Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 11/2015

Teksti:
Anna.fi

Aivan huikea viikko alkaa heti maanantaista Marsin tehdessä kolmiota Uranukselle. Nyt kannattaa olla rohkea ja ennakkoluuloton omien ideoiden ja suunnitelmien kanssa. Kaikki uudet jutut ovat kosmisessa myötätuulessa.

Oinas

9.3.2015

Mars on merkissäsi ja kolmiossa onnenplaneetta Jupiteriin. Tämä on erittäin toimivaa ja onnekasta aikaa kaikelle sellaiselle tekemiselle, johon tunnet motivaatiosi olevan kunnossa. Nyt kannattaa keskittyä vain sinua aidosti innostaviin asioihin, sillä niihin on asetettu menestyksen leima.

10.3.2015

Varaudu yllättäviin päähänpistoihin ja vieläpä niiden toteuttamiseen. Onnekkaita sattumia on luvassa, mikäli uskallat toteuttaa ideasi.

11.3.2015

Toteutat tällä hetkellä todella suuria uudistuksia elämässäsi. Suuret askeleet ja suunnitelmat vaativat myös suuria muutoksia. Toteuta rohkeasti itseäsi, sillä seuraavat kaksi vuotta tulevat etenemään juuri sillä tempolla ja menestyksellä, joita omassa elämässäsi toteutat lähipäivien aikana.

12.3.2015

Tikkuista ja takkuista energiaa on ilmassa enemmän kuin laki sallii. Tiedosta, että olet hankalalla tuulella ja ilmoita se ajoissa ystävillesi. Näinä päivinä sinun on pystyttävä tekemään täysin itsenäisiä ja ehkä hyvin vaikeita päätöksiä asioissa, jotka saavat sinut voimaan pahoin ja valvomaan yösi.

13.3.2015

Ihmistuntemuksesi ja samanaikainen energisyytesi tekee sinusta tänään suositun seuralaisen. Katseet kääntyvät perääsi ihastuneiden huokausten saattelemana, sillä voimasi on kiehtovaa ja puoleensa vetävää.

14.3.2015

Jos ihmissuhteesi on oikeilla raiteilla, on tänään yksi niistä päivistä, jolloin rakkaus näyttäytyy aitona ja puhtaana välillänne. Nauti kaikesta hyvästä, jota tunnet sydämessäsi ja osoita se myös kumppanillesi.

15.3.2015

Pinnasi on päässyt päivän mittaan lyhenemään etkä jaksa tänään kuunnella itseesi kohdistuvaa arvostelua. Tietoisena tästä olotilasta voit ohittaa arvostelijat olan kohautuksella, joka iloksesi saa heidät harmistumaan vielä enemmän.

Härkä

9.3.2015

Et tahdo juuri nyt pystyä näkemään tekemisellesi mielekästä tulevaisuutta ja siksi kaikki hommat eivät nyt kunnolla maistu. Tämä Jupiterin aktiivinen neliöjakso saa sinut tuntemaan suurta tyytymättömyyttä kaikkea sellaista kohtaan, joka jostain syystä ei enää vie elämääsi eteenpäin.

10.3.2015

Elät tänään voimakkaasti tunteella ja tiedät, mihin asioihin sinun kannattaa keskittää ponnistuksesi. Älä epäröi seurata alitajunnan ohjausta.

11.3.2015

Jos mielessäsi elää yksikään vauhdikas ja jopa hullulta vaikuttava suunnitelma, niin nyt sitä kannattaa lähteä ennakkoluulottomasti toteuttamaan. Menestys kohdistuu sinun tapauksessasi ensisijaisesti siihen projektiin, jonka nyt käynnistät ja menestys tulee jatkumaan, vaikka itse myöhemmin poistuisit kuvioista.

12.3.2015

Vaikka tunnistat sähköisen jännitteen ympärilläsi, pystyt yllättävällä tavalla säilyttämään tarkkailijan asemasi. Parempi onkin pysyä sivussa jopa kaikkein lähimpien ihmisten kahinoista, sillä ruuti on näinä päivinä kuivaa ja räjähdyksiä sattuu helposti. Joudut maalitauluksi, ellet pidä varaasi.

