Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 20/2015

Teksti:
Anna.fi

Nyt on tärkeää pitää kiinni omasta päätösvallastasi ja uskaltaa nousta sellaisia auktoriteetteja vastaan, jotka eivät vastaa sinun arvomaailmaasi.

Oinas

11.5.2015

Koeta ottaa etäisyyttä ympärilläsi tapahtuviin välien selvittelyihin. Älä mene puuttumaan asioihin ellet ole aivan varma omasta osuudestasi, sillä tänään omakaan pinnasi ei ole ihan vahvimmasta päästä.

12.5.2015

Ajaudut mukaan johonkin lievään valtataisteluun, joka ei varsinaisesti kuulu sinulle. Kannattaa vetäytyä ajoissa pois tulilinjalta, vaikka panokset ovatkin varsin vaatimattomia.

13.5.2015

Uskalla puuttua asioihin, jotka tänään painavat mieltäsi. Kohtaamalla pelottavan tilanteen otat ensimmäisen askeleesi kohti oikeata ratkaisua. Elämä ja sen sisältämät tunteet ovat aina totta, eikä niissä todellisuudessa ole mitään pelättävää.

14.5.2015

Joskus on tällaisia päiviä, jolloin vain kertyy niin paljon erilaista tekemistä, ettei lopulta tahdo saada yhtään asiaa kunnolla hoidettua. Unohda edes hetkeksi itsellesi laatimasi aikataulu ja lähde haukkaamaan happea tai vaikka kupposelle kuumaa.

15.5.2015

Vaikka elämässä yleensä on nyt menossa jotenkin raskas vaihe, niin sinulla on hallussasi toimivia ratkaisuja ongelmiin kuin ongelmiin. Nyt pitää vain luottaa itseesi ja jättää muiden esille tuomat ongelmat omaan arvoonsa. Vaikka ne ovat tosia muille, niin sinua ne eivät kosketa.

16.5.2015

Mieti mikä asia juuri nyt tuntuu eniten vaikeuttavan elämääsi. Tänään voit löytää näkökulman, joka kääntää tuon olosuhteen aivan päinvastaiseksi. Edellytyksenä positiiviselle käännökselle on ongelman hyväksyminen ja tietoisuus siitä, että vain sinä itse voit tehdä asialle jotakin.

17.5.2015

Anna itsellesi lupa kulkea omissa maailmoissasi ja tulet löytämään muutamia ihania asioita ja ihmisiä hyvin odottamattomista paikoista. Jokainen uusi elämys vie sinua kohti elämäsi täyttymystä.

Härkä

11.5.2015

Seuraa tarkoin herkästi ailahtelevia tunteitasi, sillä niitä on herkkyydestäsi johtuen helppo ohjailla ja jopa manipuloida ulkoa päin. Mieti tarkoin mihin olet pyrkimässä tässä elämässä ja mitä itse haluat juuri sillä sekunnilla kun tunneaalto yllättää.

12.5.2015

Stressaantunutta energiaa ja väsymystä on tänään ilmassa. Joku saattaa hermostua sinulle aivan aiheetta. jos pystyt säilyttämään malttisi, on elämäsi oikein hyvällä mallilla.

13.5.2015

Tunteet ovat tänään sanoja voimakkaampia. Älä yritä selittää mieltäsi painavia asioita järkevästi. Kerro miltä sinusta tuntuu ja tee se minkä itse koet nyt tärkeäksi niin asiat loksahtavat kohdalleen.

14.5.2015

Vauhtia kannattaa pitää tänään yllä jos tuntuu että tekemistä riittää, sillä osaat reagoida oikealla tavalla uusiin tilanteisiin ja saat monia itsellesi tärkeitä asioita liikahtamaan ratkaisevasti eteenpäin.

15.5.2015

Silmissäsi tai mielessäsi häämöttävä suunnitelma on tosiaan valmis toteutettavaksi, mutta helpolla se ei liikkeelle lähde. Keskitä voimasi ja tee aloitus yhdellä ainoalla asialla, joka juuri nyt tuntuu antoisimmalta.. Muista, että vastavoimat ovat pakollisia tekijöitä oman toimintasi onnistumisen kannalta.

