Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2019: Skorpioni (23.10.–21.11.)

Vuosi 2019 on skorpionille luonteeltaan harmoninen ja lempeästi eteenpäin vievä. Skorpionien vuosi alkaa rakkaudellisissa merkeissä, eikä ainoastaan romanttisessa mielessä.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Istock

Vuosi 2019 on skorpionille luonteeltaan harmoninen ja lempeästi eteenpäin vievä. Skorpionien vuosi alkaa rakkaudellisissa merkeissä, eikä ainoastaan romanttisessa mielessä.

Skorpionien vuosi alkaa rakkaudellisissa merkeissä, eikä ainoastaan romanttisessa mielessä. Myös rakkauden syvemmät teemat, kuten itsensä hyväksyminen, itsensä rakastaminen ja omasta itsestään hyvää huolta pitäminen, ovat vielä vuoden ensimmäisen viikon kovin korostuneesti esillä.

Skorpionit ovat tehneet kuluneen vuoden aikana jonkin uuden aluevaltauksen. Monen kohdalla juuri se on liittynyt tähän lisääntyneeseen itsearvostukseen ja entistä kypsempään kykyyn rakastaa.

Vuosi 2019 on luonteeltaan harmoninen ja lempeästi eteenpäin vievä. Lokakuu on sinulle vuoden romanttisinta aikaa. Varaa silloin mahdollisimman paljon tilaa elämäsi tärkeimmille ihmisille.

Marraskuun aikana Merkurius perääntyy merkissäsi. Se saattaa aiheuttaa yllättäviä väärinkäsityksiä ja viedä huomiotasi käytännön asioiden selvittelemiseen ja järjestelyyn. 20.–21.11. Merkurius alkaa taas edetä ja samanaikaisesti soturiplaneetta Mars tulee merkkiisi tuoden melkoisen energialatauksen mukanaan.

Vuoden loppu on sinulle uusien aloitteiden ja tehokkaan toiminnan aikaa, joten jos jokin herättää intohimosi, heittäydy täysin sydämin sen tavoitteluun.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Parin rakkaushoroskooppi

Ovatko tähdet rakkautenne puolella? Testaa, miten sinun ja rakkaasi tähtimerkit sopivat yhteen ja millaisia haasteita ja vahvuuksia suhteessanne on.

X