Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 27.8.-2.9.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Haluaisit saada kaikki asiat kuntoon mahdollisimman nopeasti, mutta koeta silti ottaa vähän rauhallisemmin. Jos yrität liikaa, hermostutat läheisesi ja myös itsesi. Nauti välillä rauhallisista hetkistä, vaikka se viivästyttäisikin laatimaasi aikataulua.

Vaaka 23.9.–22.10.

Oletko pääsemässä jaloillesi muutaman rankan viikon jälkeen? Muista, ettei ole synti pitää välillä huolta myös itsestään. Jos jotkut asiasi ovat sekaisin, voi syynä olla se, että olet huolehtinut vain toisista. Burnoutissa sinusta ei ole apua muille eikä itsellesi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Pieni hemmottelu ei olisi nyt pahitteeksi. Eräs odottaa, että hellittäisit vähän ja löytäisit aikaa myös hänelle. Ei ole ollenkaan huono idea rentoutua yhdessä. Maisemanvaihdos voisi avartaa ja lepuuttaa hermojasi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Olet pärjännyt hyvin, välillä jopa erinomaisesti. Toisaalta olet saattanut kovettaa itseäsi liikaa yrittäessäsi selviytyä odottamattomista muutoksista. Onko se ollut tarpeellista? Ehkä, mutta nyt sinulla on varaa rentoutua ja ottaa asiat vähän kevyemmin.

Kauris 21.12.–19.1.

Jakso on rauhallinen, joten pääset lataamaan akkujasi. Mielessäsi ja kehossasi tapahtuu jonkinlaista paranemista, mikä tuntuu lämpimänä, rentouttavana hehkuna. Hyvä olo voi saada sinut pohtimaan tärkeän kysymyksen esittämistä läheiselle.

Vesimies 20.1.–18.2.

Mielesi valtaa rauha, ja tunnet, että olet auttanut toisia enemmän kuin luulit koskaan pystyväsi. Samalla sinusta on tullut entistä vahvempi ja lannistumattomampi. Olet oppinut monia asioita, joista on vielä paljon hyötyä tulevaisuudessa.

Kalat 19.2.–19.3.

Oletko vähän kärsimätön? Voi viedä oman aikansa sopeutua uuteen ilmapiiriin kotona ja työelämässä. Älä murehdi asioita, joita et voi muuttaa. Et ehkä ole kaikkein kärsivällisin ihminen lähipiirissäsi, mutta olet ainakin kaikista tehokkain.

Oinas 20.3.–19.4.

Saatat joutua tekemisiin vähän hankalien ihmisten kanssa, ja sinun pitäisi saada heidät tekemään jotain vasten heidän tahtoaan. Yritä selvitä tilanteesta niin, että he kuvittelevat toimivansa oman etunsa mukaan. Läheinen ihmissuhde voi tuottaa päänvaivaa.

Härkä 20.4.–20.5.

Vanhoihin rutiineihin palaaminen tuntuisi sinusta houkuttelevalta, mutta nyt tarvitaan uudenlaisia toimintatapoja. Saatat joutua mukavuusalueesi ulkopuolelle löytääksesi uuden tien. Mahdollisuuksia ei ole loputtomiin, mutta ne alkavat olla jo selviä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Elämä on ollut viime aikoina monimutkaista ja jopa hämmentävää. Olisiko aika välillä vähän huokaista? Olet oikeilla jäljillä, kun vähennät joitakin velvollisuuksiasi. Mitä yksinkertaisempaa arki on, sitä paremmin mielikuvituksesi pääsee valloilleen.

Rapu 21.6.–22.7.

Viime kuukausien aikana olet toiminut enimmäkseen toisten hyväksi, joten nyt voisit panostaa itseesi. Älä tyydy helpoimpaan vaihtoehtoon vaan ponnistele onnesi eteen. Ole kuitenkin varovainen raha-asioissa, sillä kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.

Leijona 23.7.–22.8.

Nostaako vanha turvattomuus päätään? Älä katso menneeseen vaan suuntaa kohti tulevaa, vaikka viime ajat ovatkin tehneet meistä kaikista vähän epävarmoja. Kunnon keskustelu perheen ja ystävien kanssa voi tehdä ihmeitä ja saada sinut taas jaloillesi.

X