16.5.2015

Uskalla ottaa vastaan kaikki ne yllätykset, joita elämällä on sinulle tarjottavana juuri nyt. Se mikä tuntuu sinusta hyvältä, on varmasti sinulle tarkoitettu. Vaistosi ja aavistuksesi ohjaavat kulkuasi uusille poluille hyvältä tuntuvien asioiden ja ihmisten välityksellä.

17.5.2015

Olet tänään viehättävällä tuulella ja teet jopa tahtomattasi melkoisen vaikutuksen vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Pientä flirttiä peliin ja elämä näyttää nopeasti valoisat kasvonsa..

Kaksoset

11.5.2015

Naapurit tai ystävät tuntuvat seuraavan edesottamuksiasi tavallista tarkemmin. Anna heille lisää purtavaa ja tee jotain tavallisesta poikkeavaa, sillä tämän pitäisi olla kaikin puolin menestyksellinen päivä sinulle.

12.5.2015

Sinun päätöksiäsi ja ratkaisujasi ei kannata asettaa tänään kyseenalaiseksi, ellei halua aikaansaada kunnon kädenvääntöä kanssasi. Pidä vaan puolesi, mutta tee se rauhallisesti.

13.5.2015

Et osaa tänään olla varma tunteistasi ja sorrut liian helposti selittelemään tekemisiäsi. Selitykset eivät kuitenkaan toimi. Selitys on aina oman totuuden muokkaamista toiselle sopivaksi, jolloin itse asia muuttuu kokonaan toiseksi. Ole siis hiljaa.

14.5.2015

Tunnelmassa löytyy, mutta et silti tahdo oivaltaa mihin päin suksesi kääntäisit. Turhan tökkimisen välttämiseksi kannattaa lopettaa liika miettiminen ja keskittyä vain siihen mikä on kulloinkin tärkeintä.

15.5.2015

Varaudu hankaluuksiin viisaalla asenteella. Tänään tökkii oikein urakalla sellaisissa asioissa, joihin sinulla ei jostain syystä ole todellista motiivia. Varo liian aggressiivista asennetta hankaliksi muuttuviin asioihin. Ongelman ydin on nyt aivan varmasti omassa toiminnassasi.

16.5.2015

Asioilla on joskus taipumus näyttää ja tuntua ihanammilta kuin mitä ne todellisuudessa ovat. Jos säilytät realistisen asenteen, etkä aseta tapahtumille tai ihmisille suuria odotuksia, ei mitään ole menetettävissä. Nauti elämästäsi tässä hetkessä ja tulevaisuuskin avautuu valoisampana.

17.5.2015

Löydä tänään itsellesi rauhallinen ja tasapainoinen hetki jossakin mukavassa paikassa. Hemmottelemalla itseäsi löydät avaimen pysyvään iloon ensin omassa elämässäsi ja sitten myös kumppanuudessa.

Rapu

11.5.2015

Olet ehkä hiukan yliherkällä päällä reagoimaan muiden sinusta esittämiin mielipiteisiin. Tänään olisi viisasta heittäytyä kuuroksi arvostelulle, sillä tunteesi vaihtuvat sellaisella vauhdilla että et itsekään tiedä, mihin olet matkalla.

12.5.2015

Erilaiset kiistat ja väittelyt ovat osa tämän päivän luonnollista energiaa. Voit ottaa niihin osaa lähinnä huumorimielessä ja pilke silmäkulmassa, sillä olet nyt jollain tavalla tilanteen yläpuolella.

13.5.2015

Joudut tänään tavalla tai toisella selvittelemään muitten keskinäistä erimielisyyttä. Sano rohkeasti todellinen mielipiteesi, vaikka joutuisit loukkaamaan parasta ystävääsi. Vain aito näkemyksesi auttaa asiassa eteenpäin.

