Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2020: Kaksoset (21.5.–20.6.)

Vuodesta 2020 on tulossa poikkeuksellisen tärkeä vuosi niin rakkauden kuin omien henkilökohtaisten päämääriesikin suhteen.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Ulla Sainio

Vuodesta 2020 on tulossa poikkeuksellisen tärkeä vuosi niin rakkauden kuin omien henkilökohtaisten päämääriesikin suhteen.

Vuonna 2020 kaksoset lunastaa lupauksia. Vuoden avainsana on rakkaus.

Tästä on tulossa poikkeuksellisen tärkeä vuosi niin rakkauden kuin omien henkilökohtaisten päämääriesikin suhteen.

Kevään tullen isoja asioita on tapahtumassa ihmissuhteissa, kun Venus perääntyy merkissäsi 13.5.–25.6. Tämä on sisäänpäin kääntymisen aikaa: vaikka nautitkin yleensä aktiivisesta sosiaalisesta elämästä, saatat nyt kaivata yksinoloa ja omaa rauhaa enemmän kuin mitään muuta.

Vuosihoroskooppi 2020: Rakkauselämä, haasteet ja mahdollisuudet 

Arvomaailmassasi on tapahtumassa syviä muutoksia ja se vaikuttaa siihen, millaisten ihmisten kanssa haluat jatkossa olla tekemisissä ja millä tavalla.

Perääntyvän Venuksen aika voi tuoda eteesi jonkin asian tai ihmisen – liittyen rahaan tai rakkauteen – jonka luulit jo olevan pysyvästi taakse jäänyttä elämää. Se, mikä on jäänyt kesken, hakee nyt päätöstään: on se sitten vanha rakkaussuhde, velka tai joskus aikoinaan aloitettu kirjasuunnitelma.

Tämä vuosi työntää sinua voimallisesti kohti tulevaisuutta ja oman elämäsi tarkoitusta. Auringonpimennys merkissäsi 21.6. sysää sinua eteenpäin, mutta jotain täytyy myös jättää lopullisesti taakse.

Kuunpimennys kaksosessa 31.11. on ajankohta, jolloin sisimmässäsi itäneet ideat alkavat saada muotoa, ja jotain pitkään kypsynyttä tulee vihdoin näkyville.

Lue, mitä Annan vuosihoroskooppi 2020 lupaa muille horoskooppimerkeille!

X