Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi kesälle 2019: kalat (19.2.–19.3.)

Tänä kesänä syvät tunteesi saavat vastakaikua, sillä tähtitaivas suosii kaloja rakkausrintamalla. Sydämesi on avoin, joten muista elää hetkessä.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Mvphotos

Tänä kesänä syvät tunteesi saavat vastakaikua, sillä tähtitaivas suosii kaloja rakkausrintamalla. Sydämesi on avoin, joten muista elää hetkessä.

Sinä olet yksi tämän kesän tähtitaivaan suosikeista. Monille muille raskaina näyttäytyvät tai aivan liian kauas realiteeteista vievät kuviot tuntuvat kohtelevan sinua silkkihansikkain. Ihmissuhteesi eivät ole pitkään aikaan, tai ehkä ikinä, näyttäneet niin hyviltä kuin juuri nyt.

Rakkauselämä

Takanasi on kipeitä kokemuksia ja katkeria menetyksiä, mutta kaikki se alkaa olla takanapäin: vihdoin on sinun vuorosi nauttia harmonisesta, tasapainoisesta ja kerrassaan fantastisesta olosta rakkauselämässäsi.

Kyse voi olla siitä, että parisuhteessasi olet saavuttanut vaiheen, jossa turha draama ja liiallinen herkkätunteisuus ovat jääneet pois. Niiden tilalle olet saanut uudenlaista kypsyyttä ja vakautta tuovaa omanarvontuntoa ja kykyä nousta pikkuasioiden yläpuolelle. Toinen tämän mahdollistava tekijä on viime vuosien myötä kehittynyt kykysi pyytää ja vastaanottaa sitä, mitä sinä tarvitset, anteeksipyytelemättä.

Lämpimät kesäillat ja täydessä kukassa juhliva luonto koskettavat sinua syvällisesti ja saavat sydämesi avautumaan. Saatat kokea suoranaista haltioitumista kaikesta kauniista ja aistejasi hellivästä runsaudesta.

Tämä kesä on ehdottomasti rakkauden aikaa. Se, tuleeko kaikki kestämään, onkin sitten toinen juttu. Tärkeintä on, että elät tässä ja nyt ja nautit täysin rinnoin kaikesta siitä, mitä elämä sinulle parhaillaan tarjoaa.

Lue tästä, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2019 ennustaa muille horoskooppimerkeille!

X