Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2020: Leijona (23.7.–22.8.)

Leijonille on tänä vuonna luvassa eräänlainen välitilinpäätös: nyt on suunnan tarkistamisen ja vakavoitumisen aika.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Ulla Sainio

Leijonille on tänä vuonna luvassa eräänlainen välitilinpäätös: nyt on suunnan tarkistamisen ja vakavoitumisen aika.

Vuonna 2020 leijona tarkistaa suuntaa. Vuoden avainsana on keskittyminen.

Leijonille on tänä vuonna luvassa eräänlainen välitilinpäätös, kun Saturnus tulee maaliskuussa vastakkain merkkisi kanssa ja luo sieltä kriittisen katseen johonkin, mikä aloitettiin noin 14 vuotta sitten. Nyt on suunnanmäärityksen ja vakavoitumisen aika.

Vuosihoroskooppi 2020: Rakkauselämä, haasteet ja mahdollisuudet 

Jos huomaat, että ulkoapäin tulevat vaatimukset tai ulkokultaisten asioiden tavoittelu on saanut sinut poikkeamaan sydämesi polulta, niin nyt on korkea aika ottaa tiukka kurssi kohti sitä, mikä oikeasti tekee sinut onnelliseksi.

Superkuu leijonassa 9.2. nostaa pintaan vanhoja haaveita ja saa sinut muistamaan luovuuden ja rakkauden merkityksen elämässäsi.

Huhti–toukokuu on vuoden aktiivisinta aikaa, jolloin on tärkeää löytää sopiva kanava, mihin voit purkaa energiaasi uuvuttamatta itseäsi.

Elokuussa teet uusia suunnitelmia ja aloitat ehkä jonkin uuden koulutuksen tai kurssin. Syyskuu nostaa ihmissuhteet keskiöön, ja on aika panostaa ystävyyssuhteisiin ja rakkauteen – erityisesti, jos ne ovat jääneet omien päämääriesi tavoittelun ja velvollisuuksien hoitamisen varjoon.

Lue, mitä Annan vuosihoroskooppi 2020 lupaa muille horoskooppimerkeille!

X