Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2018: Leijona (22.7.–23.8.)

Tänä vuonna moni Leijona on isojen oivallusten äärellä, eikä elämä voi niiden jäljiltä jäädä entiselleen. Luvassa on kohtalonomaisia sattumuksia.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Istock

Tänä vuonna moni Leijona on isojen oivallusten äärellä, eikä elämä voi niiden jäljiltä jäädä entiselleen. Luvassa on kohtalonomaisia sattumuksia.

Vuosi 2018 on sinulle poikkeuksellisen merkittävää, jopa kohtalonomaista aikaa, kun sekä auringonpimennys tammikuussa että kuunpimennys elokuussa sattuvat Leijonan merkkiin. Nämä viittaavat suuriin avauksiin ja yllättäviin tapahtumiin.

Tänä vuonna jos koskaan on erittäin tärkeää kuunnella sydäntään ja seurata oman sisäisen viisautensa ääntä. Moni Leijona voi olla nyt isojen oivallusten äärellä, eikä elämä voi niiden jäljiltä jäädä entiselleen.

Huolehdi onnellisuudestasi

Lämminsydäminen ja luova Leijona voi huomata, että on aika alkaa suhtautua omaan onnellisuuteen aiempaa vakavammin ja tehdä muutoksia, jotka tukevat hyvinvointia ja elämäniloa.

Kesä on sinulle rakkauden aikaa, ja erityisesti ajanjakso kesäkuun puolivälistä heinäkuun puoliväliin tuo mahdollisuuden uuteen aloitukseen ja lisääntyneeseen mielihyvään. Tämä on myös hyvin aktivoivaa ja energistä aikaa, joten on tärkeä pitää huolta siitä, että käytät tuota lisääntynyttä tarmokkuutta rakentavalla tavalla.

Vuoden 2018 avainsanat ovat merkittävät avaukset ja kohtalonomaiset sattumukset.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Parin rakkaushoroskooppi

Ovatko tähdet rakkautenne puolella? Testaa, miten sinun ja rakkaasi tähtimerkit sopivat yhteen ja millaisia haasteita ja vahvuuksia suhteessanne on.

X