Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 3.-9.9.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Mvphotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saatat tuntea olosi kärsimättömäksi. Me kaikki ärsyynnymme välillä helposti, mutta säästä mukavat kommentit kaikista läheisimmille ihmisille. Pienet läheisyyden hetket vahvistavat suhteita tulevaisuutta ajatellen. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.

Vaaka 23.9.–22.10.

Vaikka viikko on tunteellinen, tiedät, mihin suuntaan haluat mennä. Kaikissa saamissasi neuvoissa ei tunnu aina olevan järkeä. Valmistaudu tutkimaan tarkemmin asioita, joita et ihan ymmärrä. Se voi säästää sinulta sekä aikaa että rahaa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Hyvän vaikutelman antaminen on tärkeää. Varaudu antamaan sille lisäarvoa. Eräs vaikutusvaltainen ihminen kaipaa apua. Tee kaikkesi, että olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Lupaavilla toimilla tulet pärjäämään entistä paremmin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Kanavoi energiasi rakkauselämään. Nyt ei kuitenkaan kannata tehdä mitään kauaskantoisia päätöksiä. Koeta selvittää sisimmät tunteesi. Sukulaisilla on omat ajatuksensa siitä, mihin suuntaan sinun pitäisi mennä, mutta sinä tunnet parhaiten sydämesi.

Kauris 21.12.–19.1.

Olet ollut osa jotain suurempaa ja saanut samalla taitoja, joita et tiennyt omaavasi. Valitse saamasi tarjoukset tarkkaan, sillä ensimmäinen ehdotus ei ole välttämättä paras. Tiedätkö itsestäsi jotain sellaista, mitä et ole huomannut aiemmin? Rakenna sen varaan.

Vesimies 20.1.–18.2.

Mielikuvituksesi on täydessä vauhdissa, eikä ole yllättävää, että keksit uusia ideoita. Inspiroit muita, jotka saattavat olla vähän alamaissa. Uudet vastuualueet ovat herättäneet eloon parhaat puolesi. Nauti ja levitä hyvää tuulta ympärillesi.

Kalat 19.2.–19.3.

Et etsi nyt hyväksyntää etkä oikein edes usko kaikkia saamiasi kohteliaisuuksia. Meillä kaikilla on huonot hetkemme. Jakson keskivaiheilla ystävän satunnainen kommentti muuttaa ajatusmaailmaasi. Huomaat pääseväsi taas jaloillesi.

Oinas 20.3.–19.4.

Erikoisen kesän jälkeen näyttää koittavan rauhallisempi aika. Jokin piikki lihassasi on kadonnut, ja pystyt menemään taas eteenpäin. Vaikka raha-asiat voivat olla haastavia, huolellisen suunnittelun avulla terävät vaistosi tulevat apuun.

Härkä 20.4.–20.5.

Vaikka monet mahdollisuudet ovat vielä jäissä, huomaat, että ympärilläsi on aiempaa kevyempi ilmapiiri. Olet saattanut ymmärtää, että joitain asioita ei yksinkertaisesti voi muuttaa, joten turha taistella niiden kanssa. Työasiat pitävät sinut kiireisenä loppujakson ajan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Yllättävä vieras tuo hyviä uutisia, mutta mieti, kenen kanssa keskustelet henkilökohtaisista asioista. Kauan pidetty salaisuus saattaa paljastua silloin, kun sitä vähiten odotat. Huolehdi läheistesi terveydestä, samoin omastasi. Ennaltaehkäisy kannattaa.

Rapu 21.6.–22.7.

Elämän uusien tosiasioiden edessä voi löytää myös uusia ilonaiheita. Sinua aiemmin vaivanneet asiat voivat tuntua nyt pikkujutuilta. Löydettyäsi omat vahvuutesi voit rakentaa niiden varaan tehdäksesi elämän tulevaisuudessa helpommaksi.

Leijona 23.7.–22.8.

Kunnianhimoinen hanke vie sinua tiettyyn suuntaan, vaikka joidenkin mielestä saatat olla väärillä jäljillä. Luota vaistoihisi, sillä voit katua myöhemmin, jos et nyt toimi mielesi mukaan. Optimismi on valttikorttisi, ja se kasvattaa myös toisten luottamusta sinua kohtaan.

X