Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 19.-25.7.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Mvphotos

Rapu 21.6.–22.7.

Jaksosta tulee kaikin puolin tyydyttävä. Asia, jota olet yrittänyt saavuttaa jo kuukausien ajan, solahtaa nyt kohdalleen. Aiemmat ponnistelusi eivät ole menneet hukkaan, vaan joskus asiat vain vievät oman aikansa. Vältä ylensyöntiä, vaikka houkutuksia ilmaantuisi.

Leijona 23.7.–22.8.

Ajatuksesi kääntyvät rakkauteen ja kotielämään työasioiden jäädessä taka-alalle. Flirttailet luonnostasi, ja tämä saa toiset vastaanottavaisemmiksi. Ole kuitenkin varovainen, ettet herätä liikaa toiveita tai anna lupauksia, joita et voi myöhemmin pitää.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Äkillinen painopisteen vaihdos työelämään voi merkitä jännittäviä muutoksia. Osoittamalla kiinnostuksesi saatat hyötyä tästä taloudellisesti. Älä mieti, mikä olisi parasta toisten kannalta, vaan oman itsesi. Loppujen lopuksi kaikki hyötyvät, jos teet nyt oikeita ratkaisuja.

Vaaka 23.9.–22.10.

Asia, jota olet halunnut tehdä jo pidemmän aikaa, näyttää nyt mahdolliselta. Tietty vapauden tunne korostuu tässä kuussa, ja se vaikuttaa myös olemukseesi. Mitä tapahtuu, kun olet täynnä energiaa? Käännä katseesi menneisyyteen, niin tiedät vastauksen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Vaikka sosiaalinen elämä on nyt vilkasta, nousee työelämästä esiin jokin tarjous tai mahdollisuus. Etkö kuitenkaan tunne oloasi kovin kunnianhimoiseksi? Astu pois mukavuusalueeltasi ja huomaat saavasi lisää itseluottamusta. Nyt on sinun mahdollisuutesi!

Jousimies 22.11.–20.12.

Sinun on joskus vaikea myöntää olevasi lahjakas. Omien taitojensa näyttämisessä ei todellakaan ole mitään pahaa. Liika vaatimattomuus ei kaunista ketään. Laita asioihin vauhtia, niin voit huomata, kuinka menestys vaikuttaa positiivisesti myös rakkauselämääsi.

Kauris 21.12.–19.1.

Saatat turhautua, sillä asiat eivät mielestäsi etene tarpeeksi nopeasti. Jos aiot moittia toisia tästä, tee se pian, jotta pääset pian sen yli. Koeta kuitenkin olla hienovarainen, ettet loukkaa toisia. Saat yleensä äänesi kuuluville, kunhan asia on sinulle tarpeeksi tärkeä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Edessä on energinen kesäviikko, ja saat paljon aikaiseksi. Toisaalta saatat vaikuttaa muiden mielestä liiankin päällekäyvältä. Pidä mielessä, että kaikkia ei voi aina miellyttää. Sosiaalinen elämäsi on vilkasta, ja pääset nauttimaan toisten huomiosta.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet välillä melkoinen pokerinaama, ja toisten voi olla vaikea saada sinusta selvää. Kommunikointi ja yhdessä työskentely ovat nyt avain onneen. Monet ovet aukenevat, kun autat toisia auttamaan sinua. Toivottavasti ymmärrät oman parhaasi.

Oinas 20.3.–19.4.

Viikkoa saattavat häiritä hankalilta tuntuvat ihmiset ja turhauttavat hetket. Yritä välttää näitä parhaasi mukaan. Olisi hyvin tärkeää, että löytäisit itsellesi omaa aikaa ja voisit keskittyä omiin tarpeisiisi ja hyvinvointiisi. Älä epäile omia kykyjäsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Hymy ja vilpitön asenne auttavat mahdollisissa kiperissä tilanteissa. Vaikka viikko ei ole kovin hyvä isoille päätöksille, sinulle tarjoutuu mahdollisuus tutkia eri vaihtoehtoja. Rakkauselämä saattaa kärsiä, jos ajatuksesi ovat liikaa muualla. Ei kai se ole tarkoituksesi?

Kaksoset 21.5.–20.6.

Pääset pitkälle olemalla oma viehättävä itsesi. Älä painosta toisia olemaan samaa mieltä kanssasi. Paras keino edetä olisi saada heidät uskomaan, että idea oli alun perin heidän. Jakso on täynnä uskomattomia tilaisuuksia, sinun täytyy vain löytää ne.

Annan suuri rakkaushoroskooppi kesälle 2019

X