Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2018: Skorpioni (23.10.–23.11.)

Vuosi 2018 on eittäin merkittävä. Tämä vuosi on yksi parhaista vuosista parisuhteelle, ja se aloittaa myös uuden elämänvaiheen.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Istock

Vuosi 2018 on eittäin merkittävä. Tämä vuosi on yksi parhaista vuosista parisuhteelle, ja se aloittaa myös uuden elämänvaiheen.

Vuosi 2018 päättää elämässäsi 12 vuoden syklin ja aloittaa näin samalla uuden elämänvaiheen. Tämä on tyypillisesti hyvin onnellista kasvun, runsauden ja laajentumisen aikaa, jolloin on mahdollista siirtyä elämässä seuraavalle tasolle. Se missä muodossa tämä toteutuu, vaihtelee eri ihmisten kesken, mutta tyypillisiä ilmiöitä ovat uusi työ tai opiskelupaikka, uusi koti, uusi parisuhde tai lapsen syntymä.

Rakkauselämän kannalta se, miten tämä aika näyttäytyy, riippuu paljon siitä millaisessa elämäntilanteessa itse elää ja mitä elämältään toivoo.

Yksi parhaita vuosia parisuhteelle

Tämä on yksi parhaita vuosia aloittaa onnellinen parisuhde, mutta myös kokea onnea ja täyttymystä nykyisessä suhteessa. Huonojen ja rakenteeltaan huterien suhteiden on tällaisena aikana tapana hajota, mikä tyypillisesti saa aikaan helpotuksen ja vapautumisen tunteen.

Vuoden romanttisimmat kuviot ajoittuvat Skorpioneille syys–lokakuulle.

Kuvio ei ole kuitenkaan mutkaton, sillä Venus suorittaa tuolloin perääntymisjaksoaan Skorpionin merkissä, ja tällä on taipumuksena aktivoida menneisyyteen jääneitä asioita ja saada meidät uudelleen arvioimaan nykytilannetta aiempaa syvällisemmin. Kyseessä on kuitenkin ehdottomasti antoisa vuosi, joka tuo mukanaan tunteen siitä, että tästä se elämä alkaa!

Vuoden 2018 avainsanat ovat uudet mahdollisuudet, menestys ja vanhasta vapautuminen.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Parin rakkaushoroskooppi

Ovatko tähdet rakkautenne puolella? Testaa, miten sinun ja rakkaasi tähtimerkit sopivat yhteen ja millaisia haasteita ja vahvuuksia suhteessanne on.

X