14.5.2015

Innostusta saattaa tänään riittää moneenkin lähtöön, eikä vauhtia tarvitse suotta jarrutella, mutta kannattaa silti valita yksi asia kerrallaan, jota keskityt viemään eteenpäin.

15.5.2015

Vatsanpohjassa oleva tunne siitä, että pitäisi tehdä joku tärkeä konkreettinen ratkaisu pitää paikkansa ja juuri tässä on se toiminnan paikka. Sosiaalinen tilaus on jätetty sinun hoidettavaksesi ja tunnet selvää pettymystä, ellet jostain syystä pysty tarttumaan tilaisuuteen.

16.5.2015

Ole valmis seuraamaan herkän intuitiosi ohjausta, sillä tänään löydät monia ihania asioita elämääsi. Ihastuksetkaan eivät ole pois suljettuja. Olet herkässä yhteydessä sisäiseen arvomaailmaasi joka tietää mitä todella kaipaat nykyiseen elämääsi. Elämä voi olla kuin satua, jos vain uskallat todella elää sitä.

17.5.2015

Hymysi ja ilosi eivät jää tänään muiltakaan huomaamatta ja sinulle arvokkaat ihmiset löytävät nyt tiensä luoksesi. Pidä hauskaa ja nauti elämästä siellä, missä sinulla on hyvä olla.

Leijona

11.5.2015

Seuraat ikään kuin tarkkailijana elämää ympärilläsi. Haluaisit luultavasti puuttua moneenkin asiaan, mutta koeta pysyä kaikkien selkkausten ulkopuolella. Asiat eivät lopulta koske sinua juuri lainkaan.

12.5.2015

Alitajuntasi ajaa sinua ottamaan voimakkaasti kantaa johonkin lähelläsi tapahtuvaan väittelyyn, vaikka asia ei millään tavalla kuuluisi sinulle. Mielipiteesi on kuitenkin tärkeä, joten kerro se avoimesti molemmille osapuolille.

13.5.2015

Älä ole liian kohtelias, mikäli koet jonkun loukkaavan sinua aiheettomasti. Puutu loukkaukseen selkeästi ja pidä kiinni omasta näkemyksestäsi. Tunteesi eivät valehtele ja oikeudentuntosi on tänään kohdallaan.

14.5.2015

Ajoittainen epäusko erään merkittävän suunnitelmasi toteutumiseen iskee päälle jossain vaiheessa päivää, mutta siitä pääsee helposti eroon kun ripustaa hetkeksi hanskat naulaan ja rauhoittuu.

15.5.2015

Vaikka tässä päivässä on raskasta energiaa niin sinulla pitäisi olla toiminnan avaimet käsissäsi. Älä epäröi tehdä sitä mikä sinua nyt kutsuu. Älä jää turhaan odottamaan muiden mukaan ehtimistä. Tällä kertaa on uskallettava mennä ihan omia polkuja omalla ajalla.

16.5.2015

Saatat saada useampiakin houkuttelevia tarjouksia, joiden koet tuovan mukavaa piristystä elämääsi. Ole kuitenkin realistinen hankintoja tehdessäsi tai uusia tuttavuuksia solmiessasi. Ne eivät sellaisenaan tule parantamaan tai korjaamaan elämääsi. Ellet aseta niille odotuksia, vältyt myös pettymyksiltä.

17.5.2015

Reagoit tänään voimakkaasti tilanteisiin, jotka eivät vastaa sisäistä arvomaailmaasi. Paha olo ilmenee siellä mistä rakkaus sillä hetkellä puuttuu. Silloin kannattaa miettiä syytä rakkaudettomuuteen.

Neitsyt

11.5.2015

Sinulta odotetaan jotain nopeaa ja radikaalia ratkaisua johonkin tänään esille nousevaan asiaan. Älä epäröi poiketa aikaisemmasta linjastasi tai itsellesi suunnittelemastasi aikataulusta, jonkun innostavalta tuntuvan asian hyväksi.