13.3.2015

Sinua saatetaan pyytää yllättäen johonkin tehtävään, tapahtumaan tai illanviettoon. Kutsu kannattaa ottaa vastaan.

14.3.2015

Ihastut tänään johonkin asiaan tai ilmiöön todella voimakkaasti, mutta… Ei siis mitään muttia vaan täysillä mukaan siihen, mikä sinua nyt kutsuu kokemaan jotain tavallisesta poikkeavaa. Huomenna sitä ei enää ole.

15.3.2015

Huomaat varmaan jännittyneen ilmapiirin ympärilläsi. Saatat tuntea olevasi ainoa selväjärkinen kilometrien säteellä. Anna siis muiden hermoilla ja hoida rauhassa omia asioitasi.

Kaksoset

9.3.2015

Erilaisia menestyksekkäitä vaihtoehtoja pukkaa päälle sen kun ehtii. Tartu kaikkiin sinulle tarjottaviin mahdollisuuksiin kunnon otteella. Merkkisi on Marsin ja Jupiterin keskipisteessä ja sinut on siunattu menestyksellisellä energialla kaikissa sellaisissa tilanteissa, jotka koet omiksesi ja joista nyt olet innostunut.

10.3.2015

Monenlaisia ja yllättäviä ideoita putkahtelee tänään päähäsi. Kannattaa kokeilla jonkun idean viemistä ihan käytännön tasolle.

11.3.2015

Oivalluskykysi on parhaassa mahdollisessa vireessä ja pystyt halutessasi toteuttamaan minkä tahansa mieleesi juolahtavan idean. Mars ja Uranus ovat loistavassa kulmassa merkkiisi, eikä sinulta mene sormi suuhun vaikeuksia tai vastaväitteitä kohdatessasi.

12.3.2015

Nämä päivät eivät ole kenellekään helppoja. Sinä pystyt kuitenkin toimimaan parhaiten kriittisissä tilanteissa. Auta aina kun apua pyydetään, mutta varo ottamasta liian innokkaasti kantaa kenenkään puolesta. Puolueettomuuden säilyttäminen palkitaan lopulta molemmilta puolilta.

13.3.2015

Mielialasi saattavat vaihdella hyvin voimakkaasti pitkin päivää. Se kuuluu tähän päivään, joten älä ota siitä turhaa päänsärkyä vaan anna se toisille. Elä sinä tunnelmiesi mukaan laidasta laitaan.

14.3.2015

Tällä päivällä on varattuna sinulle mukava pieni yllätys, jonka pääset kokemaan, mikäli uskallat tehdä päivästä edes hiukan normaaleista kuvioista poikkeavan kokemuksen. Mitähän ihanaa voisit tarjota itsellesi?

15.3.2015

Mieltäsi painaa joku asia, joka pitäisi ehdottomasti saada hoidettua pikimmiten. Tänään ei kuitenkaan ole oikea aika hoitaa mitään väkisin, joten viisainta on antaa asian olla ja keskittyä johonkin mukavampaan juttuun.

Rapu

9.3.2015

Pientä kateuden poikastakin saattaa olla ilmassa, koska et ehkä saa päivästä irti sitä mitä haluaisit ja muut tuntuvat onnistuvan kaikessa. Marsin neliö se vain siellä osoittaa, mitä kaikkea turhaa touhuat nykyisessä elämässäsi. Ole valmis päästämään irti kaikesta sellaisesta, joka ei maistu hyvältä.

10.3.2015

Vaistosi pelaavat tänään terävästi ja pystyt ihmeellisellä tavalla varautumaan eteesi putkahtaviin yllättäviin mahdollisuuksiin. Tartu tilaisuuteesi.

