Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 2/2010

Teksti:
Anna.fi
Viikkohoroskooppi

Maanantai 11.1.2010

Tammikuun toinen viikko on alkupuoleltaan vielä hiukan haasteellinen Merkuriuksen jatkaessa perääntymistä 15.1 saakka, mutta sitten alkavat taas asiat sujua normaaliin tahtiin.

Tiistai 12.1.2010

Kuun kolmio Marsille vauhdittaa tätä päivää eilisen Aurinko Venus yhtymän tukemana vaikka mihin saavutuksiin. Energia kulkee tavallista sujuvammin ja nyt voi jo hyvillä mielin heittäytyä uusiin projekteihin, siis sellaisiin, jotka varmasti vetävät sinua puoleensa.

Keskiviikko 13.1.2010

Tänään kannattaa katsella tarkkaavaisesti ympärilleen, sillä Venuksen sekstiili Uranukselle avaa yllätysten portin kaikille mahdollisille rakkauselämän seikkailuille. Tällainen aika suosii kaikkea mahdollista nautittavaa tekemistä harrastusten tai vaikkapa ihan työelämän puitteissa.

Torstai 14.1.2010

Merkurius on nyt pysähtynyt niille sijoilleen ja lähtee huomenissa jälleen laukkaamaan eteenpäin. Auringon kolmio Uranukselle virittää meidät uusille, kiehtoville oivalluksille, jotka voivat parhaimmillaan johtaa melkoisiin hyppäyksiin omalla uralla tai vapaa-ajan toiminnassa.

Viikonloppu

Uusikuu osuu sopivasti tähän hetkeen, jolloin Merkurius jälleen lähtee etenevään liikkeeseen. Tämä on loistava viikonloppu käynnistää joku uusi idea tai suunnitelma ihan käytännön tasolla.

Astro.fi

X