12.5.2015

Ota rohkeasti kantaa tänään esille tuleviin erimielisyyksiin. Älä anna kenenkään kävellä ylitsesi. Et ehkä pysty välttämään toisen osapuolen loukkaantumista, mutta se on pieni hinta elämisen oikeudesta.

13.5.2015

Enemmän tai vähemmän töksähtelevä keskustelutyylisi ei tänään suosi minkään tason tärkeitä neuvotteluita tai yhteisiä suunnitelmia, joten koeta nyt pitää suusi supussa etenkin silloin kun haluat osoittaa jotakin sormella.

14.5.2015

Energiaa luulisi nyt riittävän vaikka mihin eikä tätä päivää kannata haaskata vastentahtoiseen tekemiseen eikä missään nimessä liian monen asian tekemiseen samalla kertaa. Tulokset syntyvät innostuksesta eivät koskaan hosumisesta.

15.5.2015

Nyt saattaa elämä takkuilla oikein kunnolla, mutta älä hermostu vaan katso viisaasti missä pätkii ja miksi. Siirtovuoro elämän arvoituksellisella shakkilaudalla on nyt juuri sinulla. Tiedostamalla tämän ajan sinua voimakkaasti ohjaavaksi, et edes yritä päästä eteenpäin siellä, missä vastarinta on voimakkainta.

16.5.2015

Löydät tänään yllättävällä tavalla ihania asioita ja ihmisiä ympäriltäsi. Luota niihin, jotka koskettavat iloisesti ja lämpimästi sydäntäsi. Se on tärkeintä mitä elämässä voi tapahtua. Anna itsellesi lupa viettää tämä päivä juuri siellä, missä se sinusta itsestäsi tuntuu parhaalta.

17.5.2015

Tänään on oivallinen päivä osoittaa tärkeille ja rakkaille ihmisille, että välität heistä. Jokainen aito rakkaudenosoitus tulee aina korkoineen takaisin, joten älä suotta pihtaile.

Vaaka

11.5.2015

Ilmassa on selvää jännitettä, mutta tällä kertaa se ei liity sinuun vaikka siltä näyttäisi. Sinulla on ennemminkin erotuomarin rooli lähistölläsi toteutuvassa kiistassa, joten pidä pilli huulilla ja ole valmis puhaltamaan peli poikki ennen kuin tapahtuu mitään vakavaa.

12.5.2015

Ajankohta on herkkä keskinäisille sanaharkoille, joihin sinutkin vedetään mukaan. Sano silloin epäröimättä oma mielipiteesi asiasta, vaikka sinulla ei äänioikeutta olisikaan.

13.5.2015

Ole tänään korva tarkkana, sillä olet herkkä kuulemaan rivien välistä mitä ystäväsi tai kumppanisi sinusta ajattelevat. Reagoit kuhunkin sitten sen mukaan mitä tunnelmia hän sinussa herättää.

14.5.2015

Monenlaista hankaluutta pukkaa nyt näköpiiriin eikä tilanteeseen ole odotettavissa helpotusta ennen kuin maltat seisahtaa ja löytää jälleen oman rytmisi tämän päivän tapahtumissa.

15.5.2015

Sinulla on nyt sisäistä latausta ja voimaa tehdä selkeitä päätöksiä henkilökohtaisessa elämässäsi. Älä jää liikaa miettimään vaan tartu toimeen. Osaat toimia kriittisissä tilanteissa juuri oikealla tavalla ja siksi voit rohkeasti päättää mistä haluat elämäsi muuttamisen aloittaa.

16.5.2015

Tänään sinulla on mahdollisuus löytää kokonaan uusi näkökulma jollekin tähän asti kielteiseltä vaikuttaneelle asialle elämässäsi. Jollain tavalla tämä päivä näyttää, mitä rakkaus ja kumppanuus parhaimmillaan voivat olla ja se kaikki on sinun ulottuvillasi. Sinun täytyy vain tietää, että todella haluat sitä.

