Vuosihoroskoopit

Kesähoroskooppi 2019: rapu (21.6.–22.7.)

Ravulle tuleva kesä ei ole pelkkää lomailua, vaan se tarkoittaa myös perustavanlaatuisia muutoksia.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Ulla Sainio

Ravulle tuleva kesä ei ole pelkkää lomailua, vaan se tarkoittaa myös perustavanlaatuisia muutoksia.

Tämä kesä tulee jäämään mieleesi. Ilmassa on merkityksellisiä asioita ja elämässäsi on tapahtumassa perustavanlaatuisia muutoksia.

Kesän haasteet

Kesäkuussa on tekemisen meininki ja erityisesti sen puolivälin jälkeen energiatasosi ovat korkealla – on hyvä purkaa ylimääräistä energiaa johonkin fyysiseen tekemiseen, ettei se hae purkautumista jollakin vähemmän rakentavalla tavalla.

Kesä-heinäkuun vaihde on elämässäsi hyvin latautunutta aikaa, koska heti heinäkuun alussa (2.7.) tapahtuu täydellinen auringonpimennys ravun merkissä. Tämä liittyy usein joko suuriin elämänmuutoksiin tai sisäisiin oivalluksiin siitä, minne päin olisi hyvä edetä ja mikä olisi aika jättää taakse.

Merkurius perääntyy merkissäsi 19.7.–2.8. Vaikka elämässäsi onkin alkamassa paljon uutta, tuona ajankohtana kannattaa keskittyä vanhojen langanpäiden solmimiseen ja uusien suunnitelmien tarkkaan tutkimiseen.

Kesän onnistumiset

Elokuun loppu on sinulle kesän ihaninta aikaa, ja levollisen lomailun kannalta sen kaksi viimeistä viikkoa ovat kaikkein harmonisin ja rentouttavin jakso.

Koska elämä vaatii nyt sinulta paljon, käytä loppukesä kaikkeen siihen, mikä tekee sinut onnelliseksi ja saa elämän maistumaan makoisalta.

Lue myös, mitä kesähoroskooppi 2019 ennustaa muille horoskooppimerkeille:

Annan suuri kesähoroskooppi 2019: haasteet, onnistumiset ja mahdollisuudet

X