Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 1/2014

Teksti:
Anna.fi

Uusi vuosi otetaan vastaan räiskyvissä tunnelmissa ihan sananmukaisesti. Sisäinen rauha on nyt hyvä säilyttää kaikin keinoin, vaikka muutosten virta kuohuaa varsin voimakkaana etenkin viikonloppuna.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 30.12.2013

Uusi vuosi lähestyy hyvin jännittyneessä ilmapiirissä ja ihan vaan oman turvallisuuden vuoksi kaikki raketit kannattaa jättää tällä kertaa hankkimatta. Räiskettä riittää oikein hyvin ilman niitäkin.

Tiistai 31.12.2013

Uudenvuodenjuhla on kosmista sotaa täynnä ainakin astrologisesti katseltuna. Säilytä sisäinen rauhasi niin vakaana kuin suinkin mahdollista ja vältä pienintäkin sanaharkkaa. Nyt jos koskaan kärpäsistä syntyy härkäsiä.
          
Keskiviikko 1.1.2014

Uusikuu syboloi uutta alkua ja nyt se tosiaan pitää paikkansa, sillä Kuu ja Aurinko kohtaavat jännitteen keskipisteessä olevan Pluton juurikin tänään uudenvuodenpäivänä. Ole siis valmis aloittamaan uusi elämä nyt!

Torstai 2.1.2014

Vain omaksesi tuntemasi kuviot pelaavat nyt edes jollain tavalla. Tämä energia pakottaa sinut ja kaikki muutkin olemaan rehellisiä itselleen. Mikään muu ei nyt suostu toimimaan.

Viikonloppu

Energiaa on liikkeellä muutaman tsunamin verran jokaisen ihmisen elämässä ja sillä voi olla vain yksi suunta. Sellainen, joka muuttaa elämääsi mielekkäämmäksi. Uskalla siis heittäytyä ajan virtaan vastaan panematta!        

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X