Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2018: Härkä (21.4.–22.5.)

Vuosi 2018 avaa härälle aivan uusia ulottuvuuksia rakkausrintamalla. Varman päälle pelaaminen kannattaa unohtaa, tämä vuosi suosii rohkeaa.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Istock

Vuosi 2018 avaa härälle aivan uusia ulottuvuuksia rakkausrintamalla. Varman päälle pelaaminen kannattaa unohtaa, tämä vuosi suosii rohkeaa.

Härät ovat vuonna 2018 tärkeässä kulminaatiopisteessä elämänsä suhteen, ja tarkastelun alla ovat kuusi vuotta sitten tehdyt ratkaisut ja aloitukset. Mikäli olet pitänty tunteita vakan alla tai olet ylläpitänyt rakkauselämässäsi hiljaista profiilia, enää se ei ole mahdollista.

Vuosi 2018 voimistaa, paisuttaa ja nostaa esiin sen mistä on yritetty vaieta. Härät tekevät harvoin hätiköityjä ratkaisuja, ja turvallisuushakuisuutensa vuoksi he haluavat pääsääntöisesti pitää tutut tilanteet ennallaan. Tämä vuosi ei kuitenkaan enää toimi näillä ehdoilla, sillä muutoksen tuulet ovat lähestymässä ja hyvä niin.

Luvassa suunnan muutos

Härkien vuoden 2018 avainsanat ovat läpimurto ja suunnan muutos.

Huhtikuu on rakkauden kuukausi ja heinä–elokuu nostaa parisuhteen teemat uudelle tasolle.

Rakkauden kannalta vuosi 2018 on omiaan riskinottoon ja heittäytymiseen. ”Kaikki peliin” on asenne, joka saattaa avata sinulle aivan uusia ulottuvuuksia rakkausrintamalla. Varman päälle pelaaminen on nähty ja koettu, ja sille on nyt aika jättää jäähyväiset, sillä tämä vuosi suosii rohkeaa.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Parin rakkaushoroskooppi

Ovatko tähdet rakkautenne puolella? Testaa, miten sinun ja rakkaasi tähtimerkit sopivat yhteen ja millaisia haasteita ja vahvuuksia suhteessanne on.

X