Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 20.−26.5.

Teksti:
Cassandra Nye
Kuvat:
Mvphotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Perhe- ja kotiasiat painottuvat tällä jaksolla. Tosin elämääsi vaikuttaa myös uusi tuttavuus, jonka tapaaminen voi ällistyttää sinut niin, että saatat ylireagoida. Varmista, ettet puhu mitä sattuu tai tee äkkinäisiä johtopäätöksiä.

Rapu 21.6.–22.7.

Hoida pois alta keskeneräiset työt, niin pääset keskittymään olennaiseen. Oletko koskaan miettinyt, haluaisitko elää toisenlaista elämää? Jostakin on aina mahdollista luopua. Valintasi on kadehdittava. Tyydytkö vanhaan ja tuttuun vai otatko riskin?

leijona 23.7.–22.8.

Tapahtumat saavat yllättävän käänteen jakson keskivaiheilla, juuri kun kuvittelit kaiken olevan kohdallaan. Yllätyt itsekin omasta reaktiostasi. Pyydä neuvoja asiantuntijoilta, älä luota hyvään onneesi. Perehdy yksityiskohtiin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Menneitä tarkastellessa huomaat usein, että asiat eivät menneet ihan niin kuin muistelet. Ajatuksissasi on jokin tilanne ja paikka, johon palaat aika ajoin. Päästä siitä irti. Kun todellisuus osoittautuu pettymykseksi, se on parasta, mitä voit tehdä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Elämässäsi on ollut monia suunnanmuutoksia viime aikoina, eivätkä ne aina ole olleet omia valintojasi. Saatat epäröidä, mihin suuntaan nyt kannattasi mennä. Kokeile eri asioita, mutta säilytä mielenrauhasi. Karta liian takertuvaisia ihmisiä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jos voisit toivoa, kuka haluaisit olla? Jos voittaisit lotossa, mitä haluaisit muuttaa elämässäsi? Tai jos voisit toivoa mitä tahansa, mitä se olisi? Itse asiassa vain yksi asia elämässäsi kaipaa muutosta. Vain sinä voit tehdä tämän muutoksen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Jokin haluamasi asia ei ole mahdollista juuri nyt, mutta se voi toteutua tulevaisuudessa. Se tosin vaatii sinulta vähän ponnisteluja. Yhteistyö yhtä innokkaiden ihmisten kanssa voisi auttaa asias­sa. Optimismi ja luja tahto vievät sinua kohti tavoitettasi.

Kauris 21.12. –19.1.

Omista tavoistasi poikkeavien ihmisten seura voisi olla virkistävää. Viime ajat ovat voineet olla kyllästyttäviä, mutta onneksi tilanne muuttuu paremmaksi. Jos suhteesi kumppaniin tuntuu väljähtyneeltä, keksikää uusia asioita ja tehkää ne yhdessä.

Vesimies 20.1.-18.2.

Mikään elämässä ei ole varmaa tai yksinkertaista, mutta juuri nyt sinun pitäisi tehdä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Koeta pitää yhteyttä sinulle tärkeisiin ihmisiin. Luo rutiinit, joiden avulla voit tasapainoilla velvoitteiden ja vapaa-ajan välillä.

kalat 19.2.–19.3.

Ajatuksesi vallannut henkilö voi tuntua hieman salaperäiseltä. Kysy suoraan mieltäsi vaivaavista asioista, sillä kiinnostuksesi voi imarrella häntä. Mitä enemmän tiedät, sitä enemmän saat irti uudesta ystävyyssuhteesta. Pohdi asioita uudesta vinkkelistä.

Oinas 20.3.–19.4.

Edessä on melko tavanomainen ja jopa arkinen viikko, mutta jo ajatus siitä saa sinut miettimään erilaisia vaihtoehtoja. Eräs läheinen yllättää sinut iloisesti. Mahdollinen kassavajekaan ei huoleta, sillä korvaat sen energial­lasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Kaikenlaiset aktiviteetit viime aikoina ovat saattaneet uuvuttaa sinua. Olisitko voinut nähdä tilanteen etukäteen ja välttää sen? Peliä ei kuitenkaan ole menetetty, sillä paljon riippuu kumppanisi asenteesta. Ota viehätysvoimasi avuksesi.

X