Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2018: Neitsyt (23.8.–23.9.)

Rakkauden ja ihmissuhteiden kannalta vuosi on sinulle pääasiassa miellyttävä ja antoisa. Muista kuitenkin pitää huolta omista rajoistasi.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Istock

Rakkauden ja ihmissuhteiden kannalta vuosi on sinulle pääasiassa miellyttävä ja antoisa. Muista kuitenkin pitää huolta omista rajoistasi.

Vuosi 2018 on sinulle harmonista ja levollista aikaa. Rakkauden ja ihmissuhteiden kannalta vuosi on pääasiassa miellyttävä ja antoisa, mikä osaltaan johtuu siitä, että sinulle on nyt aiempaa helpompaa olla sosiaalisesti aktiivinen ja läsnä oleva. Vuosi 2018 tuo varautuneisuuteesi uudenlaista avoimuutta ja välittömyyttä, mikä on omiaan lisäämään lämpöä ja läheisyyttä elämään.

Romanttisin vaihe ajoittuu heinäkuulle ja elokuun alkuun, kun Venus tukee rakkaudellisuutta ja uusia aloituksia Neitsyen merkissä.

Muista omat rajasi

Vuoden haasteellisin kuvio, joka on voimakkaimmillaan vuoden loppupuolella, voi sumentaa normaalisti niin tarkkaa arvostelukykyäsi ja realismiasi.

Koko vuonna voimassa oleva Neptunuksen vastakkaisuus Neitsyen merkille voi tilanteesta riippuen joko lempeästi pehmentää normaalisti ankaraa kriittisyyttäsi ja analyyttisyyttäsi, mutta liiallisena se voi imaista tilanteeseen, jossa antaa paljon enemmän kuin saa ja huomaa lopulta tulleensa hyväksikäytetyksi.

Kohtuus on vuoden tärkeimpiä teemoja, ja avainsanojasi vuonna 2018 ovat maltillisuus ja omat rajat.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Parin rakkaushoroskooppi

Ovatko tähdet rakkautenne puolella? Testaa, miten sinun ja rakkaasi tähtimerkit sopivat yhteen ja millaisia haasteita ja vahvuuksia suhteessanne on.

X