Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 8.-14.12.

7.12.2017 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Jousimies 22.11.–20.12.

Matkustelu, vaikka lyhytkin reissu, voi johtaa sinut uskomattoman ihmisen seuraan. Tapaamisen ei välttämättä tarvitse edes kestää kauan, mutta se tekee sinuun suuren vaikutuksen. Romantiikka saa mielikuvituksesi valloilleen. Tämä vuodenaika avaa sydämesi ja sielusi.

Kauris 21.12.–19.1.

Yleensä elämässä tehdään kompromisseja, mutta tämä viikko näyttää menevän sinun tahtiisi. Haluamasi asian tavoittelu voi onnistua yllättävän hyvin. Jos jotkut yrittävät asettua poikkiteloin, kysy heiltä jotain henkilökohtaista. Odottamaton liike voi saada heidät perääntymään.

Vesimies 20.1.–18.2.

Kiireisten päivien jälkeen muutama rauhallinen hetki tekee hyvää mielellesi. Jos kiinnostuksesi kohde ei vaikuta vastaanottavaiselta, anna hänelle aikaa. Olet hyvä ottamaan toiset huomioon, joten pidä se nyt päämääränäsi. Rakkauselämän koukerot saavat hymyn huulillesi.

Kalat 19.2.–19.3.

Hallitset hyvin kaaosta, se tulee selväksi myös tällä jaksolla. Toisten yritykset saada asiat järjestykseen hymyilyttävät sinua. Voisitko auttaa heitä? Vietä nyt aikaasi niiden sukulaisten ja ystävien kanssa, joita et tapaa joulunpyhinä. Seurasi ja rakkautesi on heille hyvin tärkeää.

Oinas 20.3.–19.4.

Energiasi saattaa hämmästyttää ystäviäsi ja perhettäsi. Olet valmis auttamaan toisia töissä tai henkilökohtaisissa ongelmissa. Positiivisuutesi takana voi olla eräs miellyttävä asia, joka tapahtui tänä syksynä. Olet seikkailunhaluinen ja haluat toteuttaa jännittäviä unelmiasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Oletko jo lomatuulella? Älä välitä, vaikka asiat eivät aina sujuisi suunnitelmien mukaan. Ilmassa on kuitenkin paljon optimismia ja anteeksiantoa. Toivotko, ettet olisi lähettänyt erästä viestiä? Luultavimmin se ei merkitse vastaanottajalle läheskään niin paljon kuin ajattelet!

Kaksoset 21.5.–20.6.

Joulunalusaika näyttää aika ennustettavalta. Kaikki mahdolliset ihmiset elämäsi eri vaiheista tuntuvat haluavan huomiotasi. Välillä tämä voi tuntua pakahduttavalta. Toiset heistä toivotat avosylin tervetulleeksi, toiset vähän vähemmän. Muista kuitenkin olla tahdikas.

Rapu 21.6.–22.7.

Hakeudu ihmisten pariin ja pidä hauskaa. Ole aktiivinen ja tee tästä kaudesta muistettava. Näytä läheisillesi teoilla, että välität heistä. Haluaisit välillä ilmaista mielipiteesi voimakkaammin, mutta ole varovainen, sillä jotkut voivat pelästyä liian kärkästä ulostuloa.

Leijona 23.7.–22.8.

Rakkautesi kotia ja hauskanpitoa kohtaan tulee esille tällä jaksolla. Sinulla on taito saada ihmisistä esiin heidän parhaat puolensa. Osaat myös rohkaista ujompia. Eräs läheinen, ehkä sukulainen, arvostaisi suuresti, jos voisi viettää kanssasi muutaman rauhallisen hetken.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet tällä viikolla erityisen ulospäinsuuntautunut ja energinen. Koeta saada asiat organisoitua ajoissa, sillä kiire näyttää pahenevan joulun lähestyessä. Ihmiset arvostavat lämmintä hymyäsi enemmän kuin kalliita lahjoja. Toivotko joskus, että voisit jakautua kahdeksi?

Vaaka 23.9.–22.10.

Tällä jaksolla ei kannata olla ujo tai vaatimaton. Pidä langat käsissäsi kaikessa mitä teet. Saatat olla valikoiva miettiessäsi sinulle tarjoutuvia tilaisuuksia, mutta muista olla kuitenkin tahdikas. Vaikka epätavalliset lahjat ovat erikoisuutesi, pidä silmällä budjettiasi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Hakeudu niiden ystävien seuraan, joiden parissa pystyt lepuuttamaan hermojasi. Vältä stressiä ja anna toisten hoitaa oma osuutensa. Eräs sukulainen pyrkii ohjaamaan sinua tiettyyn suuntaan rakkaudessa. Älä ota sitä turhan vakavasti. Muista säilyttää sinulle uskottu salaisuus.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme