Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi kesälle 2019: kaksoset (21.5.–20.6.)

Tänä kesänä kaikki unelmasi voivat toteutua. Kesällä kaksosen rakkauselämä on vilkasta ja hänen saattaa olla vaikeaa pysyä paikoillaan.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Mvphotos

Tänä kesänä kaikki unelmasi voivat toteutua. Kesällä kaksosen rakkauselämä on vilkasta ja hänen saattaa olla vaikeaa pysyä paikoillaan.

Olet varmaan arvannut sen jo itsekin, mutta tämä kesä on sinulle suurella todennäköisyydellä mitä ihaninta unelmien toteutumisen aikaa.

Olet kulkenut jo jonkin aikaa pää pilvissä ja sydän täynnä levotonta uuden odotusta.

Ihmissuhteissasi voi olla suuria muutoksia, jopa jotain pientä hämminkiä, josta et ihan osaa muodostaa selkeää käsitystä, mistä oikein on kysymys.

Koko kesän ajan olet erityisen altis ihastumaan. Vaarana on, että luot ihastuksesi kohteesta täysin epärealistisen mielikuvan, joka ei välttämättä ole edes tarkoitettu kestämään arjen koetuksia.

Rakkauselämä

Sinun on nyt vaikeaa olla läsnä tässä ja nyt, sillä poukkoilet joko tulevaisuuteen suuntautuvien suurten suunnitelmien tai omaan fantasiamaailmaasi uppoutumisen välillä.

Erityisesti kesäkuu on otollinen aika pörrätä päiväperhona erilaisissa sosiaalisissa tilaisuuksissa, mutta romanttinen vire ja rikas rakkauselämä säilyvät vielä heinäkuun toiselle viikolle saakka. Sen jälkeen olet paremmin valmis asettumaan ja ottamaan elämän sellaisena kuin se on – sen sijaan, että pakenisit tosiasioita siihen, miten asiat voisivat olla.

Lue tästä, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2019 ennustaa muille horoskooppimerkeille!

X