Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2018: Jousimies (23.11.–23.12)

Vuonna 2018 voit kohdata tilaisuuden, josta ei kannata kieltäytyä. Rakkausrintamalla kannattaa odottelun sijaan keskittyä toimintaan.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Istock

Vuonna 2018 voit kohdata tilaisuuden, josta ei kannata kieltäytyä. Rakkausrintamalla kannattaa odottelun sijaan keskittyä toimintaan.

Vuosi 2018 on sinulle melkoisen aktiivista ja tapahtumarikasta aikaa. Rakkausrintamalla tämä on enemmän aloitteiden tekemisen ja rohkean toiminnan kuin odottelun aikaa. Jos jotain haluaa, sen perään kannattaa lähteä ihan tosissaan, eikä tyytyä vain toivomaan parasta, niin kuin sinulle usein on tyypillistä.

Merkkinsä symboliikan mukaisesti Jousimies tähtää korkealle, mutta valitettavan harvoin ampuu nuolta lentoon. Kun ei yritä, ei tarvitse kohdata mahdollista epäonnistumista, ja ikuisesti optimistina elät mieluummin aina avoinna olevissa mahdollisuuksissa.

Tartu tilaisuuteen

Tämä vuosi tuo nyt kuitenkin muutoksen tähän, kun soturiplaneetta Mars on Jousimiehessä tammikuun lopulta maaliskuun puoliväliin. Vuosi 2018 voi tuoda elämääsi sellaisen tilaisuuden, josta ei kannata kieltäytyä.

Merkurius perääntyy merkissä koko marraskuun ajan, joten kannattaa toki harkita tarkkaan mihin on ryhtymässä ja hioa yksityiskohtia myöten pitävä suunnitelma. Tämä ei ole välttämättä ihan helppoa, sillä sinulla on tapana olla hyvin suurpiirteinen ja spontaani innostuessasi, varsinkin kun laajentumisen, kasvun ja runsauden planeetta Jupiter saapuu myös merkkiin marraskuussa. Tämä lisää Jousimiesten tunnetusti hyvää onnea ja mainioita ajoituksia,  ja sen myötä lähes mikä tahansa on mahdollista.

Avainsanat vuodelle 2018 ovat rohkeat aloitukset ja tilaisuuteen tarttuminen.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Parin rakkaushoroskooppi

Ovatko tähdet rakkautenne puolella? Testaa, miten sinun ja rakkaasi tähtimerkit sopivat yhteen ja millaisia haasteita ja vahvuuksia suhteessanne on.

X