11.3.2015

Energialatauksesi on todella korkealla, mutta se ei salli pienintäkään väärinkäyttöä. Joudut suuriin hankaluuksiin jos teet jotakin vain toisten etkä lainkaan itsesi vuoksi. Saat merkittäviä tuloksia aikaan, jos pystyt rajaamaan kaiken hiukankaan vastentahtoisen tekemisen kokonaan pois elämästäsi.

12.3.2015

Pinnasi on sitä kireämmällä mitä vähemmän tunnet mielekkyyttä nykyistä elämääsi kohtaan. Tappelun sijasta voisit miettiä, mitä haluat juuri tällä hetkellä muuttaa nykyisessä elämässäsi. Sinussa on valtavasti energiaa vain siksi, että saisit itsesi kannalta hankalat asiat lopultakin pois elämästäsi.

13.3.2015

Jos tunnet jonkun ihmisen tai asian ahdistavan sinua tämän päivän aikana niin uskalla tuoda se esille. Avoimuus on ainoa oikea mahdollisuus helpottaa omaa oloa edes hiukan pysyvämmällä tavalla, voit yllättyä myönteisistä seurauksista.

14.3.2015

Juuri tänään olisi sopiva aika puuttua erääseen ihmissuhdettasi vaivanneeseen ongelmaan, vaikka tilanne kieltämättä voi tuntua pelottavalta. Hetki on kuitenkin paras mahdollinen, eikä pelolle ole todellista perustetta.

15.3.2015

Olet melkoisen sotaisalla tuulella eikä kenenkään kannata tulla haastamaan riitaa kanssasi ellei halua maistaa häviön katkeraa kalkkia. Koeta säilyttää malttisi ja rauhallisuutesi, jolloin voitto maistuu vielä paljon makeammalta.

Leijona

9.3.2015

Nyt kannattaa painaa päälle ja viedä omia projektejasi vauhdilla eteenpäin. Menestys seuraa jokaista innolla ja ilolla ottamaasi askelta. Marsin ja Jupiterin kolmio valaa menestystä kaikkiin tämän jakson aikana käynnistämiisi projekteihin sitä enemmän mitä innokkaammin uskallat olla niitä toteuttamassa.

10.3.2015

Älä ihmettele, jos hermostut jollekulle ilman mitään näkyvää syytä. Tiedosta vain, että tilanteessa on jotakin sinulle haitallista.

11.3.2015

Elät tällä hetkellä upeinta mahdollisuuksien ja uudistusten aikaa, jota ei saa haaskata mihinkään toisarvoiseen. Keskity siihen, mikä kiinnostaa juuri nyt ja tulet hetkessä viemään elämääsi eteenpäin valtavilla harppauksilla. Jokainen uusi ja aidosti kiinnostava aloitus on kultaakin arvokkaampi sijoitus.

12.3.2015

Ihmiset ovat tavallista enemmän hermona ympärilläsi, mutta älä anna sen vaikuttaa omiin tekemisiisi. Sinulla ei pitäisi olla suurempaa hätää. Mars on kolmiossa merkkiisi ja luultavasti pääset jollain tavalla hyötymään muiden keskinäisistä nahinoista. Ota tarjoukset empimättä vastaan.

13.3.2015

Olet yllättävän avoimella tuulella ja kekseliäisyytesi yllättää muiden lisäksi myös itsesi. Nauti tämän päivän tarjoamista uusista virikkeistä ja tempaise itsesi kunnolla irti arkisista rutiineista.

14.3.2015

Planeetat suosivat tänään sinun mieltymyksiäsi ja halutessasi pääset nauttimaan ihanasta päivästä. Päätä siis, mitä haluat tältä päivältä ja toteuta sitten toiveesi, sillä ilman omaa panostasi ei tapahdu yhtään mitään.

15.3.2015

Voit tuntea olosi hyvinkin energiseksi ja innostua kasaamaan liikaa hommia tälle päivälle. Intoilu kostautuu välittömästi pieninä pettymyksinä ja epäonnistumisina, jolloin kannattaa nopeasti hiljentää vauhtia.

