Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 25.–31.5.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
MVPhotos

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jos jokin uusi ja jännittävä asia kiinnostaa sinua, älä pelkää sen kokeilemista. Luota vain intuitioosi ja ota riski, niin sinut palkitaan. Olet elementissäsi, joten nyt on hyvä aika edistää sinua kiinnostavia projekteja.

Rapu 21.6.–22.7.

Elämäsi saattaa olla rauhallista, mutta olet silti täynnä luovia ideoita ja positiivista energiaa. Pyydä ystäviltäsi apua ideoidesi toteuttamiseen, sillä silloin lopputuloksesta voi tulla erinomainen. Eräs kohtaaminen saattaa ilahduttaa sinua tulevalla viikolla.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet nyt valmis kaikkeen. Innostut ehkä ottamaan suuren harppauksen kohti tuntematonta ja tekemään urallasi jotain aivan uutta. Jos haluat saada muutosta elämääsi, sinun on jätettävä tuttu ja turvallinen arki taaksesi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet nyt valokeilassa, ja kaikkien katseet kääntyvät sinuun. Hyödynnä tämä tilaisuus niin monella tavalla kuin voit. Nyt on loistava aika parantaa näkyvyyttäsi myös sosiaalisessa mediassa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Haluat poistua mukavuusalueeltasi ja tutkia uusia mahdollisuuksia. Voit saada kiehtovan tarjouksen, jota on vaikea vastustaa. Varmista yksityiskohdat ennen kuin sitoudut pysyvästi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tuleva viikko tuo mukanaan mahdollisuuden, johon tartut heti innokkaasti. Yhdistä voimavarasi muiden kanssa, niin voit päästä parempaan lopputulokseen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Etsit haastetta, joka voisi viedä elämäsi uudelle tasolle. Kiehtovia tarjouksia satelee kyllä eteesi, mutta sinä et ehkä tiedä, mihin niistä kannattaisi tarttua. Pyydä ystäviltäsi palautetta, niin saat asioihin varmuutta.

Kauris 21.12.–19.1.

Uusi mahdollisuus ansaita rahaa saa sinut suhtautumaan työntekoon entistä vakavammin. Osaamisellasi on nyt runsaasti kysyntää, joten mieti, voisitko perustaa oman pienen yrityksen. Uusi virkistävä kohtaaminen saattaa viedä asioita eteenpäin.

Vesimies 20.1.–18.2.

Sinulla ja kumppanillasi voi olla suuria suunnitelmia kotiinne liittyvissä a­sioissa. Tarkistakaa ensin rahatilanteenne ja luokaa tarkka budjetti, jotta vältytte epämiellyttäviltä yllätyksiltä. Nyt on aika käyttää luovaa puoltasi ja keksiä omaperäisiä ideoita.

Kalat 19.2.–19.3.

Nauti elämästä ja itsesi hemmottelusta, niin saat ladattua tyhjentyneitä akkujasi. Tulevalla viikolla kannattaa ottaa askel taaksepäin ja keskittyä itseesi. Sitten kun olet levännyt ja sinut itsesi kanssa, sinun on helpompi lähestyä muita.

Oinas 20.3.–19.4.

Etsitkö uusia ja jännittäviä mahdollisuuksia? Jos näin on, olet oikealla tiellä. Tuleva viikko rohkaisee sinua olemaan seurallinen, ja pirteä energiasi saa muut ihmiset kääntymään puoleesi. Uusien yhteyksien avulla voit saavuttaa jotain mahtavaa.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluat ehkä parantaa taloudellista tilannettasi. Kun seuraat intuitiotasi ja luotat itseesi, voivat talousasiatkin kohentua. Myös jokin vanha ystävyys saattaa alkaa kukoistaa jälleen, joten pidä mieli avoimena ja ota rohkeasti yhteyttä muihin ihmisiin.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/horoskoopit.

X