Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 9.-15.11.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Mvphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

On vaikeaa nähdä itseään toisten silmin, emmekä yleensä onnistu siinä. Saatat antaa toisille nyt vääriä signaaleja, kun et puhu tunteistasi. Ystäväsi ja perheesi jakaisivat mielellään huolesi ja ilosi. Anna heille mahdollisuus osallistua jokapäiväisiin mietteisiisi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Kun asiat sujuvat hyvin, unohdamme yleensä helposti huonommat ajat. Nyt kaikki sujuu joustavasti, myös taloudellisesti. Käytä tilannetta hyväksesi ja laita asioita kuntoon tulevaisuutta varten. Nauti tästä jaksosta, kerää pysyviä ja onnellisia muistoja. Olet ansainnut ne.

Kauris 21.12.–19.1.

Lopeta stressaaminen. Pyri elämään tässä päivässä, älä haikaile eilisen tai huomisen perään. Nauti raikkaasta ulkoilmasta. Vieraile ystävän tai sukulaisen luona, jota et ole nähnyt aikoihin. Lue kirja aiheesta, joka todella kiinnostaa sinua. Tee asioita, joista nautit.

Vesimies 20.1.–18.2.

Yhteistyö toisten kanssa voi joskus viedä paljon enemmän aikaa kuin toimiminen omin päin, mutta se voi myös olla paljon antoisampaa. Luultavasti haluaisit useimmiten työskennellä itsenäisesti, etkä kaipaa kovin paljon toisten apua. Voisitko tarkistaa kantaasi tässä asiassa?

Kalat 19.2.–19.3.

Saat potkua jokapäiväiseen elämään käyttämällä ylitsepursuavaa energiaasi. Intohimot saavat sinut liikkeelle kohti huomista, ja pystyt helposti ratkaisemaan nykyiset ongelmasi. Eräs, joka haluaa auttaa sinua käytännön asioissa, saattaa olla juuri tarvitsemaasi seuraa.

Oinas 20.3.–19.4.

Elämässäsi tapahtuu nyt niin paljon eri asioita, että ei ihme, jos tunnet itsesi hämmentyneeksi. Tosiasiassa monet sinuun kohdistuvat vaatimukset eivät ole niin kiireisiä kuin kuvittelet. Ole lempeä itsellesi, vältä stressiä ja kiinnitä erityistä huomiota ruokavalioon.

Härkä 20.4.–20.5.

Jakso on kovin tunteellinen, mikä ei välttämättä ole mieleesi. Toisaalta nyt voit näyttää tukahdetut tunteesi. Älä tunne syyllisyyttä suorapuheisuudestasi, jos joku on loukannut sinua. Katso eteenpäin ja päätä viettää aikaasi positiivisten ja elämänmyönteisten ihmisten seurassa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Onko sinun vaikea tehdä päätöstä jostakin henkilökohtaisesta asiasta? Onko asia vaivannut sinua jo pitkään? Mitä tapahtuisi, jos ottaisit aikalisän ja miettisit kaikessa rauhassa? Uskoudu ystävälle, johon voit luottaa. Luultavasti hän on jo tietoinen tilanteesta.

Rapu 21.6.–22.7.

Irtaudu rutiineista ja pistä tuulemaan. Tähän vuodenaikaan haluaisit luultavasti käpertyä sohvannurkkaan, mutta se ei käy nyt päinsä. Pienellä vaivannäöllä saat elämästä enemmän irti. Yritä löytää sinulle tärkeät asiat. Mistä haaveilit kymmenen vuotta sitten?

Leijona 23.7.–22.8.

Kaiva unohduksista haaveesi ja unelmasi ja ryhdy toteuttamaan niitä! Älä anna pimeyden ja kylmyyden vaikuttaa elämääsi. On olemassa niin paljon asioita, jotka voisivat muuttaa koko elämänasenteesi, jos vain otat niistä selvää. Suhtaudu tulevaan positiivisella otteella.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Vaikka emme suunnittelisi mitään etukäteen, asioilla on silti taipumus tapahtua. Ongelmana on, että lopputulos ei välttämättä ole sellainen kuin haluaisimme. Anna eräälle viikonloppuna mahdollisuus kertoa, mitä mieltä hän tarkalleen on asioista. Kuuntele huolella.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet vahva ja rauhallinen persoona, minkä vuoksi näet useimmiten asiat selkeästi ja pystyt auttamaan toisia. Nyt sinun täytyy kuitenkin keskittyä itseesi. Ellet ilmaise itseäsi selvästi, syntyy helposti väärinkäsityksiä. Kerro toisille ajatuksistasi, ettei heidän tarvitse arvailla.

X