Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2020: Jousimies (22.11.–20.12.)

Elämä on muuttumassa tunnelmaltaan hetki hetkeltä intensiivisemmäksi.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Ulla Sainio

Elämä on muuttumassa tunnelmaltaan hetki hetkeltä intensiivisemmäksi.

Vuonna 2020 jousimies räväyttää. Vuoden avainsana intohimo.

Vuosi alkaa rytinällä, kun soturiplaneetta Mars on merkissäsi tammi–helmikuussa tuoden kunnon energialatauksen elämääsi. Olet parhaimmillasi, kun saat keskittää kaiken huomiosi johonkin sinulle tärkeään asiaan, ja tämä vuosi tarjoaa sinulle sen mahdollisuuden.

Vuosihoroskooppi 2020: Rakkauselämä, haasteet ja mahdollisuudet 

Elämä on muuttumassa tunnelmaltaan hetki hetkeltä intensiivisemmäksi. Voit tuntea, kuinka suonissasi virtaa adrenaliini ja palat halusta takoa rautaa, kun se on kuuma.

Alitajunnan valaiseva kuunpimennys tapahtuu merkissäsi 5.6. ja vie sinut syvien totuuksien äärelle. Kiihkeä tarve saada jotain uutta aikaan ajaa sinua merkittävien päätösten äärelle.

Vuoden tärkein ajankohta on kuitenkin vasta joulukuussa, kun tunnet rakkauden avautuvan sydämessäsi aivan uudella tavalla: sen seurauksena tiedät, että asioiden on muututtava. Todennäköisesti kyseessä on jokin sisäinen prosessi, ei niinkään ulkoiset muutokset.

Auringonpimennys osuu merkkiisi 14.12. ja aloittaa uuden vaiheen elämässäsi. Tunnet, että olet valmis isompiin saappaisiin, ja tottahan se onkin! Kun uskot itseesi, vain taivas on rajana.

Lue, mitä Annan vuosihoroskooppi 2020 lupaa muille horoskooppimerkeille!

X