Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2020: Rapu (21.6.–22.7.)

Ravun ahkera työ on kantanut hedelmää: sen myötä kasvaneet vastuut ovat aiheuttanueet melkoisia paineita. Stressi alkaa tänä vuonna vihdoin hellittää.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Ulla Sainio

Ravun ahkera työ on kantanut hedelmää: sen myötä kasvaneet vastuut ovat aiheuttanueet melkoisia paineita. Stressi alkaa tänä vuonna vihdoin hellittää.

Vuonna 2020 rapu opettelee luottamaan. Vuoden avainsana on tasapaino.

Ravuilla on näytön paikka heti alkuvuodesta, kun kuunpimennys osuu merkkiin 10.1. Ahkera työ on kantanut hedelmää: sen myötä kasvaneet vastuut ovat aiheuttaneet melkoisia paineita. Stressi alkaa tänä vuonna kuitenkin vihdoin hellittää.

Viime vuosi oli eräänlainen kulminaatiopiste elämässäsi, ja vaikka tunnelma on muuttumassa kevyemmäksi, vauhti ei ole hidastumassa. Erityisesti helmi–maaliskuu on aktiivinen ja työntäyteinen.

Vuosihoroskooppi 2020: Rakkauselämä, haasteet ja mahdollisuudet 

Pidä huomio päämäärässäsi silloinkin, kun koet joutuvasi puolustamaan oikeuksiasi ja taistelemaan oikeaksi uskomasi puolesta.

Merkurius perääntyy merkissäsi 18.6.–12.7. ja antaa loistavan ajankohdan rauhoittumiselle ja levolle. Laita kesäksi koneet kiinni ja vetäydy jonnekin luonnonrauhaan hiljentymään, lukemaan tai kirjoittamaan.

Rakkauden planeetta Venus sytyttää sydämesi elo–syyskuussa, ja voit kokea olevasi onnellisempi kuin vuosikausiin. Yritä ylläpitää tasapainoa elämässäsi ja muista, mikä elämässäsi on oikeasti tärkeää.

Jos syksyllä jokin projekti tuntuu jähmettyvät paikoilleen, päästä siitä irti heti ja anna asioiden ratketa ajan kanssa omalla painollaan. Paras tapa saada se, mitä haluat, on löysätä otetta ja luopua kontrollista.

Lue, mitä Annan vuosihoroskooppi 2020 lupaa muille horoskooppimerkeille!

X