Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2020: Neitsyt (23.8.–22.9.)

Pitkästä aikaa elämässä on taas eteenpäin menemisen meininki!

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Ulla Sainio

Pitkästä aikaa elämässä on taas eteenpäin menemisen meininki!

Vuonna 2020 neitsyt ottaa ohjat. Vuoden avainsana on rajat.

Monet järjestystä ja selkeyttä rakastavat neitsyet ovat olleet viime vuosina eksyksissä, kun elämä on tuonut mukanaan hämmennystä ja suunnan hämärtymistä.

Näkökenttä alkaa kirkastua ja luottamus elämään palautua, kun uusi vuosi tuo mukanaan innostavan ja aikaansaavan sykkeen.

Vuosihoroskooppi 2020: Rakkauselämä, haasteet ja mahdollisuudet 

Superkuu on merkissäsi 9.3. ja valaisee elämäsi tärkeän ihmissuhteen pinnanalaisia kuvioita. Koko kevät on luonteeltaan hyvin aktivoiva, ja saatat ihmetellä, miten et ole jo aiemmin ryhtynyt tiettyihin toimiin, jotka nyt näyttävät niin itsestään selviltä.

Touko– kesäkuu vie sinut tilanteisiin, joissa pääset opettelemaan rajanvetoa ja uudenlaista itsearvostusta. Tämä on hyvin latautunutta aikaa, ja yllätät itsesikin sillä, miten napakka ja määrätietoinen olet.

Lokakuu on rakkauselämässäsi uuden aloituksen aikaa. Jos pystyt ottamaan tauon arjen vaatimusten keskellä, kannattaa matkustaa jonnekin, missä saat joko tavata uusia ihmisiä tai olla kahden kumppanisi kanssa – elämäntilanteestasi riippuen.

Pitkästä aikaa elämässä on taas eteenpäin menemisen meininki, ja sen myötä voit tuntea vauhdin hurmaa ja silkkaa elossa olemisen riemua.

Lue, mitä Annan vuosihoroskooppi 2020 lupaa muille horoskooppimerkeille!

X