Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi kesälle 2019: vaaka (23.9.–22.10.)

Vaaka voi joutua hyvästelemään kesällä ihmisiä, mutta hätä ei ole tämän näköinen. Pidemmän päälle tällainen toiminta vain suojelee energiaa.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Mvphotos

Vaaka voi joutua hyvästelemään kesällä ihmisiä, mutta hätä ei ole tämän näköinen. Pidemmän päälle tällainen toiminta vain suojelee energiaa.

Kesän aikana sinulla on mahdollisuus punnita ihmissuhteitasi aiempaa syvällisemmin ja kypsemmästä näkökulmasta. Tuntuu kuin olisit tullut eräänlaiselle virranjakajalle ja elämä vaatii sinua pysähtymään, vakavoitumaan ja tekemään pysyviä päätöksiä.

Rakkauselämä

Ihmissuhteissa tämä voi tarkoittaa suhteen viemistä uudelle tasolle, syvempää sitoutumista sekä arjessa näkyviä muutoksia, jotka kertovat, miten vakavissasi otat suhteesi ja miten haluat poistaa viimeisetkin esteet lopullisen sitoutumisen tieltä.

Saatat myös joutua hyvästelemään jonkun ihmisen tai ehkä peräti ihmisryhmän: et ole enää valmis miellyttämään kaikkia ja antamaan aikaasi ja energiaasi sellaisille henkilöille, jotka eivät ole vaivan arvoisia.

Tyypillisesti sinulle on tärkeää pysyä hyvissä väleissä kaikkien kanssa, joten panostat siihen, että sinua pidetään sopuisana ja miellyttävänä. Uusi asenteesi saattaakin kääntää joitakin ihmisiä sinua vastaan, mutta osaat suhtautua siihen nyt tilanteen vaatimalla tavalla – itseäsi ja omaa jaksamistasi arvostaen.

Lue tästä, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2019 ennustaa muille horoskooppimerkeille!

X