Neitsyt

9.3.2015

Sinulle saatetaan tarjota jotakin selvän riskin sisältävää mahdollisuutta. Kortit kannattaa katsoa, mutta ole kuitenkin varovainen. Aika on kaikelle aloittamiselle loistavaakin loistavampi, mutta liian suurilla odotuksilla ladatut suunnitelmat tulevat kaatumaan ryminällä ja aivan liian nopeasti.

10.3.2015

Voit turvallisin mielin luottaa mieleesi nouseviin visioihin ja lähteä toteuttamaan niitä käytännössä, sillä alitajuntasi toimii nyt luotettavasti.

11.3.2015

Jos joudut käyttämään energiaasi omalta kannaltasi vastenmielisiin asioihin, niin nyt kyllä nyppii pahemman kerran. Tilanne olisi syytä korjata välittömästi ensimmäisten ahdistuksen tunteiden ilmaantuessa, sillä ajan laatu on kannaltasi erinomainen kaikkien mahdollisten hankaluuksien selvittämiseksi.

12.3.2015

Saatat tuntea olosi tavallista ahdistuneemmaksi hermostuneiden ihmisten seurassa. Älä anna muiden pilata mielessäsi olleita suunnitelmia, sillä juuri näiden päivien aikana sinulla on elämäsi tilaisuus pistää kauan hukassa olleet palikat lopullisesti paikoilleen. Ahdistus ajaa sinua näihin muutoksiin.

13.3.2015

Jos huomaat pienenkään masennuksen tai alakuloisuuden yrittävän hiipiä kimppuusi johonkin aikaan päivästä niin anna sen maistaa omaa lääkettään ja keksi jotain piristävää.

14.3.2015

Tänään ei oikein mikään tunnu menevän putkeen ellet ole valmis tekemään asioita aamusta alkaen eri tavalla kuin tähän asti. Uskalla uhmata vanhoja malleja ja tottumuksia niin huomaat koko elämän muuttuvan valoisammaksi.

15.3.2015

Kaikki minkä tänään teet hyvällä fiiliksellä tulee tuottamaan lähes välittömän palkinnon tavalla tai toisella, mutta ilman fiilistä ei kannata lähteä hosumaan yhtään mitään.

Vaaka

9.3.2015

Nyt kannattaa ottaa rauhallisesti ja antaa asioiden mennä omalla painollaan. Saat vain harmia aikaiseksi ryntäilemällä juttujen perässä. Intoa ja energiaa sinulla kyllä riittää, mutta aikasi on silti rajallista. Huolehdi siitä, että stressi ei pääse vaivaamaan, niin kaikki tulee onnistumaan loistavasti.

10.3.2015

Jos koet epävarmuutta jotakin ihmistä tai asiaa kohtaan niin tänään on syytä olla erityisen varovainen ja välttää kaikkia sopimuksia.

11.3.2015

Et siedä tällä hetkellä lainkaan rajoituksia tai ahtaita olosuhteita. Kapinasi on oikeutettua ja voit luottaa siihen, että olet korjaamassa elämääsi. Tietoisena näistä, tähän aikaan kuuluvista, oikeuksistasi, pystyt pitämään oman pääsi hermostumatta muiden kohtuuttomiin vaatimuksiin.

12.3.2015

Jos elämäsi on joltain kohdin väärillä raiteilla, niin nyt sitä ei voi olla huomaamatta. Älä silti käy muiden kimppuun. Voit itse muuttaa lähes kaiken mitä mieleesi juolahtaa. Sinulla on käytössäsi niin valtava energialataus, ettei mikään pysty estämään sinua siirtämästä elämääsi uusille raiteille.

13.3.2015

Parhaimmillaan sinulle sataa useampiakin mahdollisuuksia tehdä tästä päivästä kiinnostava ja erilainen. Vastaa ainakin yhteen myöntävästi, sillä juuri tällaisissa yllättävissä tarjouksissa on elämisen makua.