17.5.2015

Ahdistavat tunnelmat ja fiilikset osuvat tänään sellaisiin tilanteisiin, joista puuttuu aito rakkaus ja välittäminen. Tiedosta missä tätä tapahtuu ja laitat muutosvoimat liikkeelle.

Skorpioni

11.5.2015

Älä unohda todellista päämäärääsi vaikka joku yrittääkin tänään vaikuttaa tunteisiisi varsin dramaattisilla sanakäänteillä. Säilytä suuntasi ja hyväksy nopeasti vaihtuvat tunnetilasi apuvälineiksi tarvittavien ratkaisujen tekemiseen.

12.5.2015

Joidenkin on tänään vaikea sopeutua elämän tosiasioihin, mutta turha kai siitä on tulla sinulle itkemään. Sanoudu irti syntipukin tai likaämpärin roolista ja palauta valittaja selkeästi maanpinnalle.

13.5.2015

Joku joka ei ole kanssasi samalla aaltopituudella saattaa menettää malttinsa ja paljastaa samalla todelliset korttinsa. Ole varuillasi myös omien reaktioittesi kanssa. Rehellinen elää rauhassa itsensä ja muiden kanssa.

14.5.2015

Tänään sinulla ei ole varaa tehdä oikeastaan mitään omien tunteittesi vastaisesti, sillä se kostautuu välittömästi erilaisina, pieninä ongelmina ja hankaluuksina tehtäviesi hoitamisessa.

15.5.2015

Kiire saattaa nyt iskeä salakavalasti kaikkeen päivittäiseen tekemiseesi. Jos huomaat näin käyvän, niin hiljennä kaikin keinoin tahtiasi. Näiden päivien aikana ei hosumalla pääse muuta kuin taaksepäin. Uskalla määritellä ajankäyttösi joka hetki uudelleen ja keskity vain itsellesi tärkeään tekemiseen.

16.5.2015

Avaa sielusi ja sydämesi näkemään sinulle kaikkein arvokkaimmat asiat ympärilläsi ja osoita niille kunnioitusta. Tänään Venus ja Neptunus valmistavat sinulle ilon ja kauneuden päivän, joka on tarkoitettu antaumuksella nautittavaksi. Sinulla on kosminen lupa hemmotella itseäsi.

17.5.2015

Varo tekemästä mitään oman arvomaailmasi vastaisesti, sillä tänään hermostut sellaisille ihmisille, joiden annat jollain tavalla määrätä elämääsi. Hermostumisen sijasta voisit kokeilla päätösvallan siirtämistä takaisin itsellesi.

Jousimies

11.5.2015

Sinua yritetään ehkä vetää mukaan kiistaan, joka ei tarkemmin ajatellen liity sinuun millään tavalla. Sanoudu siis irti muiden sanailusta, vaikka mukaan hyppääminen tuntuisi kuinka houkuttelevalta.

12.5.2015

Tänään tiedostat hyvin selvästi asiat, jotka kuluttavat kohtuuttomasti voimavarojasi. Tilanteen korjaaminen edellyttää selkeää kannanottoa, jonka tiedät hermostuttavan muita asianosaisia.

13.5.2015

Ilmassa on tänään selvää hermostuneisuutta ja tempaudut helposti mukaan hedelmättömiin väittelyihin. Väittely syntyy aina tilanteessa, joka ei jostain syystä vastaa sinun tämänhetkisiä tarpeitasi.

14.5.2015

Älä anna ahdistavalle olotilalle ylivaltaa tämän päivän tekemisissäsi, vaan anna sen ohjata sinua pois sellaisten asioiden ääreltä, jotka eivät tällä kertaa palvele tarkoitustaan elämässäsi.

15.5.2015

Sinulla on nyt selvästi määräävä asema joissakin tapahtumassa olevissa asioissa. Luota omaan arvostelukykyysi ja uskalla tehdä isoja päätöksiä myös selvästi muita koskevissa asioissa. Varo hajottamasta itseäsi liian moneen suuntaan. Keskity vain sinulle tärkeimpään tekemiseen ja jätä kaikki muu kokonaan pois.

