Viikkohoroskooppi
Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 5.–11.8.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Leijona 23.7.–22.8.

Tuntuuko sinusta, että joku on pettänyt luottamuksesi käytöksellään? Jakson alku voi olla pettymysten sävyttämä, mutta pian uudet, entistä paremmat vaihtoehdot saavat sinut innostumaan. Viikon edetessä et enää edes muista alakulosi aihetta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet saattanut paiskia töitä olan takaa, joten nyt kannattaa hiljentää tahtia, jotta vältyt burnoutilta. Pieni maisemanvaihdos voisi antaa uutta perspektiiviä ja auttaa tekemään ratkaisevia päätöksiä. Myös meditaatiosta tai joogasta voisi olla apua.

Vaaka 23.9.–22.10.

Et ehkä tunne oloasi seuralliseksi, mutta silti toisten seura voisi tehdä tästä viikosta erityisen. Saatat tutustua innostaviin ihmisiin, joiden kanssa voit pallotella erilaisia ideoita. Myös rakkaus voi kutsua sinua tarjoten säkenöivää intohimoa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tietty varauksellisuus voi pidätellä sinua saavuttamasta täyttä potentiaaliasi. Onneksi tämä vaihe ei kestä kauan. Äskeiset haasteet tuntuvat pian lastenleikiltä. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus erottua joukosta ja näyttää todellinen arvosi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Saatat hylätä suunnitelmasi ilman sen kummempaa syytä, minkä vuoksi voit menettää mainioita tilaisuuksia. Liika varovaisuus ei ole koskaan hyväksi. Älä pelkää uusia haasteita. Luota sydämeesi ja katso, minne se sinua johdattaa.

Kauris 21.12.–19.1.

Omaksu uudenlaisia ajattelutapoja, ja sinulle voi avautua täysin uusi maailma. Jos olet pelännyt kaikkea uutta, tulevat päivät rohkaisevat sinua poistumaan mukavuusalueeltasi. Saatat olla helpottunut päästyäsi irti kahlehtivista asioista.

Vesimies 20.1.–18.2.

Yrittääkö joku itsepintaisesti ottaa sinuun yhteyttä? Vaikka et näkisi mitään ilmeistä syytä olla häneen yhteydessä, se voi silti kannattaa. Koskaan ei voi tietää, milloin saatat tarvita hänen apuaan. Jokin tapaaminen voi olla uuden ystävyyden tai romanssin alku.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet vauhdissa ja pystyt aiempaa helpommin käsittelemään hankalia asioita. Eräs tapaaminen voi osoittautua jännittäväksi ja antoisammaksi kuin osasit kuvitella. Saatat omaksua uusia rutiineja, jotka edesauttavat hyvinvointiasi.

Oinas 20.3.–19.4.

Uusi ystävyys voi antaa tälle jaksolle hienon säväyksen. Riippumatta siitä, liittyykö suhteeseen romantiikkaa vai ei, kanavoikaa kemianne kohti jännittävää tulevaisuutta. Tartu tilaisuuteen, et tule katumaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Pyri voittamaan pelot, jotka ovat pidätelleet sinua, ja rakenna uudelleen itseluottamustasi. Älä yritä saavuttaa kaikkea kerralla, vaan etene pikkuhiljaa. Aseta tavoitteet kuitenkin tarpeeksi korkealle, jotta et kadota mielenkiintoasi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jos jotkut vastustavat ideoitasi, älä turhaan yritä vakuuttaa heitä. Luota kokemukseesi ja taitoihisi ja anna niiden puhua puolestasi. Jakson loppuun mennessä toiset ovat vakuuttuneita. Onni on nyt puolellasi eri elämänalueilla.

Rapu 21.6.–22.7.

Jakso keskittyy tunne-elämään, sillä jokin dynaaminen muutos näkyy korteissasi. Tapa, jolla käsittelet levottomia tunteita, voi ratkaista kaiken. Vältä impulsiivisia liikkeitä ja noudata tarkkaan strategiaasi, niin selviät voittajana.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X