14.3.2015

Monilla ihmissuhteisiin liittyvillä asioilla on taipumus järjestyä tällaisena päivänä. Sinun kannattaa olla mahdollisimman rehellinen itsellesi ja ohjata asioita sellaiseen suuntaan, jonka koet itsellesi mielekkääksi.

15.3.2015

Tällaisena päivänä asioilla on taipumus mutkistua tai mennä muuten oikein kunnolla pieleen. Älä siis yritä väkisin saada juttuja rullaamaan. Oikeat asiat etenevät aina paremmin omalla painollaan kuin tuuppaamalla.

Skorpioni

9.3.2015

Joku vireillä pitämäsi projekti saattaa lähteä nousukiitoon näinä päivinä. Pidä kuitenkin jalat tiukasti maassa, sillä kaikki ei mene ihan putkeen. Asetat ihmisluonnon mukaisesti odotuksesi hiukan liian korkealle ja joudut peruuttamaan ennen kuin homma on kokonaan kasassa. Tee se tietoisesti.

10.3.2015

Alitajunta ja kaikenlaiset visiot lentelevät tänään tavallista vauhdikkaammin ja niissä on tällä kertaa myös uudenlaista toimivuutta.

11.3.2015

Asetat odotuksesi helposti liian korkealle ja tipahtaminen saattaa kirvellä melkoisesti, mutta älä siitä lannistu, sillä suuntasi on varmasti oikea. Tämä aika testaa pyrkimyksiäsi melkoisilla vastoinkäymisillä, mikäli olet rakentanut suunnitelmiasi liikaa muiden varaan. Älä lannistu vaan jatka sitkeästi.

12.3.2015

Jos joku idea alkaa nyt tuntua aivan mielettömän hyvältä, niin nouse tukevasti seisomaan jarrulle, sillä totuus ei ehkä ole kaunista katsella. Tällaisena aikana ihmiset ovat valmiita sepittämään vaikka kuinka huikeita juttuja, saadakseen jonkun tuekseen. Mitä nopeampaa päätöstä vaaditaan, sitä suurempi bluffi.

13.3.2015

Et tahdo saada kunnon otetta sellaisiin asioihin, joiden motivaatio on kateissa. Ellei joku asia ota sujuakseen, jätä se mieluummin tältä päivältä hoitamatta, sillä elämäsi kannalta menestyksellistä on vain mielekäs tekeminen.

14.3.2015

Venuksen dynaaminen asema merkkiisi saa sinut katsomaan kumppaniasi tavallista kriittisemmin. Ethän jätä mahdollisia epäkohtia kertomatta, sillä se on ainoa keino huomata, ettei vika olekaan hänessä.

15.3.2015

Saatat hiukan ihmetellä, miksi niin monet ovat sinua kohtaan kalseita ja tylyjä, mutta älähän välitä. Päivä vain sattuu olemaan monille mollivoittoinen ja jollakin tavalla sitä täytyy ilmaista.

Jousimies

9.3.2015

Tämä on niitä päiviä, jolloin sinulle onnistuu melkein mikä vaan. Älä siis jarruttele vaan nauti vauhdin huumasta ja tee niin suuria päätöksiä, kuin luontosi suinkin sallii. Älä mieti lopputulosta, vaan keskity nauttimaan itse tekemisestä ja palkkiosi on oleva ruhtinaallinen.

10.3.2015

Alitajuntasi varoittaa sinua tänään sellaisista asioista, jotka eivät ole ihan sitä, miltä ne näyttävät tai mitä niistä sanotaan. Ole varuillasi.

11.3.2015

Vauhtia ja oivalluksia riittää vaikka kuinka pitkälle, kunhan et turhia jarruttele. Luota täysillä kaikkeen, mitä olet innolla tekemässä. Mikään mahti maailmassa ei voi pysäyttää suunnitelmiasi, ellet itse ala epäröimään mahdollisuuksiasi. Älä mieti tuloksia vaan sitä, miltä tekeminen tuntuu.

