonloppuna luopumaan tavanomaisista rutiineistasi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jokin uutinen voi järkyttää sinua ja jättää jäljelle enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Vanha konsepti saattaa korvautua jollakin tuoreemmalla. Kaiken kaikkiaan neuvottelumahdollisuutesi paranevat ja elämänkatsomuksesi syvenee entisestään.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jokin kotiasia ei nyt oikein ota tuulta alleen. Sovinto on kuitenkin mahdollinen, jos pystyt tarkastelemaan uudelleen omia arvojasi ja mietit, mikä on sinulle tär­keää. Kun rohkaistut puhumaan tunteistasi, se voi auttaa puhdistamaan ilmaa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jakso sujuu rauhallisissa merkeissä, jos vältät sanomasta jotain, mitä katuisit myöhemmin. Itse asiassa viikko voi olla hyvin rakentava, kun vain luotat vaistoihisi etkä epäile itseäsi. Pehmeämmällä otteella voitat kaikki mahdolliset vaikeudet.

X