Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2019: Jousimies (22.11.–20.12.)

Vuosi 2019 aloittaa jousimiesten elämässä aivan uuden 12 vuoden mittaisen jakson. Tämä uuden elämänvaiheen aloitus on yleensä luonteeltaan laajentavaa, rikastuttavaa ja onnellista.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Istock

Vuosi 2019 aloittaa jousimiesten elämässä aivan uuden 12 vuoden mittaisen jakson. Tämä uuden elämänvaiheen aloitus on yleensä luonteeltaan laajentavaa, rikastuttavaa ja onnellista.

Nyt on aika jättää menneisyys taakse ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Elämä on tarjoamassa parastaan, joten pidä huolta siitä, että olet tilanteessa, jossa voit ottaa kaiken sen hyvän vastaan.

Tämä Jupiterin kiertokulkuun liittyvä kuvio toteutuu käytännön tasolla aina yksilöllisesti. Kovin usein se tuo kuitenkin elämään jonkin uuden asian, joka päivittää elämänlaatua uudelle tasolle. Tällaisia uusia asioita voisivat olla esimerkiksi uusi parisuhde, naimisiin meno, lapsen syntymä, uusi työtehtävä tai opiskelupaikka. Oli mitä oli, joka tapauksessa olet tänä vuonna poikkeuksellisen onnekas, kunhan pidät huolen siitä, että olet niiden asioiden äärellä, jotka ovat oman sydämesi valinta.

Tarve elää oman näköistä elämää täydessä potentiaalissasi on nyt niin suuri, että jos koet jääneesi jonkin asian vangiksi, levottomuus ja vapautumisen tarve pakottavat sinua tekemään valintoja, jotka oikeasti tekevät sinut onnelliseksi, huolimatta muiden mielipiteistä.

Rakkauden planeetta Venus tuo sydämentykytystä ja perhosia vatsaan heti vuoden alussa tammikuusta helmikuun alkuun asti. Myös marraskuu nostaa rakkausasiat pintaan ja suosii romanttisia kohtaamisia tuttujen tai tuntemattomien kanssa.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Parin rakkaushoroskooppi

Ovatko tähdet rakkautenne puolella? Testaa, miten sinun ja rakkaasi tähtimerkit sopivat yhteen ja millaisia haasteita ja vahvuuksia suhteessanne on.

X