Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi kesälle 2019: skorpioni (23.10.–21.11.)

Kesä tuo rakkauselämääsi pyörremyrskyn ja tunnet itsesi vuosia nuoremmaksi. Energia voi olla jopa niin intensiivinen, ettet välttämättä pysy edes itse sen mukana.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Mvphotos

Kesä tuo rakkauselämääsi pyörremyrskyn ja tunnet itsesi vuosia nuoremmaksi. Energia voi olla jopa niin intensiivinen, ettet välttämättä pysy edes itse sen mukana.

Olet astumassa elämässäsi eräänlaisen uudelleenjärjestelyn aikaan, joka saattaa tarkoittaa monenlaisia yllättäviäkin uudistuksia ja muutoksia arjessasi. Mikäli parisuhteesi on pitkään joutunut olemaan kakkossijalla elämäsi tärkeysjärjestyksessä, nyt on aika tarkastaa prioriteetit ja alkaa panostaa siihen, mikä oikeasti on tärkeää.

Rakkauselämä

Mikäli olet vapaa ja avoin uudelle suhteelle, tämä kesä voi tuoda sellaisen pyörremyrskyn tunne-elämääsi, että tunnet nuortuvasi vuosia, jopa vuosikymmeniä.

Uusi suhde voi tulla salamarakastumisen muodossa. Asiat saattavat kehittyä todella nopeasti siten, ettet meinaa edes itse pysyä niiden mukana.

Olet luonteeltasi intohimoinen, intensiivinen ja ehdoton. Kun sydämesi sanoo, että olet kohdannut henkilön, joka sytyttää tunteesi, olet valmis syöksymään suoraan kaikkien hitaiden ja monimutkaisten välivaiheiden yli lähes symbioottiseen, intiimiin ja sitoutuneeseen parisuhteeseen.

Muista kuitenkin, että kaikilla ei ole samanlaista valmiutta. Anna riittävästi tilaa ja aikaa hänelle, jonka toivot pysyvän elämässäsi vielä pitkän aikaa, ellei peräti koko loppuelämäsi ajan.

Lue tästä, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2019 ennustaa muille horoskooppimerkeille!

X