Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi kesälle 2019: kauris (21.12.–19.1.)

Kesä tuo kauriille suotuisan lähtökohdan rakkaudelle. Sitoutuvana tyyppinä et etsi satunnaisia ihastumisia, vaan mielesi halajaa pysyvämpää kuviota.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Mvphotos

Kesä tuo kauriille suotuisan lähtökohdan rakkaudelle. Sitoutuvana tyyppinä et etsi satunnaisia ihastumisia, vaan mielesi halajaa pysyvämpää kuviota.

Olet koko vuoden ollut elämässäsi isojen asioiden äärellä, eikä kesä tuo tähän poikkeusta. Elämä on voinut vaatia sinulta paljon viime vuosien aikana, mutta samalla olet myös saanut paljon uutta selkeyttä ja ymmärrystä siitä, kuka olet ja mikä on sinulle tärkeää.

Rakkauselämä

Tämä on erinomainen lähtökohta onnelliselle rakkauselämälle. Sinulla ei ole aikaa, eikä kiinnostusta, tuhlata energiaasi mihinkään satunnaiseen tai vähän sinne päin olevaan suhdekuvioon.

Parisuhteessasi olet saattanut viime aikoina olla poikkeuksellisen keskittynyt omiin haasteisiisi. Kesä tuo ihanan mahdollisuuden korjata elämäsi tasapainoa antamalla aiempaa enemmän aikaa ja yhdessäoloa kumppanillesi.

Elät niin sanottua kosmista tilinpäätösaikaa ja se vaikuttaa vääjäämättä myös ihmissuhteisiisi. Olet saattanut olla vähän vetäytynyt ja jonkin verran epäsosiaalinenkin, eikä sinun onneksi tarvitse selitellä tätä läheisillesi, koska he ymmärtävät kyllä.

Sinun kannaltasi koko kesän merkittävin jakso ajoittuu heinäkuun puoliväliin, kun merkissäsi tapahtuu osittainen kuunpimennys. Tämä voi olla ratkaiseva hetki jonkin tärkeän asian suhteen, koska nyt sinun on mahdollista nähdä jokin rakkauselämääsi liittyvä seikka aivan uudessa valossa.

Lue tästä, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2019 ennustaa muille horoskooppimerkeille!

X