12.3.2015

Vaikka asiat tuntuvat tänään tavallista hankalammilta, ei sinun tarvitse olla huolissasi. Selviät ongelmista paljon muita helpommin ja saatat jopa intoutua auttamaan niitä, joilta meinaa kapula hukkua ihan kokonaan. Pidä silti varasi, ettet joudu kahden kiistakumppanin väliselle tulilinjalle. Siinä käy huonosti.

13.3.2015

Älä hukkaa tätä päivää, sillä kaikki, mihin tartut innostuneena ja motivoituneena saa aivan erityistä, menestykseen johtavaa tuulta purjeisiinsa. Anna itsellesi lupa valita tekemisesi uudella tavalla.

14.3.2015

Ota ilo irti tästä päivästä, sillä Kuun ja Venuksen suotuisa asema lupaa sinulle ihania yllätyksiä kaikkialla, missä sinun on nyt hyvä olla. Anna tuntemusten ja fiilisten ohjata kulkuasi.

15.3.2015

Elä tänään omaa elämääsi omaan tahtiisi äläkä lähde mukaan siihen hermostuneeseen ilmapiiriin, jota jotkut tuntuvat innolla lietsovan. Sinulla ei pitäisi olla kiirettä minnekään.

Kauris

9.3.2015

Ole varovainen, sillä joku sinulle esiteltävä mahdollisuus ei ole alkuunkaan niin loistava kuin sinun annetaan ymmärtää. Älä osta sikaa säkissä, vaikka kuinka tihkuisit intoa ja energiaa. Maltti on valttia ja hidas eteneminen on ainoa mahdollisuus päästä hyviin tuloksiin. Kiire johtaa auttamatta menetyksiin.

10.3.2015

Kuuntele tänään vaistojesi ohjausta ja anna jalkojesi kuljettaa sinua ilman liian tiukkaa mielen ohjausta. Tiedossa on mukavia yllätyksiä.

11.3.2015

Elät melko hermostuttavaa aikaa, sillä et voi sietää mitään, mikä rajoittaa jollain tavalla luovuuttasi. Ota tietoisesti tilaa ja vapautta itsellesi, vaikka se varmasti aiheuttaa ikäviä reaktioita läheisissäsi. Sinulla on valtavasti energiaa, joka ei suostu toimimaan kuin taatusti omissa projekteissasi.

12.3.2015

Saat ehkä puristaa lujasti nyrkkejäsi yhteen, että malttaisit pitää ne irti totisesta toiminnasta. Olet erittäin aggressiivisella päällä kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa et saa enää itse päättää omasta elämästäsi ja sen aikataulusta. Taivuta vihan energia hyötykäyttöön ja vapauta sen avulla itsesi turhista vastuista.

13.3.2015

Etsit tänään omaa suuntaasi ja jokainen elämääsi väärään suuntaan vievä asia osaa heittäytyä todella hankalaksi. Pysäytä turha hosuminen välittömästi ja katso uudelleen huomenna.

14.3.2015

Näet ympärilläsi monia mahdollisuuksia, joihin et kuitenkaan tunne pystyväsi tarttumaan. Älä mökötä muille vaan mieti, mitä itse voisit tehdä juuri nyt tilanteen parantamiseksi.

15.3.2015

Nyt kannattaa edetä hillitysti, sillä suksi saattaa muutaman kerran tökätä aika ilkeästi ennen kuin päivä on päätöksessään. Maltti on valttia, vaikka ilmiö onkin väliaikainen, eikä aiheuta sen suurempaa murhetta.

Vesimies

9.3.2015

Lähipäivinä voit olettaa elämäsi kulkevan nousujohteista rataa. Ota siis sellainen asenne, että nyt kyllä onnistuu ja toimi rohkeasti omaan näkemykseesi luottaen, vaikka joku aivan varmasti tekee kaikkensa sinua hillitäkseen. Tämä on sinun menestystarinasi alkuhetki, jos vain itse sitä haluat.

