Horoskoopit 10.6.2012

Viikkohoroskooppi viikolle 24/2012

Teksti: Anna.fi

viikkohoroskooppiMaanantai 11.6.2012

Maanantaina Jupiter siirtyy Kaksosiin ja aloittaa uuden, kommunikointiin ja vuorovaikutteiseen viestintään liittyvän aikakauden. Päivän tunnelma korostaa muutenkin sananvaihtoa ihmisten kesken. Inspiroituneen, impulsiiviset ja harkitsemattomatkin lauseet saattavat singahdella, sillä lataukseltaan aika on tänään nopeatempoista, tunnepitoista ja melko kärsimätöntä.

Tiistai 12.6.2012

Tiistai syventää kommunikoinnin tasoa. Tänään mennään pinnan alle, syviin vesiin ja suoraan kätkettyjen asioiden ytimeen. Joku voi järkyttää sinua sanoillaan tai saatat kuulla merkittävän salaisuuden. Asioita joista normaalisti vaietaan puhutaan tänään, ja tämä epätavanomainen suoruus ja rehellisyys voi parhaimmillaan parantaa vanhoja haavoja oikaisemalla väärinkäsityksiä, jotka ovat meitä vahingoittaneet.

Keskiviikko 13.6.2012

Keskiviikossa on toimelias ja aikaansaava tunnelma. Tänään on hyvä tarttua niihin käytännön asioihin, jotka selkiinnyttävät elämääsi ja tuovat ryhtiä arkeesi. Suhteet auktoriteetteihin tai sinua vanhempiin miehiin voivat parantua tänään tai tuoda miellyttävän yllätyksen.

Torstai 14.6.2012

Tänään Kuu roikkuu tyhjän päällä lähes koko päivän, ja näin ollen asioiden aloittaminen ja loppuun saattaminen voivat tuntua tavanomaista vaikeammalta. Erityisesti jos harteillasi on paine joidenkin tehtävien hoitamisesta, tämä päivä saattaa kiristää hermojasi ja aiheuttaa stressiä. Iltaa myöten tilanne kuitenkin paranee, ja Kuun siirtyessä levolliseen Härkään alkavat asiatkin näyttää valoisemmilta.

Viikonloppu

Perjantai on harmoninen ja perusenergialtaan miellyttävä päivä. Tämä on hyvä ajankohta sellaiselle luovalle työskentelylle, missä voit toteuttaa konkreettisesti jotakin mielikuvituksesi kehittämää. Myös ihmissuhteet ovat tänään hyvässä vireessä. Romanttinen illallinen tai muu aistinautinto rakastetun seurassa kruunaa tämän illan täydellisesti.

Astro.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi