Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 20.-26.10.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Skorpioni 23.10.–21.11.

Saat ihmiset nyt kuuntelemaan itseäsi, tosin se vaatii hieman ponnisteluja. Nyt ei kannata ujostella, vaan toimi rohkeasti ja pidä päämäärä mielessäsi. Kukaan ei halua olla tekemisissä hapannaaman kanssa, joten ole positiivinen. Iloisella asenteella saat toiset puolellesi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sinulla on paljon kaikenlaista puuhaa, mutta toisaalta useimmiten nautit kaikesta siitä, mitä saat aikaan. Yritä keskittyä töissä tehtäviin, jotka eivät turhaan vaivaa mieltäsi iltaisin. Näin pystyt rentoutumaan kunnolla. Koeta löytää tasapaino eri asioiden välillä.

Kauris 21.12.–19.1.

Jos sinusta tuntuu, ettei romanssi ole sinua varten, sinun täytyy vaihtaa mielipidettäsi. Nyt kannattaa olla rohkea ja uskoa rakkauteen. Tosikkomainen asenne ei herätä kiinnostusta, joten muista rento viehätysvoimasi. Asenteen muuttaminen on helpompaa kuin kuvittelitkaan.

Vesimies 20.1.–18.2.

Romantiikkaa ei ole pelkästään ilmassa, vaan sitä saattaa löytyä myös töistä! Pelkäämäsi muutokset voivat näyttäytyä nyt aivan toisessa valossa. Ole avulias uusille kollegoille. Tylsä tilanne voi muuttua unelmaksi yhdessä yössä. Kaikki riippuu luovuuden tasostasi.

Kalat 19.2.–19.3.

Nautit paljon kotona puuhastelusta ja pelkästään oleilusta. Miksi ryntäillä sinne tänne, kun kaikki tärkeä on ulottuvillasi. Ihmiset, jotka toivovat sinun olevan kunnianhimoisempi tai haluavan enemmän, saattavat olla väärässä. Onni on aiempaa enemmän omissa käsissämme.

Oinas 20.3.–19.4.

Viikonloppu on romanttista aikaa, joten varmista, että olet oikean henkilön seurassa tai metsästämässä häntä. Jotain erityistä saattaa tapahtua. Oletko yllättynyt perheeltä saamastasi tuesta? Ehkä teidän pitäisi puhua useammin. Rakenna olemassa olevien suhteiden varaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Elämä ylä- ja alamäkineen alkaa tasoittua jakson lopulla. On erityisen tärkeää, että huolehdit raha-asioistasi etkä tuhlaa turhaan ylimääräistä. Jos joku ei hoida omaa osuuttaan, anna hänen miettiä asioita rauhassa. Ole valikoiva ystäviä valitessa, et tarvitse siipeilijöitä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Rakkaus näyttelee tärkeää osaa viikonloppuna, joten pyri viettämään se kumppanisi kanssa aivan erityisessä paikassa. Jos olet vapaa, mene ulos tapaamaan ihmisiä. Selvitä keskenjääneet vanhat asiat, jotta pääset elämässä eteenpäin. Etene askel kerrallaan kaikessa rauhassa.

Rapu 21.6.–22.7.

Raha voi valua aika liukkaasti sormistasi. Ole varovainen, ettei kukaan käytä tilannetta hyväkseen. Työ saattaa tuntua vaativalta, mutta loppujen lopuksi sillä on oma tarkoituksensa. Kaipaat ehkä enemmän arvostusta. Pienet eleet toisia kohtaan voivat olla sen takia arvokkaita.

Leijona 23.7.–22.8.

Laita koko viehätysvoimasi peliin tällä jaksolla, sillä koskaan ei voi tietää, kuka ilmestyy näköpiiriisi. Ota tilanteesta kaikki hyöty irti olemalla sekä utelias että hurmaava. Kukaan ei voi vastustaa valloittavaa hymyäsi. Jätä viikonloppuna huolet taaksesi ja nauti täysillä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tällä viikolla pinnalle nousevat tunteet, jotka olet yrittänyt pitää piilossa. Pyri ilmaisemaan itseäsi rehellisesti ja muista olla rehellinen myös itsellesi. Ehkä sinun tarvitsee vain asettaa tähtäimesi hieman korkeammalle. Itse asiassa sinulla ei ole mitään hävittävää.

Vaaka 23.9.–22.10.

Rakkauselämä saa uutta vauhtia tällä viikolla. Pidä kuitenkin suunnitelmasi omana tietonasi, kunnes tiedät, mihin suuntaan etenet ja miltä rahatilanne näyttää. Viikonlopun lähestyessä saatat tehdä jännittävän päätöksen. Pidä oma pääsi, älä välitä mahdollisista vastaväitteistä.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

X