Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 24.-30.1.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Mvphotos

Vesimies 20.1.–18.2.

Edistyminen työelämässä on yllättävää ja kaikin puolin tyydyttävää. Muista kuitenkin kiittää kaikkia, jotka ovat auttaneet sinua. Tunteesi toisia kohtaan vaihtelevat nyt jopa kriittisyyteen asti. Muutokset voivat tehdä sinut helposti ärtyisäksi.

Kalat 19.2.–19.3.

Tunnetko olevasi jollain tavalla epätasapainossa? Voisiko tämä liittyä jotenkin ruokavalioon tai tunne-elämään? Haluaisitko keventää sydäntäsi? Aiemmasta poikkeava käyttäytymisesi voi ajaa toiset läheltäsi. Pyri säilyttämään tilanne ennallaan läheisissä suhteissasi.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet valmis suuntaamaan ajatuksesi uusiin asioihin, ja tämä jakso on oivallinen tulevaisuutta koskeviin keskusteluihin. Kumppanisi on saattanut odottaa jo pitkään päätöstäsi tietyn asian suhteen. Rehellinen ja yksinkertainen teko voi poistaa taakan harteiltasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Pikainen silmäys viime vuoteen saa sinut ymmärtämään jotain. Oletko ottanut vastaan enemmän töitä kuin mistä selviät? Et varmaankaan halua menettää tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Vältä siis stressiä ja keskity lämpimiin ja läheisiin ihmissuhteisiin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jos mahdollista, koeta rentoutua tällä viikolla. Samalla saat asiat tärkeysjärjestykseen. Et löydä vastauksia kysymyksiisi heti, mutta ajan kuluessa kaikki selviää. Mieti huolella mahdollista muutosta tulevaisuutesi suhteen. Vältä liian hätäisiä päätelmiä.

Rapu 21.6.–22.7.

Yritätkö tehdä kaiken itse ja miellyttää kaikkia? Hengähdä vähän. Eteneminen yksi askel kerrallaan voi tuntua ikävystyttävältä, mutta se toimii. Pidä kiinni kaikesta hyvästä elämässäsi. Varaudu samalla heittämään pois vanhentuneet tai negatiiviset elementit.

Leijona 23.7.–22.8.

Vaikka et tuntisi oloasi kaikkein energisimmäksi, pyri keskustelemaan läheistesi kanssa tulevaisuuden suunnitelmista. Ole valmis päästämään irti kaikesta, mikä tuntuu mielestäsi henkiseltä taakalta. Onko sinun pakko todistaa asioita itsellesi? Kuka niin käskee?

Neitsyt 23.8.–22.9.

Muista, että nyt tehtävät pienet päätökset voivat säästää sinut todella suurilta ongelmilta myöhemmin. Jos toiset pyytävät apuasi, ota heidät mukaan ratkaisemaan pulmaa. Asioiden selvittäminen yhdessä tekee heistä entistä vahvempia.

Vaaka 23.9.–22.10.

Raha-asiat vaativat huomiotasi, ja kaipaat uusia ideoita. Pallottele ajatuksia ystäviesi ja läheistesi kanssa. Rakkauselämä tarjoaa onneksi mahdollisuuden rentoutumiseen, mutta se vaatii tosin ennakkosuunnittelua. Ylimääräinen ponnistelu romantiikan eteen maksaa vaivan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Avoin suhtautuminen on nyt ratkaisevaa, ja voit saavuttaa enemmän kuin uskotkaan. Kumppanisi haluaa ehkä mennä eri suuntaan, mutta luultavasti kyseessä on vain huono ajoitus. Voisiko yhteinen suunnitelmanne toteutua paremmin vähän myöhemmin? Ole joustava.

Jousimies 22.11.–20.12.

Ole luotettava töissä ja hellä kotona. Työelämä sujuu hyvin, kunhan et yritä kiirehtiä erästä tekemään päätöksiä. Monilla on edessä muutoksia, ja se voi tuntua huolestuttavalta. Et ole kuitenkaan yksin. Pitäydy tutussa ja turvallisessa vielä jonkin aikaa.

Kauris 21.12.–19.1.

Laita raha-asiat kuntoon, niin voit säästää myöhemmin aikaa ja vältyt stressiltä. Älä anna kenenkään painostaa sinua liian hätäiseen päätöksentekoon. Kerro toisille, että ilmoitat sitten kun olet valmis. Pyri kotona avoimuuteen ja entistä läheisempään suhteeseen.

X