16.5.2015

Yllätä itsesi jollakin tavallisesta poikkeavalla lahjalla tai nautinnolla ja huomaa kuinka ilon kokeminen on lopulta kiinni vain sinusta itsestäsi. Uskaltamalla tässä tilanteessa uhmata muiden odotuksia ja toiveita, huomaat miten sinun hyvä olosi palvelee myös kaikkia ihmissuhteitasi.

17.5.2015

Tämä päivä tarjoaa sinulle mahdollisuuden johonkin ihanaan kohtaamiseen, jos pystyt irrottamaan itsesi rutiineista ja seuraamaan hetkellistä innostustasi hiukan oudompiin ympyröihin.

Kauris

11.5.2015

Et ehkä tunne saavasi kunnon otetta tämän päivän tehtäviisi. Tunne kuuluu nyt asiaan ja kaikki menee hyvin kun vaan annat itsellesi luvan olla sopivasti pihalla ja edetä omaan tahtiisi. Minne sinulla oikeastaan on kiire?

12.5.2015

Ihan kaikki ei tänään mene niin kuin pitäisi, mutta sinua sen ei pitäisi juurikaan koskettaa. Sisimmässäsi tiedät mistä tässä ongelmassa on kysymys ja voit jättää sen kaikessa rauhassa toisten hoidettavaksi.

13.5.2015

Tunnistat sinuun suuntautuvan arvostelun jo kulmakarvojen asennosta ja osaat varautua ärsyttävän tehokkaasti sanattomaankin kritiikkiin. Puolusta itseäsi arvokkaasti äläkä alennu turhaan kinasteluun.

14.5.2015

Hyvä lataus on nyt päällä ja sinun kannattaa suunnata energiasi sellaisiin asioihin, jotka itse koet tärkeimmiksi ja tällä hetkellä toimivimmiksi. Elämäsi mielekkyys syntyy siitä mitä tänään teet eikä koskaan tekemisen tuloksista.

15.5.2015

Alitajuinen voima ohjailee kaikkea tekemistäsi tavallista voimakkaammin. Uskalla tehdä konkreettisia ratkaisuja tuntemuksiisi luottaen. Tunnistat kyllä oikean reitin, kun se osuu kohdallesi. Tulet hetkellisesti näkemään melkoisia visioita omasta tulevaisuudestasi. Lähde tekemään niistä totta.

16.5.2015

Uskalla lähteä toteuttamaan haaveitasi muiden vastustuksesta lannistumatta, sillä kaikki mihin tänään päätät ryhtyä, tulee tuottamaan sinulle välittömästi suurta iloa ja nautintoa tulevaisuudesta puhumattakaan. Luota alitajuntasi viesteihin, sillä ne näyttävät sinulle oikean suunnan.

17.5.2015

Rakkaus hymyilee sinulle sitä voimakkaammin mitä enemmän pystyt tekemään tästä päivästä itsesi näköisen. Tee tästä hetkestä itsellesi nautinto ja jo huominen palkitsee sinut jollakin tavalla.

Vesimies

11.5.2015

Tunteet leiskahtelevat tavallista helpommin, jos alitajuinen ja tietoinen osa sinua ovat hiukankaan eri raiteilla. Tunneleiskahdusten tarkoitus on herättää sinut katsomaan mikä juuri tuossa tilanteessa on pielessä ja mitä sinä itse voisit asialle tehdä.

12.5.2015

Joku yrittää ehkä kaataa päällesi sellaista vastuuta, johon sinulla ei ole mitään osuutta. Palauta määrätietoisesti asiat oikeaan järjestykseen ja palauta pallo sinne mistä se sinulle heitettiin.

