Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2020: Kalat (19.2.–19.3.)

Nyt on erinomainen ajankohta jatkaa jotain kesken jäänyttä projektia tai elvyttää jokin menneisyydessä kuopattu suunnitelma.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Ulla Sainio

Nyt on erinomainen ajankohta jatkaa jotain kesken jäänyttä projektia tai elvyttää jokin menneisyydessä kuopattu suunnitelma.

Vuonna 2020 kalat tekee unelmista totta. Vuoden avainsana on rohkeus.

Haaveelliset ja omissa maailmoissaan viihtyvät kalat saavat tänä vuonna tarvittavaa tukea ja rakennetta elämäänsä.

Luovana ja idearikkaana ihmisenä sinulla on usein suuria suunnitelmia ja monenlaisia ideoita mielessäsi, mutta niiden toteuttaminen ja loppuunsaattaminen eivät ole vahvinta osaamisaluettasi.

Vuosihoroskooppi 2020: Rakkauselämä, haasteet ja mahdollisuudet 

Tämä vuosi luo elämääsi uudenlaista, entistä vakaampaa pohjaa, jonka päälle on hyvä rakentaa.

Merkurius perääntyy merkissäsi helmi–maaliskuussa ja tuo loistavan ajankohdan pysähtyä tekemään huolellisia luonnoksia tulevaisuuden varalle.

Jos jokin vanha haave nousee nyt uudelleen esiin, suhtaudu siihen vakavasti. Nyt on erinomainen ajankohta jatkaa jotain kesken jäänyttä projektia tai elvyttää jokin menneisyydessä kuopattu suunnitelma.

Vuoden alku kannattaa omistaa läheisille ihmissuhteille, koska rakkauden planeetta Venus on merkissäsi tammi–helmikuussa. Kevättä kohden energiatasosi nousevat niin, että lempeään oleiluun tarvittavan levollisuuden sijaan olet malttamaton ja intoa täynnä. Tartu toimeen ja käytä tämä aktiivinen aika hyväksesi, mutta älä uuvuta itseäsi sellaisella äkillisellä rehkimisellä, mihin et ole tottunut.

Lue, mitä Annan vuosihoroskooppi 2020 lupaa muille horoskooppimerkeille!

X