Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2019: Vesimies (20.1.–18.2.)

Vuosi 2019 näyttäytyy vesimiehille poikkeuksellisen tyynenä, levollisena ja rauhallisena. Koko vuotta sävyttää lämmin myötätuuli.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Istock

Vuosi 2019 näyttäytyy vesimiehille poikkeuksellisen tyynenä, levollisena ja rauhallisena. Koko vuotta sävyttää lämmin myötätuuli.

Isommat elämänmuutokset ovat suurimmalla osalla vesimiehiä edessä vasta tulevina vuosina, joten tämä vuosi on pääasiassa vakaan etenemisen ja lempeiden uusien aloitusten aikaa.

Poikkeus sääntöön ovat tammikuun puolella syntyneet vesimiehet, jotka saattavat tänä vuonna yllättää ja ravistella liian ahtaiksi käyneet raamit yltään. Heille tämä vuosi on riemukkaan vapautumisen aikaa. Tosin polku vapauteen käy pelkojen kohtaamisen kautta.

Koko vuotta sävyttää lämmin myötätuuli. Vaikka et kuuluisikaan tammikuun puolella syntyneisiin, uudistuksen kourissa oleviin vesimiehiin, vuosi tuo kuitenkin mukanaan kasvua ja laajentumista. Ihmissuhderintamalla on kyse ennemminkin jo olemassa olevien suhteiden syventämisestä ja kiitollisuuden opettelemisesta sen suhteen, mitä kaikkea on jo saanut.

Elämä haastaa nyt huomaamaan ja näkemään aiempaa laajemmasta näkökulmasta. Tämä tietoisuuden kasvu muuntaa kokemustasi kaikesta antoisammaksi.

Maaliskuu on sydäntä avaava ja rakkaudentäyteinen ajankohta, se voi tuoda elämääsi jotain uutta, mikä tuntuu suorastaan unelmien täyttymykseltä. Vaali sitä ja tee näin tilaa uusille ihmeille ja koko elämän valaisevalle rakkaudelle.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Parin rakkaushoroskooppi

Ovatko tähdet rakkautenne puolella? Testaa, miten sinun ja rakkaasi tähtimerkit sopivat yhteen ja millaisia haasteita ja vahvuuksia suhteessanne on.

X