10.3.2015

Jos sinulle tulee tänään sellainen tunne, että tuota ihmistä pitää mennä tapaamaan tai jututtamaan niin mene vaan, mutta ole tarkkaavainen.

11.3.2015

Olet erittäin suotuisten planeettavaikutusten alaisuudessa ja saat ihmeellisellä tavalla onnistumaan kaikki sellaiset asiat, joista olet kiinnostunut tai joista satut kiinnostumaan näiden päivien aikana. Nyt jokainen uusi aloitus on elämäsi mielekkyyden kannalta valtavan arvokas sijoitus.

12.3.2015

Ihmisten on näinä päivinä tavallista vaikeampaa tulla toimeen keskenään, mutta sinä tunnut pärjäävän pahempienkin pukareiden seurassa. Saat kyllä valella öljyä laineille useampaan otteeseen ennen kuin nämä energiat rauhoittuvat, jos rauhoittuvat. Se ei todennäköisesti ole juuri lainkaan sinun vallassasi.

13.3.2015

Vitaalisuutesi on hyvissä kantimissa ja jollain tavalla sinun täytyy päästä purkamaan puhtiasi tai muuten iskee armoton tylsyyden aalto hetkellisenä hyökynä niskaasi. Tiedät, mikä sinua eniten kiinnostaa. Sinne siis.

14.3.2015

Tänään on erittäin suotuisa päivä muuttaa monia elämääsi kuuluvia asioita paremmalle mallille vain seuraamalla rohkeasti hyvän fiiliksen osoittamaa suuntaa ja nauttimalla elämästä.

15.3.2015

Huomaat varmaan, että jollakin lähelläsi olevalla ihmisellä päivä ei suju lainkaan hyvin. Asiaan puuttuminen vain pahentaa tilannetta, joten koeta malttaa mielesi ja pitää näppisi erossa hänen elämästään.

Kalat

9.3.2015

Vaikka intoa tuntuisikin riittävän, et ehkä saa remmiä kunnolla päälle. Ota rauhallisesti, sillä nyt ei varsinaisesti olekaan sinun päiväsi. Eteen tuleviin mahdollisuuksiin kannattaa silti tarttua luottavaisin mielin, sillä kaikki tämän jakson aikana aloitetut jutut saavat loistavan lähdön.

10.3.2015

Intuitiosi ohjaa sinua tänään tavallista voimakkaammin. Luota sen ääneen ja kulje rohkeasti utuisella ja suunnittelemattomalla mielellä.

11.3.2015

Tämä on erittäin suosiollinen aika kaikille tavallisesta poikkeaville tai muuten kokonaan uusille aloituksille elämässäsi. Älä siis suotta jarruttele osallistumistasi yllättäviin tapahtumiin tai tapaamisiin. Tällaisena aikana käynnistämäsi suunnitelmat onnistuvat loistavasti.

12.3.2015

Monenlaista valtataistelua käydään kaikkialla ympärilläsi, mutta sinun ei missään nimessä kannata osallistua näihin riitoihin millään tavalla. Katsele vain kaikessa rauhassa ympärillesi ja anna muiden selvittää omat asiansa. Voit vain vaikeuttaa ongelmaa, joten pidä suusi tiukasti kiinni.

13.3.2015

Päivä saattaa tuntua yllättävän takkuiselta, ellet ole vielä löytänyt omaa paikkaasi ja asemaasi tässä elämässä. Turhuudet eivät nyt jaksa kiinnostaa, joten lienee aika uudistaa jotain jo tässä päivässä.

14.3.2015

Tämä päivä on joko todella hyvä tai todella kehno riippuen siitä, pystytkö heti aamusta alkaen uhmaamaan vanhoja tottumuksiasi ja toimimaan kokonaan uudella tavalla.

15.3.2015

Joku yrittää ehkä purkaa sinuun kehnoa oloaan päivän kuluessa, mutta koeta säilyttää rauhallisuutesi. Hänen huonolla olollaan ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi ja riittää, että tiedät sen.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 6.-12.3.
Kuukausihoroskooppi 3/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X