Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 19.4.-2.5.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Mvphotos

Härkä 20.4.–20.5.

Parhaimman tuloksen tuottavat nyt salamyhkäiset keskustelut. Suosimasi suora väliintulo ei taida onnistua tällä viikolla. Älä ota torjuntaa henkilökohtaisesti. Ihmiset ovat hermostuneita, ja huumori tekee tilanteesta vielä pahemman. Ole realistinen ja katso tulevaisuuteen.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Kykysi nähdä kauemmas eteenpäin on lahja, samoin kuin taitosi selviytyä puhumalla tilanteessa kuin tilanteessa. Minkä uskot vievän sinua lähemmäs tavoitettasi? Tämä sekava viikko tuskin antaa siihen vastausta. Ehkä sinun pitäisi päivittää tiesi kohti unelmaasi.

Rapu 21.6.–22.7.

Työkaverit vaikuttavat nyt auttavaisilta, ja välillänne vallitsee luottamus. Kun osoitat kiinnostusta yhteisten asioiden eteen, voitat heidät helposti puolellesi. Eräs läheinen ohjaa sinua katsomaan elämää uudelta kantilta, jonka olet jotenkin onnistunut ohittamaan.

Leijona 23.7.–22.8.

Erään suhteen siirtäminen seuraavalle tasolle on vallannut tilaa ajatuksissasi. Tällä jaksolla toiset voisivat olla myötämielisiä pysyville ratkaisuille. Anna rakkaudelle tilaa, mutta älä pidä ketään itsestäänselvänä. On tärkeää voida tuntea itsensä arvostetuksi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Käytä hyväksesi kaikki mahdollisuudet rahatilanteesi kohentamiseen. Tämä voi myös tarkoittaa jonkinlaista säästökuuria. Monilla ihmisillä ympärilläsi on päätähuimaavia suunnitelmia ja ideoita, mikä voi tuntua lähes huumaavalta. Pieni loma voisi selkeyttää ajatuksiasi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Joskus toiset vaativat niin paljon aikaasi, että tunnut läkähtyvän. Sinusta on ihanaa auttaa ja tehdä toiset iloisiksi, mutta välillä voisit ajatella omaa hyvinvointiasi. Etsi käsiisi ystävä, joka tarvitsee piristystä. Rentoutuminen yhdessä tekisi teille hyvää.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Vaikka rakastat toisten auttamista, tee tällä jaksolla itsesi hyväksi jotain todella rentouttavaa ja nautittavaa. Akkujen lataaminen hyödyttää kaikkia lähelläsi. Rauhan ja hiljaisuuden tarve silloin tällöin on ihan paikallaan. Miksi et tekisi rauhoittumishetkistä traditiota?

Jousimies 22.11.–20.12.

Oletko vähän alamaissa? Mietitkö tulevaisuutta, mutta et saa oikein tehtyä mitään sen eteen? Käy ensin käsiksi keskeneräisiin pikkuasioihin, vaikka ne tuntuisivat kuinka mitättömiltä. Silloin ne eivät ole häiritsemässä sinua, kun on aika toimia.

Kauris 21.12.–19.1.

Sinulle saattaa tarjoutua jokin tilaisuus tai ylennys, mikä yllättää sinut. Olet usein aivan liian vaatimaton. Tiedätkö lainkaan, kuinka paljon sinusta pidetään? Ole rohkea ja kiitä tänä viikonloppuna kaikkia taka-alalla toimivia, jotka puskevat sinua eteenpäin.

Vesimies 20.1.–18.2.

Vakautesi on yksi rakastettavimmista luonteenpiirteistäsi. Siitä on hyötyä työelämässä ja myös rakkaudessa. Kohtaat muutoksen, joka ei miellytä sinua. Vaikka pidät kaikesta uudesta ja jännittävästä, et haluaisi nyt menettää mitään vanhaa. Koeta olla joustava.

Kalat 19.2.–19.3.

Ryhmätyö ja joustavuus ovat kantavia teemoja huhtikuun loppuun asti. Mieti tarkkaan, miten haluat ilmaista itseäsi. Visiosi on selvempi kuin muiden, ja joudut näin ollen ohjaamaan toisia. Varo kuitenkin suututtamasta ketään esittämällä omia ideoitasi liian kärkkäästi.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet niin energisellä ja päättäväisellä tuulella, ettet välittäisi kuunnella kenenkään vastaväitteitä. Joku voisi tulkita sinut jopa riidanhaluiseksi. Asioiden kyseenalaistamisessa ei kuitenkaan ole mitään väärää, etenkään jos se auttaa löytämään totuuden.

X