13.5.2015

Tänään kohtaat hankalalta tuntuvan tilanteen, jonka tiedät pystyväsi ratkaisemaan, mutta silloin joudut loukkaamaan jonkun auktoriteetin arvovaltaa. Aidossa elämässä ei ole muita auktoriteetteja kuin sinä itse, joten anna itsellesi lupa toimia.

14.5.2015

Ilmassa on melkoisesti sähköä ja sählinkiä, joka voi pahimmillaan aiheuttaa jopa vaaratilanteita, ellet tietoisesti rauhoita tahtiasi ja pienennä tälle päivälle asettamiasi vaatimuksia.

15.5.2015

Tiedät tällä hetkellä hyvin varmasti, miten sinun tulee toimia esille nousevissa kriisitilanteissa. Sinun tulee uskaltaa tehdä omat ratkaisusi yksin ja täysin muiden hyväksyntää hakematta. Tällä kertaa ratkaisun avaimet ovat sinun hallussasi.

16.5.2015

Kysy itseltäsi millä tavalla voisit tänään eniten ilahduttaa itseäsi ja toteuta mieleesi nouseva idea vaikka jokunen mutka olisikin hidastamassa vauhtia. Jos haluat aina ilahduttaa tai myötäillä muita ja toteuttaa heidän toiveitaan, jätät oman elämäsi elämättä ja mahdollisuutesi käyttämättä.

17.5.2015

Koleus ja viileys loistavat sinusta tänään metrien päähän sellaisten ihmisten seurassa, jotka eivät syystä tai toisesta lainkaan kuulu sinun elämääsi. Miksi ihmeessä kiusaat itseäsi.

Kalat

11.5.2015

Joku lähelläsi oleva ihminen menettää tänään malttinsa, mutta sinullapa on käsissäsi avaimet tilanteen rauhoittamiseksi. Uskalla vain puuttua asiaan kuin asiaan omalla vilpittömällä näkemykselläsi.

12.5.2015

Turhantärkeät auktoriteetit ottavat tänään päähän niin voimakkaasti, että et malta olla laukomatta takaisin, mikäli joku uskaltautuu arvostelemaan tekemiäsi ratkaisuja. Hermostuminen on kuitenkin merkki omasta epävarmuudestasi, joten viisainta olisi jättää mekkalointi kokonaan väliin.

13.5.2015

Tunteesi kuohahtavat yllättävän helposti tilanteissa, joissa koet jonkun arvostelevan mielipiteitäsi. Koeta säilyttää malttisi niin olet vahvoilla. Koko elämä olisi tarkoituksetonta, ellei sinulla olisi omaa ainutlaatuista näkökulmaa asioihin.

14.5.2015

Nyt on oikea hetki laittaa energiasi hyötykäyttöön. Keskity kaikessa rauhassa ja innostukseesi luottaen viemään eteenpäin omaa tärkeäksi kokemaasi projektia. Se on tervettä itsekkyyttä.

15.5.2015

Vaikeuksia on nyt luvassa kaikkialla missä koet jonkun ihmisen tai asian rajoittavan elämääsi. Älä yritä väkisin vaan ole valmis muuttamaan asioita omassa elämässäsi sen verran kun näyttää tarpeelliselta. Tietoinen muutos ja elämäsi uudistaminen säästää sinut pahemmilta kolhuilta.

16.5.2015

Elämä näyttäytyy sinulle tänään herkimmässä ja kauneimmassa muodossaan. Uskalla nauttia sisintäsi koskettavista hetkistä avoimesti ja luottavaisesti, sillä kosminen kello osoittaa juuri sinua. Ellet millään uskalla vastaanottaa tämän päivän tarjoamaa ihanuutta, tunnet sen varjona elämässäsi.

17.5.2015

Tunnistat tänään loistavalla tavalla elämällesi arvokkaat ja iloa tuottavat ihmiset. Anna itsellesi lupa viettää enemmän aikaa heidän seurassaan jo tänään, sillä vain siten löydät uusia ihania piirteitä itsestäsi.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 8.-14.5.
Kuukausihoroskooppi 5/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X