Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2018: Oinas (21.3.–21.4.)

Vuosi 2018 saattaa ajaa oinaat yllättäviin ratkaisuihin. Oinaille maaliskuu on rakkauden ja romantiikan kannalta vuoden merkittävin kuukausi.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Istock

Vuosi 2018 saattaa ajaa oinaat yllättäviin ratkaisuihin. Oinaille maaliskuu on rakkauden ja romantiikan kannalta vuoden merkittävin kuukausi.

Vuosi 2018 jakaa Oinaat kahteen ryhmään. Heihin, joilla isoimmat elämänmuutokset ovat jo takanapäin, ja Oinaan jakson lopulla syntyneihin (15.–20.4.), joille tämä vuosi on yksi merkittävimmistä uudistusten, irtiottojen ja uusien aloitusten aikakausista.

Mikäli rakkauselämäsi on jo pidemmän aikaa ollut epätyydyttävää, vuosi 2018 saattaa ajaa sinut yllättäviin ratkaisuihin. Enää et vain tyydy katselemaan tilannetta sivusta, vaan on aika tarttua toimeen.

Toimintaa tuumailun sijaan

Vuoden 2018 avainsanat sinulle ovat ratkaisut ja radikaalit uudistukset. Oinaiden rohkeus, aloitteellisuus ja ratkaisukeskeisyys ovat tänä vuonna valttia, sillä nyt kaivataan toimintaa eikä tuumailua.

Maaliskuun lopusta huhtikuun puoliväliin on kuitenkin tärkeä uudelleen arvioinnin ja näkökulman vaihtamisen aika. Silloin testataan tehdyt sopimukset ja sitoumukset, ja jokin pitkään kypsytelty saattaa vahvistua.

Kevät nostaa esiin jotain menneisyyteen unohtunutta, mikä omalta osaltaan saattaa vaikuttaa uuteen suuntaan.

Rakkauden ja romantiikan kannalta maaliskuu on vuoden merkittävin kuukausi, ja omiaan herättämään uinuvat tunteet horroksesta tai lisäämään suloista lämpöä jo olemassa olevaan rakkauteen.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Parin rakkaushoroskooppi

Ovatko tähdet rakkautenne puolella? Testaa, miten sinun ja rakkaasi tähtimerkit sopivat yhteen ja millaisia haasteita ja vahvuuksia suhteessanne on.

X