Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2016: Rapu

Otat ohjakset haltuun heti alkuvuodesta. Se sopii sinulle hyvin, koska nautit johtamisesta. Mars tarjoaa energiaa ja innoitusta, jotka vauhdittavat menoasi. Uneksit intohimosta. Aika näyttää, kantavatko nämä unelmasi alkua pidemmälle.

Teksti:
Cassandra Nye
Kuvat:
Ulla Sainio

Otat ohjakset haltuun heti alkuvuodesta. Se sopii sinulle hyvin, koska nautit johtamisesta. Mars tarjoaa energiaa ja innoitusta, jotka vauhdittavat menoasi. Uneksit intohimosta. Aika näyttää, kantavatko nämä unelmasi alkua pidemmälle.

RapuTrad

Muista, että ennustettavuus tylsistyttää sinut jo alkumetreillä. Kaavailetko muutoksia koti- ja työrintamalla? Ne saattavat liittyä henkilöön, jonka tapaat kesällä. Kyse ei ole tavanomaisesta ystävyydestä, mutta uusi tuttavasi saa sinut pian pauloihinsa. Nähtäväksi jää, pystytkö samastumaan hänen elämäntyyliinsä.

Olet todella perhekeskeinen ihminen, joten perheenjäsenten avulla löydät myös oikeat vastaukset sinua mietityttäviin pohdintoihisi.

Hyvinvointi

Olet niin herkästi auttamassa ja tukemassa muita, että saatat joskus unohtaa pitää huolta itsestäsi. Säkenöivä Saturnus auttaa sinua keskittymään myös omaan terveyteesi ja hyvinvointiisi.

Nyt on aika aloittaa säännölliset kävelyretket, harjoittelu kuntosalilla tai vierailut uimahallissa. Ota kaverit mukaan kuntoiluharrastukseen. Toisaalta pystyt yksinkin tekemään parhaasi, koska tiedät kyllä, että kuntoilu kohentaa oloasi kokonaisvaltaisesti. Saatat jopa haluta vaihtaa työsi vähemmän stressaavaksi. Elimistösi kiittää sinua tästä päätöksestä.

Myös pienet elämäntapoihin liittyvät muutokset parantavat tilannetta huomattavasti.

Suhteet

Intohimon liekki syttyy erityisen helposti keväällä ja syksyllä. Lempeä kesä tuo tullessaan syvää täyttymystä. Toteutat mielihyvin muiden unelmia, joten joku heistä haluaa mitä todennäköisimmin houkutella sinut pitkäaikaiseen suhteeseen. Harkitse sitoumusta kuitenkin huolellisesti. Miksikö? No siksi, että elämääsi ilmestyy myös uusia työtovereita, jotka omalta osaltaan pitävät sinua kiireisenä. Ota ilo irti kaikesta.

Osa ystävyyssuhteistasi laimenee, ja muutamat sukulaiset kaikkoavat kauemmaksi. Se on luonnollista, eikä sinun tarvitse huolestua siitä sen kummemmin.

Rakkaus

Sinulla on onneksi luontainen kyky erottaa jyvät akanoista. Siitä on paljon hyötyä tänä vuonna. Lämpimät ja kylmät väristykset vatsanpohjassasi paljastavat kyllä, milloin kyse on hyvästä ja milloin pahasta. Osaat luonnostasi kuulustella kumppaniehdokkaitasi. Hyvät tyypit eivät hätkähdä tästä.

Tapaat kesällä kirkasälyisen henkilön, jonka karisma saa sinut suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta. Seurustelevaiset ravut joko päättävät suhteensa kertaheitolla tai ehdottavat yhteiselon vakiinnuttamista. Rapu ei pidä puolinaisista ratkaisuista.

Huippuhetket

Romantiikkaa on luvassa eniten tammi-, touko- ja kesäkuussa. Kuvittele olevasi kaunis, virtaviivainen purjevene. Meri on tyyni, hohtavanvalkoiset lokit ja tiirat kaartelevat yläpuolellasi. Rakkaus ja intohimo ovat kuin venettäsi liikutteleva tuuli. Ajoittain se puskee purjeita vasten huolestuttavan raivokkaasti, toisinaan se silittelee niitä tyynesti ja hellästi. Arvosta yhteistä aikaa matkatoverisi kanssa.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet:

Oinas: vuosi 2016
Härkä: vuosi 2016
Kaksoset: vuosi 2016
Leijona: vuosi 2016
Neitsyt: vuosi 2016
Vaaka: vuosi 2016
Skorpioni: vuosi 2016
Jousimies: vuosi 2016
Kauris: vuosi 2016
Vesimies: vuosi 2016
Kalat: vuosi 2016

X