Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2019: Leijona (23.7.–22.8.)

Vuonna 2019 leijonan kannattaa toivottaa tervetulleeksi kaikki se rakkaus, mikä hänelle kuuluu. Elämässä saattaa tulla esiin jotain poikkeuksellista.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Istock

Vuonna 2019 leijonan kannattaa toivottaa tervetulleeksi kaikki se rakkaus, mikä hänelle kuuluu. Elämässä saattaa tulla esiin jotain poikkeuksellista.

Vuosi alkaa leijonille voimakkaissa merkeissä, kun 21.1. tapahtuu kuunpimennys leijonan merkissä. Erityisesti 23.7. ja sen lähipäivinä syntyneille leijonille tämä pimennys kuvaa tärkeää aikaa omassa henkilökohtaisessa elämässä. Pimennykset toteutuvat aina hyvin yksilöllisesti, mutta tyypillisesti ne nostavat elämässä esiin jotain poikkeuksellista. Kyseessä voi olla suuri elämänmuutos missä muodossa hyvänsä.

Heinäkuu näyttäytyy merkillesi koko vuoden tärkeimpänä kuukautena. Sen aikana saatat huomata elämänilon ja poikkeuksellisen pirskahtelevan energian valaisevan päiviäsi. Merkurius perääntyy leijonassa 7.–20.7. Parasta on, jos voit viettää sen ajan rentoutuen ja ilman tarvetta hoitaa mitään pikkutarkkuutta tai täsmällisyyttä vaativia asioita.

Heinäkuun viimeinen viikko nostaa romantiikkamittarin lukemat taivaisiin ja 22.8. saakka saatkin paistatella rakkaudenjumalatar Afroditen lempilapsena nautiskellen hellyydestä, huomiosta ja ylellisestä elämästä, siinä muodossa kuin se sinulle parhaiten sopii.

Heinäkuu ja elokuu ovat kaikin puolin herkullisen elämänmakuisia ja tapahtumarikkaita, joten avaa rohkeasti suuri ja lämmin sydämesi ja toivota tervetulleeksi kaikki se rakkaus mikä sinulle kuuluu.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Parin rakkaushoroskooppi

Ovatko tähdet rakkautenne puolella? Testaa, miten sinun ja rakkaasi tähtimerkit sopivat yhteen ja millaisia haasteita ja vahvuuksia suhteessanne on.

X