Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi kesälle 2019: jousimies (22.11.–20.12.)

Kesä on oiva aika luoda ikimuistoisia kokemuksia. Jousimiehelle tämä kesä on unohtumaton, sillä eteesi avautuu uusia tilaisuuksia ja mahdollisuuksia.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Mvphotos

Kesä on oiva aika luoda ikimuistoisia kokemuksia. Jousimiehelle tämä kesä on unohtumaton, sillä eteesi avautuu uusia tilaisuuksia ja mahdollisuuksia.

Tämä kesä tulee todennäköisesti olemaan yksi niistä merkittävistä kesistä, joita muistelet vielä pitkään.

Ilmassa on nyt seikkailun makua. Riippuen elämäntilanteestasi se voi olla joko jokin aivan uusi aluevaltaus, uuden elämänvaiheen alkaminen tai sitten avautuminen entistä suuremmalle vapaudelle ja elämänilolle. Jos olet parisuhteessa, tämä voi nostaa perhe-elämänne uudelle tasolle, sillä jotain uutta on nyt alkamassa.

Rakkauselämä

Mitä tahansa tämä elämääsi ilmestyvä uusi onkaan, se tulee tarjoamaan sinulle entistäkin enemmän mahdollisuuksia elää sellaista elämää, josta olet aina unelmoinut. Laajentumisen, kasvun, runsauden ja perinteisessä mielessä ”hyvän onnen” planeetta Jupiter on merkissäsi ja suorastaan työntää sinua eteenpäin kohti uusia elämyksiä.

Jupiterilla on taipumus tuoda elämään jokin uusi mahdollisuus tai tilaisuus. Jos uskaltaa tarttua siihen, se tarjoaa meille mahdollisuuden kasvaa ja valjastaa aivan uusia ulottuvuuksia käyttöön omasta potentiaalistamme. Mikäli tällaisena aikana alkaa uusi parisuhde, sillä on yleensä hyvin myönteinen ja elämää rikastuttava vaikutus.

Lue tästä, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2019 ennustaa muille horoskooppimerkeille!

X